Sunday 5 February 2012

Zelfgemaakte gaven met de

Iedereen houdt om giften te ontvangen van hun buurt en dierbaar zijn. En als de geschenken zijn speciaal voor hen gemaakt, thuis, kunnen ze iemand dag een speciale dag. Hier zijn enkele eenvoudige zelfgemaakte geschenken te maken, die zeker om een ​​glimlach op het gezicht van de persoon die zij zijn bedoeld voor.
Eenvoudig zelfgemaakte geschenken voor Make
Hieronder is de procedure voor het maken van drie soorten geschenken thuis, die kan worden begaafde on verjaardagen, thanksgiving, housewarming en vele andere gelegenheden.
Doos van Liefde; Een doos van de liefde is een van de meest doordachte, zelfgemaakte cadeautjes te maken voor uw betere helft, en is een geweldige verjaardag cadeau. Dit geschenk kan ook worden gegeven door ouders aan kinderen te laten zien hoeveel ze worden verzorgd.
Materialen die nodig zijn; Bouw papier is een oude doos, zoals een schoenendoos of een tissue doos, glitter, chocolade en lijm.
Procedure; Neem de bouw van papier en snijd deze in vijftig, gelijke grootte, stroken. Nu op iedere strook, schrijf oprechte liefde boodschappen voor je geliefde. Kan je schrijven anekdotes over wat je gemaakt in de liefde met hen vallen. U kunt ook schrijven een aantal eigenaardigheden in hun persoonlijkheid waardoor ze nog meer vertederend om te jou. Idealiter zou dit ambachtelijke project kunnen worden gestart, een maand van tevoren, zodat elke strook is geschreven op een andere dag. Die manier zal het veel meer goed geschreven en zou klinken oprecht. Na de strips zijn geschreven, netjes vouwen. Neem nu de oude doos en plak een gekleurd karton op al haar kanten. Zet de liefde strips in dit vak samen met de chocolade. Make hartvormig uitgesneden rood karton, blijf glitter om deze harten en plak ze over de hele doos. Plaats het deksel van de doos en je Valentijnsdag geschenk is klaar.
Welkom Registreer; een goed teken is een geschenk voor alle seizoenen. Het kan worden gegeven als een dankzegging cadeau of een kerstpakket. Het is een van de gemakkelijkste handmade ambachten te maken, die een groot nut heeft ook, want iedereen wil de ingang van hun huis te versieren met een innovatief en mooi welkomst bord.
Benodigde materialen: Een houten plaquette, verf, acryl verf, penseel, boren, schroeven haak, verschillende hout vormen, zoals een kerstboom vorm, als het geschenk is voor de kerst, of een kalkoen vorm, als het geschenk is voor Thanksgiving.
Procedure; Neem de houten plaquette en verf aan, zodat de verf volledig te covers van alle kanten. Houd de houten plaquette aan de zijkant, zodat het droogt helemaal uit. Als het droog is, nemen de acrylverf en schrijf welkom op de houten plaquette.Zorg ervoor dat u zo gebruik maken van twee contrasterende kleuren die het woord welkom opvalt. Neem nu het houten vorm van uw keuze en boor een gat op de top van het. Verf de houten vorm en versier het met acrylverf ook. Houd het op de kant om te drogen. Meanwhile hechten een schroef haak aan de onderkant van de houten plaquette. Nu hangen de houten vorm van deze haak, naar de voorkant. De vormen kunnen worden veranderd van het ene seizoen naar het andere, dus je kan schilderen een paar vormen en geven ze samen met dit geschenk.
Handdoek Bouquet; Een handdoek boeket kan begaafd worden als een housewarming cadeau aan een buurman. Het is ook een van de makkelijke zelfgemaakte kunstnijverheid en geschenken, die kan worden gebruikt als een bazaar voor een ambachtelijke fondsenwerving evenement.
Materialen die nodig zijn; Twee kleine handdoeken van verschillende kleuren, een witte en een andere gele, een geparfumeerde zeep, een kunstbloem gemaakt van doek, lint, kleine florale accenten en warme lijm.
Procedure; Vouw de gekleurde handdoek van beide zijden, zodat de zijkanten te ontmoeten in het centrum. Vouw de witte handdoek op dezelfde manier en plaats deze tussen de blauwe handdoek. Zorg ervoor dat de grootte van het witte doek is iets kleiner dan de gekleurde doek. Plaats de zeep in het midden van de handdoeken. Neem nu de uiteinden van de twee gevouwen handdoeken en houd ze bij elkaar zodat ze er in uw grip. Bind een lintje omheen, zodat de zeep niet vallen en is bevestigd in deze handdoeken. Plaats de kunstmatige bloem en de florale accenten op de top van deze handdoek boeket met de hulp van warme lijm en voila! een van de eenvoudigste, meest innovatieve en gemakkelijk op de tas, zelfgemaakte cadeautjes te maken is er klaar voor.
Hier is de hoop dat de hierboven genoemde ideeën voor zelfgemaakte geschenken te maken, ten goede zal komen voor jou. Bij het maken van gepersonaliseerde geschenken is het niet alleen de juistheid of de schoonheid van de gave die telt, maar ook de zorg, zorg, liefde en gedachte achter de gave die zaken.

No comments:

Post a Comment