Sunday 12 February 2012

Weeping Willow Tree informatie

Treurwilg (Salix babylonica) is een bladverliezende boom die behoort tot het genus Salix en familie Salicaceae. Het genus Salix bestaat uit ongeveer 400 soorten loofbomen en struiken (wilgen, sallows and griendhout) en treurwilg is een soort van wilgen. Terwijl wilgen kunnen ofwel bomen of struiken, smalle-gebladerde struiksoorten van Salix heten grienden en degenen met brede bladeren heten sallows. In geval van wilg, zijn er bomen, zoals treurwilgen en kruipend struiken, zoals, dwerg treurwilg boom (Salix herbacea). The laatste groeit tot een hoogte van twee centimeter alleen. Lees meer over loofbomen feiten en loofbomen types.
Treurwilg bomen zijn inboorlingen naar China, maar zijn vaak gezien in de Verenigde Staten en Canada. De naam 'treurwilg' is afgeleid van de neerhangende takken van deze boom, die anders is bekend als Peking wilg of Babylon wilg. Dit neerhangende luifel is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor zijn populariteit als een landschap boom. Afgezien van dat, is onder de eerste bomen dragen bladeren in de lente en de laatste verliest hetzelfde in de val. Treurwilgen look spectaculaire tijdens zomer, met haar licht groene glossy gebladerte. Tijdens vallen, deze bladeren geel in kleur. Scroll naar beneden voor meer treurwilg boom informatie.
Weeping Willow Tree
Treurwilg is een zeer aantrekkelijke boom met hangende bladeren en glinsterende bladeren. Wegens haar looks, is deze boom vaak geassocieerd met religie, mythologie en zelfs literatuur en poëzie. Dus, de volgende treurwilg boom informatie is met betrekking tot haar fysieke kenmerken.
Weeping Willow's Verschijningsvorm; Zoals hierboven vermeld, de meest prominente kenmerk van treurwilgen is haar neerhangende takken met glinsterende bladeren, die verandering in kleur van groen tot groen en goudgeel licht, als per het seizoen. Treurwilg boom heeft een korte stam en breed uitgestrooid takken, dat een afzonderlijke gestalte geven aan het hele boom. Het is een snelgroeiende boom, die kunnen opgroeien tot tien voet een jaar. Een volgroeide treurwilg kan hebben een hoogte die varieert tussen 30 tot 50 meter. Treurwilg boom bladeren zijn spiraalvormig gerangschikt op de stengel. Deze bladeren zijn lang en smal, met een breedte van rond 0,5 tot 2 centimeter en een lengte van 4 tot 16 centimeter. De uiteinden van de bladeren zijn lange en de randen zijn gekarteld. Treurwilgen bloei vroeg in het voorjaar en de bloemen zijn gerangschikt in geel katjes (cilindrische spike-achtige bloeiwijze). Deze boom is tweehuizig en de vrucht is een bruine capsule. De levensduur van de boom is minder erg, in vergelijking met de omvang ervan. De treurwilg wetenschappelijke naam is Salix babylonica, maar tegenwoordig verschillende hybriden van deze boom ook beschikbaar zijn. Lees meer over de verschillende soorten wilgen.
Groeiende Voorwaarden; Hoewel, treurwilgen willen groeien buurt van water bronnen, zoals beken, rivieren en vijvers, deze bomen zijn aangepast aan bijna alle teeltomstandigheden. Treurwilgen hebben het vermogen om water absorberen en dus deze bomen zijn geplant in plaatsen met plassen en modder. Treurwilgen zijn ook geplant om bodemerosie voorkomen. Door zijn aanpassingsvermogen, kan worden gezien in vele plaatsen en is zeer populair als sierboom. Treurwilgen kunt worden geproduceerd uit stekken of door eenvoudigweg plantgoed een filiaal in vochtige bodem. Het is beter om plantaardige treurwilgen in vochtige grond, met een gedeeltelijke of volle zon. De locatie voor opplant deze boom moet goed afstand van elk gebouw, aangezien de wortels van deze boom kunnen interfereren met ondergrondse leidingen, draden en drainage. Treurwilg boomverzorging omvat regelmatig water tijdens droge seizoenen, op voorwaarde dat de boom niet in de buurt van water bronnen, zoals een vijver of een beek. spaarzaam Gebruik meststoffen. Het zal beter om de takken die de grond raken prune. Treurwilg boom ziekten omvatten schimmelziekten, zoals, wilg onderkruipers, zwart canker, wilg blight, enz. en bacteriële ziekten, zoals Crown gal.
Lees meer over:; Weeping Willow Tree Feiten; Weeping Willow Tree problemen; Nu, heb je meer treurwilg boom informatie, die kan u helpen om meer over de boom te begrijpen. Behalve een populaire sierboom, treurwilgen worden ook gebruikt in wording cricketbats, meubilair, fluiten, fluitjes, dozen, vis valstrikken, bezemstelen, enz. U kunt plant een treurwilg boom in uw werf voor haar pure schoonheid.

No comments:

Post a Comment