Wednesday 15 February 2012

Wijzigen van de achternaam

Veranderen van naam is een basisbesluit virtually erkend door alle rechtsstelsels over de hele wereld. Naamsverandering is niet alleen beperkt tot het veranderen voornaam, en het gaat om het veranderen achternaam ook. Het is een eigenlijk een proces waarbij een individu krijgt de kans om te veranderen zijn / haar achternaam wil zeggen familienaam die hij / zij verworven had bij zijn geboorte, door middel van een juridisch kader. In de meeste gevallen, wijzigen van de achternaam komt pas in beeld na het huwelijk. Echter, het wijzigen van de achternaam van minderjarigen na de vaststelling of scheiding van de ouders is ook niet ongehoord. Het hele proces betrokken zijn bij verandering van de laatste naam kan afhangen van verschillende factoren, waaronder uw rechtsgebied en de reden waarom u wilt uw naam te wijzigen. Zodra u klaar bent met de procedure tot wijziging van uw achternaam legaal, moet u een aantal instanties te melden, en bepaalde formaliteiten om uw naam te veranderen in verschillende documenten, zoals de Green Card en paspoort te ondergaan.
Wijziging van de achternaam op Green Card, Met het oog op achternaam te veranderen op de groene kaart, een individu heeft om te bewijzen dat hij / haar achternaam legaal is veranderd. Het bedrag van de wettigheid betrokken bij het veranderen van de achternaam op Green Card zijn relatief minder. U zult in te vullen en Form I-90 in te dienen, samen met die u ook een afschrift van de beschikking is afgegeven door de rechtbank onder meer, waardoor de genoemde persoon zijn / haar naam legally veranderen. Als je het veranderen van je achternaam na het huwelijk, kan je de huwelijksakte als bewijs van naam te veranderen.
Verandering van de laatste naam op paspoort; Zoals in het geval van Green Card, zul je alle juridische documenten nodig hebben om uw achternaam te veranderen in het paspoort ook. Deze documenten kunnen eventueel ook de rechtbanken om, voorziet u van the toestemming om legaal je naam veranderen, of zelfs de huwelijksakte nodig kan zijn. Vervolgens zal je naar de juiste vorm die nodig is voor de naam te veranderen procedure te verkrijgen. Er zijn in principe twee vormen - DS-5504 voor mensen die hun paspoort ontvangen binnen het laatste jaar, en DS-82, voor mensen die hun paspoort kreeg een jaar eerder. U zult dit formulier in te vullen en in te dienen, samen met de vereiste documentatie, die kunnen bestaan ​​uit een fotokopie van bepaalde documenten en / of bewijs van burgerschap.
U mag graag Lees meer over:, zoals: Hoe Achternaam Juridisch wijzigen; Hoe te om Uw Naam wijzigen; Wijziging van de laatste naam op geboorteakte; Wijziging van de achternaam voor minderjarigen normaliter komt in beeld wanneer het kind is geadopteerd door iemand, of wanneer de ouders zijn gescheiden en de bewaring van het kind wordt gegeven aan een van hen. Als de ouder van de voogd van het kind, zult u moeten gaan door middel van een juridisch proces en de wijziging van de achternaam van zijn goedgekeurd door de rechtbank te krijgen. Zodra de rechter stemt in met de naamsverandering legaal, moet u ervoor zorgen dat u de verandering van de laatste naam op geboorteakte en te leiden. Dit kan worden gedaan door kennisgeving het kantoor van Vital Records in de staat of land waar het kind geboren was, en daarna met de nodige formaliteiten. Deze formaliteiten kunnen verschillen van staat tot staat. Bijvoorbeeld, als het kind werd geboren in Californië, heeft u in te vullen en vorm VS-23 in te dienen. Lees meer over hoe het kind de achternaam te wijzigen.
Zoals we al eerder zei, om de procedure te wijzigen achternaam op verschillende documenten kunnen verschillen van de ene plaats naar de andere. Meerderheid van de mensen het gevoel dat het veranderen van de naam wettelijk is een makkelijkere taak, in vergelijking met kennisgeving aan de autoriteiten en het veranderen van de naam in verschillende documenten. Maar dit is helemaal niet een vervelende opdracht, zeker als je goed vertrouwd met de fundamentele vereiste formaliteiten aan de verandering van de achternaam in te leiden.

No comments:

Post a Comment