Thursday 9 February 2012

Wat te dragen op een eerste date

Eerste date is een moment dat nooit wordt vergeten, ook al is het de meest domste een! De opwinding, de angstgevoelens en de pure vreugde van de eerste datum niet kan worden vergeleken met alle andere data! En dat is de reden waarom men streeft ernaar om het helemaal ideaal. En een goede jurk speelt een belangrijke rol in wat het ideaal maakt, immers als het cliche gaat, 'eerste indruk is de laatste indruk'! En zoals iedereen weet dit feit, is er veel ophef terwijl de beslissing een jurk die kan hem / haar komen op haar / zijn knieën! Zijn er een nogal wat opties om de vraag, wat te dragen op een eerste datum die als volgt. Lees meer op tiener dating.
Tips om te onthouden voordat u een Dress
Er zijn een paar dingen op die je te kleden voor de eerste datum hangt. ; In de eerste plaats de tijd en de plaats. Deze eenvoudige regel geldt voor elke gelegenheid. Een sierlijke zwarte jurk is niet geschikt voor lunch en een korte broek zal niet goed uitzien voor een diner bij kaarslicht! Dus eerst zeker zijn van de locatie en de tijd en besluiten dienovereenkomstig. ; Zijn uw eerste date, dus het natuurlijke voor u om vlinders voelen in de maag. Niet toe te voegen aan uw nervositeit door het dragen van iets dat u niet zich gerust voelen inch Dit is niet het moment voor proeven. ; Wees niet te bewuste over uw jurk. Als je blijft op strekkingsgroei of trekken uw jurk, zal niet alleen u voelt dubbelgebonden zenuwachtig, maar u zult uw aandacht ook alleen omleiden naar de ongewenste deel! ; Laat de make-up subtiel zijn, in overeenstemming met de kleding. Zelfs indien je gaat voor een avond datum, niet passen zeer zware makeup. Je natuurlijk niet wilt afschrikken je vriendje met een shop van kleuren op uw gezicht! ; Dit waren een paar tips, laat nu een kijkje bij enkele outfits die gedragen kan worden op de eerste datum zonder aarzeling. Lees op de eerste date ideeën.
Wat te dragen op een eerste date?
Ik ben zeker u moet hebben gehoord veel over de extreem populaire beroemde zwarte dating jurk. U kan zich afvragen, als dit je kans om het te pronken! Maar onthoud, is voor de avonden, vooral de klassieke dinnerdates. Minimale accessoires met een mooie koppeling en kleurrijke sjaal of stola is alles wat je nodig hebt om je Mr Right indruk! Lees meer over dating.
Wat te dragen op een eerste datum; voor jongens het is een intimiderend vraag ze niet zo gebruikt om tijd doorbrengen op dressing als meisjes. En ik zal niet volledig verkeerd, als ik zeg dat meisjes zijn meer zorgvuldige in geval van dressing dan jongens. Jongens hebben vaak de neiging om de tijd en plaats while dressing en vaak eindigen in hun favoriete spijkerbroek vergeten! Natuurlijk is er niets mis erin, indien zij was overdag. Voor 's avonds, een klassiek pak in de klassieke kleuren grijs of zwart is perfect. Donkere broek en een klassieke shirt zal ook passen binnen de gelegenheid. Lees meer over volwassen dating.
Als u bent degene die vindt al deze avondjurken en mini-rokjes ongemakkelijk dan gewoon niet dragen hen! Als je gaat voor een dag de tijd datum, zal een casual zwarte jeans, het cijfer montage die met een sprankelend off-shoulder vest hetzelfde effect hebben als de zwarte jurk! Dit was voor de dag de tijd datum. Voor 's avonds kunt u terecht voor zijden jurk met hakken en een mooie tas.
Voor een brunch of koffie datum, kunt jongens gaan voor hun normale jeans en casual t-shirt of canvas broek met een full-shirt met schone paar sokken en schoenen. Voor avond, een formele shirt kijkt altijd goed.
Dit waren enkele antwoorden op wat om op een eerste afspraakje te dragen voor meisjes en voor jongens. Wat je draagt, gewoon genoeg vertrouwen om het te dragen. All the best!

No comments:

Post a Comment