Friday 24 February 2012

Verwijder de Long Distance Relationships Werk

Vele paren vandaag zijn achtervolgd door de vraag van do lange afstand relaties werken in de werkelijkheid. Ik denk persoonlijk dat het werkt of niet werkt is afhankelijk van hoeveel elk een van de twee in de relatie gelooft in het maken van werken. Persoonlijk heb ik ze gezien werken in sommige gevallen en niet in andere. Wat zijn de factoren die een grote afstand relatie te laten werken? Doet afstand van de harten groeien fonder of apart gaan? Wat kan er gedaan worden om die vlam van de liefde te houden en niet laten afstand blussen? Hoe maak je een lange afstand relatie te laten werken? Laten we proberen een antwoord te vinden op deze vragen in dit artikel.
Verwijder de Long Distance relaties in het echt? ; Mensen ontmoeten, verliefd, trouwen en live gelukkig ooit na. Er wordt verondersteld dat simpel en duidelijk zijn toch? Is de waarheid, het is nooit zo eenvoudig is wat ieder van ons die al in een relatie realiseert, in de loop van de tijd. Er zijn prioriteiten in het leven die blijven veranderen met de nieuwe ervaringen en zelfs mensen veranderen met veranderende tijden. Men komt altijd aan het kruispunt waar men moet kiezen tussen zijn of haar carrière of een relatie. Degenen die ervoor kiezen de voormalige, moeten onvermijdelijk gaan door een periode van lange afstand relatie die is de echte test van hun liefde en geduld. Hier is een openhartige analyse van wat kan maken lange afstand relaties gaan een lange weg.
Long Distance Relaties Werk Als. . .; Lange afstand relaties hebben heel veel geduld en gewillig offer van beide kanten. Wanneer ze beiden up om het samen geloven in een toekomst, is de relatie is gebonden aan het werk. Naast onvoorwaardelijke liefde die de kern fundament van een succesvolle relatie, hier zijn enkele redenen die een lange afstand relatie te laten werken.
Afstand is Once Verkorte in de zoveel tijd; Het is heel belangrijk dat beiden elkaar een keer ontmoeten in een tijdje en gewoon samen te zijn. Niets kan een substituut voor zijn samen te zijn. Vergadering en de uitgaven kwaliteit tijd samen, eens in de zoveel tijd maakt de lange periodes van scheiding draaglijk en helpt bij het overleven van een lange afstand relatie.
Er is gesprek; Het is heel belangrijk dat zij zowel met elkaar praten en weten over wat er in elkaars leven. Die manier, voelen ze beide betrokken in elkaars levens en kunnen verblijven aangesloten. Schriftelijk mails en chatten online werkt, maar niets kan de schoonheid van een hand geschreven brief vervangen. Het is veel reëler en persoonlijk. So brieven schrijven aan elkaar is recommended!
Er is Trust; Onnodig te zeggen, vertrouwen is de basis van elke relatie. Vertrouwen met elkaar is het belangrijkste. Dat is wat onderhoudt een relatie. Het gaat over het brengen van offers vandaag voor een betere en veiligere toekomst. Lees meer over de wederopbouw van het vertrouwen in relaties.
Er Eerlijkheid; Samen met vertrouwen, eerlijkheid is een andere factor waarin de obligatie tussen twee mensen versterkt. Wanneer beide zijn eerlijk in wat ze delen en voelen, het bouwt vertrouwen op en er is weinig ruimte voor twijfel en achterdocht te kruipen inch
Er is Loyaliteit; Onnodig te zeggen, trouw en loyaal is wat maakt een relatie slagen zichzelf te handhaven. Er kan geen compromissen met deze.
Lange afstand relaties mislukken als. . . ; Om een ​​langdurige relatie werk, het kost veel van het initiatief van zowel de partners. Als het ontbreken van een of beide zijden, tijd en afstand gewoon uit elkaar maken de relatie vallen. Er zijn vele redenen waarom een ​​grote afstand relatie breekt. Hier zijn een aantal van hen.
Ze veranderen Door verschillende ervaringen, dit is een van de belangrijkste redenen voor een lange afstand relatie te mislukken. Er zijn twee factoren in een lange afstand relatie die haar lot beslissen: afstand en tijd waarvoor de mensen blijven elkaar. Als de tijd waarvoor zij verblijf afgezien is te lang, zijn ze gebonden aan drift afgezien naarmate ze delen van verschillende werelden allemaal samen. De tijd dat zij samen hebben doorgebracht in stand houdt hun relatie een tijdje; hun relatie bloeit op herinneringen. Maar nieuwe herinneringen worden gecreëerd, of de relatie begint verbleekt vervagende herinneringen. Na een punt van tijd, men vergeet hoe het was om samen te zijn en wordt onzeker over zijn / haar echte gevoelens over die persoon.
Emotionele betrokkenheid Vermindert, er zijn kwetsbare momenten, wanneer je wilt dat je partner er voor je zijn. Een telefonische gesprek is niet alleen genoeg, moet je ze bij je zijn. Toen ze herhaaldelijk zijn er niet op zo'n momenten, de emotionele betrokkenheid langzaam afneemt en dingen beginnen uiteen te vallen. Het enkele gevallen is het af tot een dergelijke mate dat mensen vergeten hoeveel ze betrokken waren bij elkaar once upon a time.
Ze missen delen van belangrijke momenten van het leven; Veel belangrijke momenten van hun leven waarin ze moeten samen worden de uitgaven zijn verloren. Deze momenten brengen u samen en als je niet met elkaar, deze kostbare momenten zijn verdwenen en ze komen nooit terug.
Bezitterigheid en paranoia Set In; Op sommige momenten, wanneer iemand te bezitterig in een relatie, kan lange afstand maken paranoïde over, die hun vriend / vriendin ontmoet en de wisselwerking met, als ze weg zijn. Dit gebeurt wanneer er een gebrek aan vertrouwen. Langzaam de paranoia, die aanleiding geeft wantrouwen in de partner leidt tot wrijving, eist zijn tol op de relatie.
Lees meer over; Long Distance Relationships: werken ze; lange afstand relatie Tips; Long Distance Relationship Advice, dus was dit mijn kijk op de vraag van do lange afstand relaties werken. Om samen te vatten, als beide geloven in een toekomst samen, deze relaties zich kunnen handhaven, zolang de periode van scheiding is niet te lang. Dat is, lang genoeg om de harten te groeien fonder en kort genoeg om draaglijk!

No comments:

Post a Comment