Saturday 18 February 2012

Spelregels voor Snow maken

Je wanhopig willen spelen in de sneeuw, maar teleurgesteld op zoek naar uit het raam om zelfs niet de geringste hint van de sneeuw te vinden. Plaats van te blijven neerslachtig, kunt u leren hoe het maken van sneeuw alle door uzelf en geniet van spelen. Afgezien van het feit een eenvoudige en snel proces, zelfgemaakte sneeuw is een niet-giftig en het geeft je het gevoel van echte sneeuw. Lees meer over kunst en kunstnijverheid.
Spelregels voor Snow maken thuis?
Volg deze simpele stappen om zelfgemaakte maken van sneeuw:; Om te beginnen, moet je sneeuw poeder ofwel kopen bij een winkel of online. ; Neem een ​​emmer en vul hem met water. Uw sneeuw poeder wordt geleverd met instructies over hoe het te gebruiken. Volg hen weten hoeveel poeder u nodig te mengen met water in de emmer. ; Zodra u hebt toegevoegd de benodigde hoeveelheid van het poeder in de emmer, roer het met je handen voor ongeveer 5 tot 10 minuten en meng tot het mengsel stevig. ; U zult dan moeten pluisjes van de sneeuw met je handen door het nemen van het uit de emmer en de verspreiding daarvan, met de hulp van een hark. Door dit te doen zal de sneeuw voorkomen dat vuil of gecomprimeerd. Genieten van de sneeuw in een plastic zwembad of uw achtertuin. ; Er is nog een leuke manier om sneeuw jezelf:; U vereisen geen meer andere stoffen dan een zeer lage atmosferische temperatuur en het water maken van sneeuw in deze weg. Je krijgt alleen nodig een drukspuit, die zal bestrooi uit kleine deeltjes van het water waardoor de sfeer naar de rest doen. ; Voor uw ontgassingsgaatje, ofwel het gebruik van de volgende opties - een hogedrukreiniger, een mondstuk, speciaal ontworpen voor het produceren van sneeuw of een sneeuwkanon (iets duurder). ; U heeft dan te spuiten water in de lucht op een hoek van 45 graden, zodat een maximale lucht wordt gemengd met water om de beste resultaten te krijgen. ; Gebruik zoveel koud water als mogelijk te helpen versnellen de sneeuw vormingsproces. De sneeuw vormde een verblijf langer als de temperatuur blijft ook laag voor een lange tijd. ; Hoe nep sneeuw te maken?
Afgezien van de hierboven genoemde methoden, zijn er een paar andere manieren die u kunt gebruiken om nep sneeuw maken als je vereisen voor sommige specifieke doel, zoals een school ambachtelijke project, voor een toneelstuk, of om uw kerstboom versieren.
Om nep sneeuw voor uw school ambachtelijk werk, samen 1/4e kopjes talkpoeder en gewoon zout elke mix. Toepassing lijm op het oppervlak waar u wilt de sneeuw plaats, hetzij behulp een spray-op lijm of plaatsen kleine hoeveelheden witte lijm met een borstel. Bestrooi de nep sneeuw mengsel die u op deze en je hebt opgenomen nep sneeuw in uw ambachtelijke project succesvol.
U kunt ook via instant sneeuw sneeuwvlok poeder. U hebt tot 1 kopje van vloeibare zetmeel mix met 4 kopjes instant sneeuwvlok poeder of blauwe kleurstof. Roer het mengsel goed en je kunt toevoegen glitter als u wilt uw sneeuw is een sprankelend effect geven. Eenmaal goed gemengd, Breng het mengsel waar u maar wilt, en laat het drogen. Deze methode is een goede manier om uw kerstboom of een podium met sneeuw te versieren. Je kunt ook gebruik instant sneeuwvlok poeder pluizig en vallende sneeuw show.
Nep sneeuw kan worden gemaakt met behulp van natrium polyacrylaat ook. Natrium polyacrylaat kunnen worden gekocht bij een tuin aanbod op te slaan of je kunt het krijgen van de binnenkant van wegwerpluiers. Meng natrium polyacrylaat met water uit een gel. Houd het toevoegen van meer water op deze tot u hebben gemaakt van de sneeuw modderige als je wilde.
Tips voor Making Snow; Zorg dat u aanbrengt sneeuw outdoor zoals bij uw garage, of de achtertuin. Sinds sneeuw is licht, heeft het de neiging om weg te vliegen en op sommige huishoudelijke apparaten en meubels op te lossen. ; In het geval u het maken van sneeuw met behulp van sneeuw poeder, is het gewoon smelten. Gooi het uit goed functioneert nadat u gebruik hebben gemaakt. ; Eet geen nep sneeuw, ook al is niet-giftig als de chemische stoffen die aanwezig zijn in het ingrediënten kan een paar gezondheidsproblemen. ; Om uw kunstsneeuw een gewenste kleur, mix kleurstof tijdens de voorbereiding het. ; Een sneeuwkanon is erg handig en goedkoop hulpmiddel om sneeuw te maken. Indien mogelijk, een kopen. ; Lees over hoe je een sneeuwman uw sneeuw te maken aan een goed gebruik te bouwen.
Na het leren hoe om sneeuw te maken, probeer het thuis wanneer jij dat wilt. Geen behoefte om te wachten op de hemel om je gebeden te beantwoorden. De 'kracht' is met je.

No comments:

Post a Comment