Sunday 26 February 2012

Tribal Cross Tattoos

Als u van plan om zelf tattooed, het is belangrijk om te onthouden dat tatoeages permanent zijn, dus je zal moeten extra zorg het kiezen van uw tattoo design. Kruis tattoo ontwerpen zijn een zeer populaire tattoo ontwerpen onder de tatoeage liefhebbers. Onder het kruis tatoeages, tribal tatoeages cross behoren tot de top ontwerpen. Kruisen zijn niet altijd gerelateerd aan Christus, als tribale kruisen al lang bestond vóór de komst van de christelijke kruisen.
Tribal Cross Tattoo Designs
Het belangrijkste verschil tussen de tribale kruis en christelijke kruisen, is dat de tribale kruisen worden gecombineerd met andere elementen van de tribale kunst. Het is heel gemakkelijk om tribale tatoeages kruis te onderscheiden van andere tatoeages, als tribale tatoeages gebruik van vette zwarte lijnen en ontwerpen te maken. De lijnen worden gebruikt om tribale kruisen, zijn vaak in willekeurige volgorde en hebben harde of scherpe uiteinden en zo scherp bochten. De lijnen kruisen elkaar heen en weer in een delicate en ingewikkelde patroon. Tribal kruisingen zijn dikwijls groot, donker en vet, daarom worden ze ook prominent zichtbaar in de menigte tattoos. Lees verder tribale tatoeages kruisen.
Als u op zoek bent naar tribal tatoeages cross voor mannen, dan wilt u misschien tribale tatoeages cross te overwegen met vleugels. Dit is een unieke tattoo ontwerp, dat een kruising met de vleugels van een adelaar combineert. Het echter, betekent niet, dat vrouwen niet tribal tattoo ontwerpen cross te krijgen. Mannen voor kiezen om deze tatoeages op hun bovenarm, onderarm, nek, borst en schouderbladen. Vrouwen, aan de andere kant kan kiezen krijgen gedaan op de pols, enkel ook of op de love handles. U kunt lezen op kleine kruis tatoeages voor meisjes.
Zin van Tribal Cross Tattoos; Veel mensen gebruiken tribale kruis ontwerp tot een verklaring in plaats van te maken,, een visueel statement naar de rest van de wereld. Tribal cross tatoeages zijn spirituele en niet religieus. Hebben geleerd dat, laten we eens kijken wat zijn de andere betekenissen geassocieerd met een tribal tattoo kruis. ; Een aantal mensen kiest voor tribale tatoeages cross, omdat ze een verbinding hebben met een bepaalde stam en wil hulde brengen aan hun voorouders. ; Er zijn anderen die kiezen voor tribale tatoeages cross, als ze willen hun geloof in en respect voor, een bepaalde stam show die ze zouden kunnen behoren tot of ze zich identificeren met. ; In sommige gevallen, mensen kiezen voor een tribal tattoo cross ontwerp omdat zij zich identificeren met een bepaalde eigenschap van de groep. ; De overgrote meerderheid krijgen het gedaan voor de schoonheid van het ontwerp. ; Celtic Cross Tattoos Tribal; De cross werd door de Kelten een van de Keltische druïde symbolen in hun heidense verering van zon en natuur. De kruisen worden ook wel een zon te steken, omdat een cirkel bestaat uit een kruis, dat de zon en de boom van het leven vertegenwoordigt. Read op tribale zon tatoeage ontwerp.
Vandaag is de Keltische stammen kruis is geëvolueerd en wordt vaak gecombineerd met knopen en spiralen. Voor de drager, deze kruisen staan ​​voor de trots die zij in hun cultuur en afkomst. Een Keltisch kruis belichaamt de geest van een Keltische krijger en niet tonen christelijke geloof. Klik hier om meer informatie te vinden over keltisch kruis tattoo ontwerpen.
Gebruikte kleuren voor Tribal Cross Tattoos maken; Normaal gesproken zijn tribale tatoeages cross pas in zwarte inkt. Echter, als je wilt kleuren gebruiken met deze tattoos, kunt u kiezen voor tribale kleuren zoals rood, groen, blauw en paars. Als u wilt dat een vrouwelijke kijk op uw tribal tattoo cross, kunt u bloemen of feeën met verschillende kleuren. Lees meer over tribal tattoo ontwerpen hier.
Als u op zoek bent naar tribal tatoeages cross, zorg dat je op zoek bent door een verscheidenheid van wegen. Er zijn een aantal tatoeages galeries online, die kunnen helpen om u in uw zoektocht. U mag ook niet willen verliezen op het advies van je tattoo artiest. Het maken van kleine aanpassingen aan een tatoeage ontwerp kan geven u een unieke tatoeage.

No comments:

Post a Comment