Wednesday 1 February 2012

Spanish Love Quotes

Is er iets over continentale talen zoals de Franse taal, de Spaanse taal en de Italiaanse taal dat klinkt zo romantisch! Misschien is het omdat de Europeanen zijn alom beschouwd worden betere minnaars zijn dan anderen in de wereld. Of misschien is het omdat ieder woord dat ofwel Penelope Cruz (voor mannen) en Antonio Banderas (voor vrouwen) ademt met rauwe seksualiteit te spreken. Van beide manier niet kan worden gedebatteerd dat de Spaanse is een van de meest romantische talen die er is. Dus waarom niet zeggen iets zoets aan uw geliefde in het Spaans? Je geliefde houdt toch worden aangepakt met een zoete, maar toch anders. En er is natuurlijk de extra attractie van u te kunnen om iets leuks in een vreemde taal te zeggen! Dus hier zijn enkele zeer romantische Spaanse liefdecitaten samen met hun vertaling.
Als u niet weet hoe de Spaanse woorden uit te spreken, maar denk eraan dat het woord is gewoon de manier waarop het geschreven is uitgesproken. En stel je Penelope Cruz in gesprek met het accent goed te krijgen! Als je nog steeds met enige moeite in de uitspraak, is hier een artikel over hoe te spellen in het Spaans om je uitspraken gesorteerd.
Romantische Spaanse Love Quotes
Te Quiero / Te Amo - Ik hou van je.
Solamente te quiero y usted ~ Laurens Ramirez - Ik hou van je en jij alleen.
Usted es mi la Fuente de ser. ~ Laura Ramirez, - U bent de fontein of de bron van mijn wezen.
Entre lo que existe y lo que no existe, el espacio es el amor. ~ Anonymous - Tussen dat wat bestaat en dat wat niet bestaat, is de ruimte dat liefde heet.
El amor, como que es Ciego, impide Los Amantes ver las divertidas tonterías que Cometen. ~ William Shakespeare - Liefde, blind als hij is, voorkomt dat de liefhebbers van het zien van de domme dwaasheden die zij begaan.
No hay amor perdido entre nosotros. ~ Miguel Ceravantes; - Er is geen liefde tussen ons.
El amor es esa Esplendido disparo de Humanos la vitalidad, la Actividad suprema que la Naturaleza permite een nadie para Salir de sí mismo hacia alguien más. ~ Jose Ortega y Gasset, - Liefde is dat prachtig op gang brengen van de menselijke vitaliteit, de hoogste activiteit die de natuur biedt iedereen om uit te gaan van zichzelf naar iemand anders.
El amor junta los cetros con los cayados, la grandeza con la bajeza, haas posible lo imposible, Iguala diferentes Estados y viene a ser como poderoso la Muerte. ~ Miguel Cervantes; - Love bijeenkomst met het personeel scepters grootheid with laagheid, maakt het onmogelijke mogelijk, wedstrijden verschillende staten en wordt sterk als de dood.
Cuando el amor no es locura, no es amor. ~ Pedro Calderon de la Barca; - Wanneer liefde niet is waanzin, is het geen liefde.
El amor es invisible y Entra y koop por donde quiere, zonde que nadie le pida cuenta de Sus Hechos. ~ Miguel Cervantes; - Liefde is onzichtbaar en comes en gaat waar je wilt, zonder dat iemand verantwoording voor hun daden.
Cada uno atiende mas a la Pasion que a lo que dicta La Razón. De alten Espiritus ¨ es apreciar las cosas Altas. ~ Miguel Cervantes, - Elk bedient meer om de passie dan de rede dicteert. In een opperbeste stemming is te waarderen de hoge dingen.
ECHA mano a la ligera; soltar een la ligera. Este es uno de los grandes secretos de la Felicidad en el amor. ~ Spaanse spreekwoord; - Pak licht; laten gaan licht. Dit is een van de grote geheim van geluk in de liefde.
Heb ik net krijg je echt geïnteresseerd bent in het Spaans? Lees verder voor meer! ; Spaanse grammatica, Spaans Werkwoorden; hoe bent u in het Spaans, Spaans zinnen voor reizigers; Dus deze waren enkele zeer romantische Spaanse Love Quotes. Ik hoop dat u en uw geliefde als zij.

No comments:

Post a Comment