Tuesday 21 February 2012

Sweet Sixteen Thema's

Elke tiener, op hun zestiende verjaardag, wil gooien de grootste partij iemand heeft gezien. Maar het kiezen van de meest gebeurt Sweet Sixteen thema's kunnen worden hard. Voordat u overweegt een van de Sweet Sixteen thema's en ideeën, moet u beslissen waar u wilt uw feest te vieren. Bent u de organisatie van de partij bij u thuis of een bepaald restaurant? De keuze van de locatie en het uitdelen van uitnodigingen voor een feest zijn echt belangrijk voor elke verjaardag. Laten we eens kijken naar een aantal fantastische Sweet Sixteen thema's en ideeën die ervoor zorgt dat uw feest echt onvergetelijk. Lees meer over verjaardagsfeestjes.
Sweet Sixteen Thema's voor meisjes; bij meisjes, draaien zestien is een belangrijke mijlpaal in hun leven. Een Sweet Sixteen verjaardagsfeest moet meer dan alleen roze verjaardagstaarten en bloem decor rondom. Hier zijn een aantal spannende Sweet Sixteen thema's voor meisjes die zullen een op een miljoen.
America's Next Top Model, Als je houdt van mode en glamour, een ANTM partij thema is perfect om uit te kiezen. Uw partij dresscode zou zijn trendy kleding met prachtige accessoires. Er kunnen verschillende partygames en uitdagingen, net als de tv-show. Bijvoorbeeld, kunt u up foto shoots voor de gasten, regelen makeover uitdagingen, en de beste catwalk wedstrijd. Maak de partij zo levendig als het kan worden met uw eigen unieke stijl en creativiteit.
Beach Fest; Krijg je zonnecrème en badpak klaar voor deze sweet sixteen verjaardag strand fest. U kunt de partij door een zwembad of op het strand zelf. Versier de tafel met tonnen van levendige kleuren en lay-out van grote schelpen in hun buurt. Huur een barman naar Virgin piña colada en cocktails maken. Als je op het strand, een ontploffing beachvolleybal, boogie board wedstrijd, en ontzagwekkende boottocht met de banaan. Voor een pool party, kun je spelen kip worstelen of bumper boten te maken met kleine drijvende buizen. Brainstormen over ideeën voor zwembad partijen en niet uit wat je uiteindelijk spelen, zul je de tijd van uw leven. Lees meer over het strand thema decoratie.
April Fools, een van mijn favoriete sweet 16 party ideeën voor meisjes is April Fool's party thema. U kunt uitdelen grappige uitnodigingen voor een feest naar uw vrienden en versieren de zaal in een goofy manier. Het is de meest vermakelijke thema, want je kunt organiseren diverse streken voor de gasten. De beste grap je kunt trekken is door afschrapen van het ijsvorming cookies en te vervangen door witte mint tandpasta. Verzamel meer grappen van je vrienden en hebben een ontploffing die hem uitvoert.
Afgezien van deze Sweet Sixteen thema's kunt u ook kiezen voor een tropische luau partij, slaapfeestje, rollerblades partij, glow-in-the-dark partij, of een gemaskerd bal partij. Ga door de onderstaande artikelen om een ​​aantal unieke party thema ideeën voor meisjes krijgen:; Ideeën van de Partij voor Meisjes; Party Thema's voor meisjes; Sweet Sixteen Thema's voor jongens; Deze hete Sweet Sixteen thema's voor jongens hieronder geschetste spanning toe te voegen aan uw partij, en onder de indruk uw gasten. Selecteer het thema dat bij uw persoonlijkheid past en gewoon plezier hebben met het.
Toga Party; Toga partijen zijn zeer veel in de stijl van nu en met uw gasten, gekleed in stijlvolle toga vellen, is het feest gaat worden sensationeel. Toga feestversieringen zijn minimaal, dus je zult in staat zijn om de partij van plan in de begroting. Toga partij werkt het beste in zomers als uw gasten zullen dragen niets anders dan toga vellen. Neem ton foto's met uw gasten in hilarische middeleeuwse poses, en geniet van de nacht. Lees meer over Sweet 16 Party ideeën over een begroting.
New York, New York; Een nacht in de Big Apple is een van de meest innovatieve Sweet 16 Party ideeën die zal uw gasten het gevoel alsof ze er eigenlijk. Voor de uitnodigingen, kunt u het ontwerp in New York wolkenkrabbers of de skyline van de stad, en uitdelen aan je vrienden. U kunt versieren de zaal rond Times Square, Central Park, Broadway of thema's. Hang grote New York banners rond de locatie en kies een koele kleur thema als New York is bekend om zijn nachtleven (goud en zilver of zwart en zilver). Uw Sweet Sixteen partij zal een vleugje klasse met deze New Yorkse verjaardag thema worden.
Mardi Gras, fel gekleurde ballonnen, lang wervelende serpentines en metallic maskers vertegenwoordigen Mardi Gras. Get lange levendige gekleurde kralen kettingen en veren maskers voor uw gasten om te dragen op het feest. Je kunt krijgen Mardi Gras banners in het paars, goud en groene kleuren voor de decoratie. Speel fantastische jazz of krijgen een band te spelen op het feest en organiseren Carnival Games. Mardi Gras thema feest is een grote hit voor de zoete Sixteens.
Andere sweet 16 party thema's voor jongens kan een zwarte en een groene cocktail party (de kleur), een ontzagwekkende 80's 's nachts of 70's dansavonden, sport-partij (honkbal, basketbal, ijshockey), Las Vegas partij of Hollywood-sterren themafeest worden .
Voor meer informatie over het plannen van een feest, ga naar:; Sweet 16 Party Thema's voor jongens; Party Thema's voor Sweet Sixteens; Kies een van de Sweet Sixteen thema's die toont uw ware zelf. Het is niet zo moeilijk als je eenmaal een positie hebt gekozen thema. Als u graag meer dan een thema, waarom niet combineren de twee en hebben twee keer zoveel plezier. Maakt niet uit wat uw budget is, deze unieke Sweet Sixteen thema's te maken voor een leuke en spannende partij voor iedereen van kan genieten.

No comments:

Post a Comment