Tuesday 14 February 2012

Tatoeages met betekenis

Hoewel het tatoeëren is een oudere concept dat werd gebruikt sinds eeuwen heeft dan ook veel populariteit in de afgelopen jaren. Met zo vele beroemdheden sportieve tatoeages deze dagen, is het ook een fashion statement. Tatoeages zijn eveneens populair bij mannen en vrouwen voor de symbolische betekenis in verband met hen. Tattoos worden ook gebruikt door tieners en de jongere bevolking als een vorm van zelfexpressie. Er zijn zo veel tatoeage ontwerpen en patronen beschikbaar die het echt moeilijk te kiezen voor de beste tattoo onder de vele. Echter, hier zijn enkele van de meest populaire tattoo ontwerpen die 'in' vandaag.
Populaire tatoeages en hun betekenis
Het merendeel van de tattoo ontwerpen (met uitzondering van de abstracte) gemiddelde en geven een specifieke betekenis. Als je een eerste timer en zijn zo in de war over wat ontwerp te kiezen voor je eerste tattoo, is er een eenvoudige ding dat je nodig hebt om in gedachten te houden. U kunt een tattoo waarin je persoonlijkheid, overtuigingen en gedachten zijn de beste impliceert. Hier zijn enkele van de populaire tatoeages met betekenissen.
Heart Tattoos, er is nauwelijks nodig om de betekenis geassocieerd met het hart tattoo te beschrijven. Het is een van de meest symbolische ontwerpen in de wereld. Een rood hart tattoo met de naam of initialen van de geliefde, of een tatoeage beeltenis vervlochten harten symboliseren liefde. Aan de andere kant, sommige mensen hebben ook een gebroken hart of een hart met een dolk getrokken in hun lichaam verloren liefde symboliseren. Hart tatoeages zien er geweldig uit op zowel mannen en vrouwen, zijn meestal gedaan op de armen, schouders en zelfs de rug. Lees meer op het hart tatoeages met namen.
Dragon Tattoos; Dragon tattoo's zijn een van de meest tegenstrijdige tattoo designs vandaag. Er zijn verschillende betekenissen in verband met het in verschillende culturen. In de oostelijke cultuur, de draak staat voor bovennatuurlijke krachten en moed, terwijl in de westerse cultuur is het in verband met de kwade macht. Echter, de meest gebruikte betekenis van de Dragon Tattoo is kracht, wijsheid, bescherming, kracht en macht. Afhankelijk van je geloof, je kan beslissen of een draak tatoeage hebben of niet. Het ziet er het beste op de rug of de schouders. Lees meer over Dragon Tattoo betekenis.
Sun Tattoos; De zon is net zo symbolisch als het hart. De zon is die de geboorte, het leven, en positieve energie sinds de oudheid. Het betekent ook kracht, vitaliteit kracht en moed. Een van de diepere betekenis van de zon is reïncarnatie of wedergeboorte; net als de zon weer opkomt over de instelling, de mens ook weer na hun dood geboren. De vakbond van de zon en de maan tattoos vertegenwoordigen saamhorigheid, liefde, relatie, of zelfs seksuele vereniging van beide partners. Hoewel de zon tatoeage wordt beschouwd als een mannelijk design, is het net zo populair bij vrouwen. Lees meer op zon tattoo betekenis.
Butterfly Tattoos; De delicate en mooie Butterfly Tattoo is gewaardeerd en hunkerde door vrouwen meer dan mannen en dus is het getagd als een vrouwelijke tatoeage. Afgezien van schoonheid en vreugde, The Butterfly Tattoo staat voor vrijheid en onafhankelijkheid. Zoals de vlinder evolueert van een rupsje, wordt verondersteld om te veranderen en instabiliteit van leven vertegenwoordigen. In sommige culturen, is het zelfs van mening dat vlinders menselijke zielen naar de hemel dragen. A Butterfly Tattoo kan gecombineerd worden met andere tattoo en worden verricht op een deel van het lichaam. Lees meer over vlinder tatoeages betekenis.
Nautische Star Tattoos; In de oudheid, zeilers en navigators hun weg gevonden in de zee na de pole sterren. Daarom zijn nautische sterren tatoeages in verband met begeleiding. Mensen met deze tattoo geloven dat de nautische ster zal hen begeleiden wanneer in nood. Aan de andere kant, mensen die geloven in het creëren van hun eigen paden in het leven te gaan voor de nautische ster tatoeage als het betekent dezelfde betekenis. Nautische sterren tatoeages kijk gewoon geweldig op een deel van het lichaam. Lees meer over nautische sterren tattoo betekenissen.
Zin van andere populaire Tattoos
Naast de populaire tatoeages hierboven beschreven, zijn er een paar meer gemeenschappelijke tatoeages die worden steeds vaker gezien in gebruik is deze dagen. In de lijst hieronder, kunt u kijken wat de betekenis van sommige tatoeages die u hebt gezien in de buurt, maar zijn niet beschreven. ; Angel Tattoo - begeleiding en bescherming; Bird Tattoo - Onafhankelijkheid; Cross Tattoo - Liefde, des Heils; Fairy Tattoo - Beauty, Mystery; Lion Tattoo - Power Authority, maan Tattoo - Vrouwelijkheid, Oogst; Skull Tattoo - Death; Snake Tattoo - Wedergeboorte , Gevaar; Vine Tattoo - schoonheid, gratie, Yin en Yang Tattoo - Compatibiliteit: Dit waren enkele van de populaire tatoeages met betekenis. Dierenriem tatoeages zijn ook even de voorkeur. U kunt uw tatoeage met verschillende ontwerpen en patronen van je eigen. Deze dagen, tatoeages met namen of initialen gegraveerd op hen zijn ook erg populair. U kunt gaan voor de traditionele kleurrijke tattoos of zelfs proberen de Keltische of tribal tattoos. Met talloze opties, ontwerpen, patronen en kleuren om uit te kiezen, bent u zeker om te krijgen wat je wilt!

No comments:

Post a Comment