Wednesday 22 February 2012

Woorden van liefde en inspiratie

Ze zeggen, liefde is geen gemakkelijke taak. Het duurt het hart van een leeuw en de geest van een vrouw om er doorheen te komen! Nou, omdat ik degene die zegt dat ben, ben ik het eens! Liefde komt met zijn reeks van problemen en onmogelijkheden. Moeilijkheden op het moment dat je gewoon niet kunt concentreren op niets, want de gedachte van je geliefde houdt komt in de manier van je focus. Onmogelijkheden wanneer u het nodig om eruit te komen van de zachte omhelzing van degene die je liefde, maar een of andere manier, kan niet lijken te beheren! Nou, ja, liefde is een enorme taak. Maar het is er een die het leven voltooid, en maakt het zo veel meer de moeite waard! Check deze beroemde citaten.
Woorden van liefde en inspiratie: Deel 1; Dit deel van het artikel is gewijd aan de inspirerende woorden van liefde. Dus, laten we verder gaan met het. ; Liefde is geen gemakkelijke taak. Het duurt het hart van een leeuw en de geest van een vrouw om er doorheen te komen. ~ Rashida Khilawala; Liefde is nooit verloren. Indien niet beantwoord, zal het terug stromen en te verzachten en te zuiveren van het hart. ~ Washington Irving, 't Is beter om bemind en verloren dan nooit helemaal hebben liefgehad. ~ Tennyson, is het ooit geweest dat de liefde niet kent haar eigen diepte tot het uur van de scheiding. ~ Kahlil Gibran; De manier om alles liefde is om te beseffen dat het misschien verloren gaan. ~ GK Chesterton, Als je van iets houdt, hem verlossen, maar als het aankomt rug is het van jou, als het niet zo is, nooit geweest. ~ Richard Bach; Liefde is als PI - natuurlijk, irrationeel, en heel belangrijk. ~ Lisa Hoffman; Liefde: De onweerstaanbare verlangen om onweerstaanbaar te wensen over. ~ Mark Twain; Liefde is geduldig, liefde is vriendelijk. Het kent geen afgunst, geen ijdel, het is niet trots op. Het is niet onbeleefd het is niet egoïstisch, het is niet gemakkelijk boos, het houdt geen verslag van onrecht. Liefde niet behagen in het kwaad, maar vindt vreugde in de waarheid. Het beschermt altijd, altijd trusts, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. De liefde vergaat nooit. ~ Korintiërs 13:1-13; Er is liefde natuurlijk. En dan is er leven, haar vijand. ~ Jean Anouilh, Liefde overwint alles, laten ons ook overgeven aan de liefde. ~ Vergilius; Twee zielen met maar een enkele gedachte, twee harten die kloppen als een. ~ Friedrich Halm; Al deze citaten zijn aan een persoon zien hoe belangrijk de liefde is, en om hen de kracht om het te vinden en voor altijd vasthouden! Lees meer over deze goede liefde citaten en cool citaten over het leven.
Woorden van liefde en inspiratie: Deel 2; Dit deel van het artikel is voor de woorden van inspiratie en liefde voor het leven. Laten we beginnen? ; Twintig jaar vanaf nu zul je meer teleurgesteld zijn over de dingen die je niet gedaan hebt dan degene die je deed. Dus gooi uit de bowlines. Zeil weg uit de veilige haven. Vang de passaatwind in de zeilen. Op onderzoek uit. Droom. Te ontdekken. ~ Mark Twain; Mensen zeggen vaak dat motivatie niet blijvend is. Nou, evenmin zwemmen - dat is waarom we het dagelijks aan te bevelen. ~ Zig Ziglar; Ga niet waar het pad kan leiden, gaat in plaats waar er is geen pad en een spoor achterlaten. ~ Ralph Waldo Emerson; Alleen degenen die risico's te ver gaan kan eventueel erachter te komen hoe ver je kunt gaan. ~ TS Elliot, Wij weten niets over motivatie. Alles wat we kunnen doen is het schrijven er boeken over. ~ Peter Drucker; Terwijl ik grondig hou van mijn leven, ik ben op zoek naar de dood, net als het einde van een werkelijk aangrijpend boek! ~ Rashida Khilawala; Alles wat we zijn is het resultaat van wat we hebben gedacht. ~ Boeddha; Begin met het einde in gedachten. ~ Stephen Covey; Alle menselijke acties hebben een of meer van deze zeven oorzaken: toeval, aard, dwang, gewoonte, reden, passie en verlangen. ~ Aristoteles; Tenzij je iets probeert te doen dan wat je hebt al onder de knie, je zal nooit groeien. ~ Rev Dr Ronald E. Osborne; Het meest waardevolle 'dingen' in het leven zijn niet 'dingen' op alle. ~ Anoniem, iedereen die je ontmoet iets weet wat jij niet weet. Wees bereid om te leren van hen. ~ Anoniem; Hoop dat deze citaten gaf je die druk om te gaan krijgen wat je niet proberen hard genoeg voor, eerder. Check out de volgende tekst:; Motivationele gezegden en Inspirational Citaten; Quotes voor zelfwerkzaamheid; Inspirerende Quotes, ik heb genoten van het schrijven van dit artikel, ik hou van het geven van de juiste schrijver, de juiste betekenis. Ik heb om dat te doen in dit artikel. Hoop dat je hebt geleerd levenslessen uit deze woorden van liefde en bemoediging. Dit is waar ik aftekenen!

No comments:

Post a Comment