Saturday 18 February 2012

Zwembad Games

Ik herinner me de schrik van mijn zus gebruikt om te krijgen, bij de gedachte aan zwembaden. Ze zou gaan huilen voor eindeloze uren, bij de aanblik van het water. Nou, ze is niet de enige. Er zijn veel kinderen, die bang zijn van water en zal alles en nog wat doen voor het vermijden van zwemlessen. Het is de grootmoedigheid van watermassa's en de aanname van hulpeloosheid, toen in het water, dat schrikt kinderen als het gaat om zwemmen. Zo, zwembaden spelletjes voor Kids is de beste manier om de eerste plaats om kinderen te zwemmen en ten tweede, een geweldige manier van plezier hebben ook. Spelletjes in het zwembad zijn briljant als er een grote groep vrienden op een poolparty. Hier zijn een paar interessante spelletjes in het zwembad die u kunt experimenteren met een sportieve geest. Lees meer over partygames.
Zwembaden Games voor Iedereen
Schouder Wars; Dit is veruit de meest populaire spelletjes in het zwembad. Om dit spel, verdeel de spelers in paren. Elk team krijgt een 'voertuig' en de 'aanvaller', die zit op de schouders teamgenoten en aanvallen van de tegenstander. De persoon die het voertuig. De persoon hieronder kan geen gebruik maken van handen of benen, maar moet vertrouwen op de vergadering bovenop. Door middel van werken in teamverband, elk paar heeft om te proberen en neer knock de andere paren. Het paar dat duurt tot het einde, is duidelijk de winnaar!
Marco Polo; Dit is een van de beroemde spelletjes in het zwembad. Dit is vergelijkbaar met verstoppertje, maar alleen in water. Marco Polo, het spel begint wanneer een persoon wordt geblinddoekt en is gemaakt om te bukken, totdat hij / zij naar voren schreeuwen 'Marco'. De andere spelers, die verspreid roepen 'Polo', totdat een van hen wordt gelabeld. Het spel verder, zoals de tagged personen, volgt dezelfde drill, totdat hij / zij, vangsten de volgende 'Polo'. Is dit een spannende zwembad spelen voor kinderen.
Treasure Hunt; We weten allemaal wat Schateiland is. Maar deze is anders. Schattenjacht in een zwembad, zal vereisen een weinig meer inspanning dan het andere type. U heeft een heleboel voorwerpen die zal zinken in het zwembad. Zich te onthouden van het gebruik van scherpe voorwerpen, terwijl het maken van deze speurtocht. Rotsen, munten, kunt metallic badges maken geweldige schatten voor dit spel. Blaas een fluitje om het spel te starten. De persoon die haalt maximale schat, is het degene die de bounty!
Volleybal in het zwembad; Er is geen verklaring voor volleybal in het zwembad. Het zelfde als volleybal gespeeld zonder het zwembad. Te spelen deze spelletjes in het zwembad, heb je een net, zeggen de badmintonnet grootte. Krijgen een goede bal die geen eventuele lekrijden en is gevuld met lucht. Verdeel de leden in teams en laat het spel beginnen.
London Bridge; Dit is een uitstekend zwembad spel, welke zet uw zwemvaardigheid test om. Dit spel kan worden gespeeld op het ondiepe einde van de zwembad of op de diepere einde. Twee personen houdt handen maken bij de brug aan het oppervlak van het water. Selecteer lange personen voor deze games, het werkt gewoon beter. De andere spelers, moeten lopen onder de brug. Als iedereen klaar is lopen, hoe lager de hoogte van de brug. Als de hoogte gaat op het verminderen, op een punt van tijd, zullen de mensen echt om te zwemmen als een vis te steken eronder.
Spelletjes in het zwembad zijn erg leuk bij zwembad partijen. Deze spellen zijn ook een manier om je kind om wat plezier te hebben tijdens het lesgeven hem de belangrijkste les van het leven. Ze brengen het beste van sportieve geesten en zijn activiteiten die u helpen toon je lichaam ook. Ja, game on!

No comments:

Post a Comment