Monday 20 February 2012

Schil en Stick Tegels

Het is leuk wanneer iedereen impliceert zichzelf in woningdecoraties. Hoewel de keuze van gordijnen, kussenhoezen, artefacten, de kleuren, enz. Wij denken altijd over de nieuwste trends in de markt, en kies dienovereenkomstig. Maar deze trends duren niet voor een lange tijd, ze blijven veranderen. Het is moeilijk om het decor veranderen zo vaak volgens de veranderende trends. Maar er zijn een paar dingen die u kunt wijzigen zoals de gordijnen, de kussenhoezen, de schikking van de meubilair en nu-een-dagen uw vloer ook! Schil en stok tegels kunnen beslist een deel van uw nieuwe interieur trend lijst. Als gedaan volgens de fabrikanten 'instructies, installeren schil en stick tegels kan gemakkelijk. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen, en maten. Voegen Peel en stok tegels is niet vereist als deze tegels zijn niet gemaakt van keramiek en hun grenzen te geven de vloer, een combinatiedeklaag look. Deze tegels zijn waterbestendig, stoom resistent, duurzaam en kan gemakkelijk worden gereinigd. Laten we gaan door het proces van het installeren van Peel en stok tegels en ze te verwijderen.
Installeren Peel en Stick Tegels; Voordat installeren schil en stick tegels, is het noodzakelijk te reinigen het gebied waar u ze gaan installeren. Een dag voor het installeren van Peel en stok tegels, was de vloer grondig met water en zeep, zodat eventuele plakkerigheid kan worden vermeden. Na het wassen van de vloer grondig, laat deze vloer droog ongeveer een dag. Stofzuig de vloer en weer vegen alle stukjes die onder de schil en plak tegels te voorkomen. Om te beginnen met het installeren van de schil en stok tegels, plaatst u de tegels in een rij van de ene kant naar de andere zonder de steun van de tegel. Als je naar de andere kant, zult u merken dat de schil en plak tegels behoeven te worden gesneden, zodat het vullen van de kleine ruimtes links. Gebruik een tapijt cutter om dit te doen. Verwijder nu de rug en start het steken van de tegels een voor een.
Als u zich afvraagt ​​hoe schil plaats en stick tegels voor backsplash, geen zorgen, want het is niet zo moeilijk. A backsplash is de droge muur die net boven de keuken aanrechtblad. U kunt beginnen met het schoonmaken van de backsplash gebied zorgvuldig. Schrobben met een zand-papier, zodat de muur wordt een beetje ruw. Dit zal helpen de tegels goed te plakken op de muur. Maak een sjabloon van het exacte gebied waar u wilt om de tegels te plaatsen. Koop uw schil en stick tegels voor backsplash in de kleuren van uw keuze. En leg ze op dezelfde manier als u deed voor uw vloer. Maar een ding te worden bewaard in het achterhoofd is dat, wanneer je de schil stok en stok tegels op de backsplash, drukt ze heel hard als ze zich verzetten tegen de zwaartekracht en misschien gewoon af vallen! U kunt een deegroller om strak druk op hen.
Het verwijderen van Peel en Stick Tegels; verwijderen schil en stick tegels is een zeer vervelende baan. Dit vergt veel tijd en inspanning en het is heel belangrijk om ze te verwijderen zorgvuldig omdat ze kunnen vasthouden aan uw houten vloer als gevolg van de lijm. Er zijn vele technieken gevolgd voor het verwijderen van Peel en stok tegels. Een van de gangbare technieken voor het verwijderen van Peel en stok tegels is het gebruik van een stoomstrijkijzer. Tijdens het verwijderen van de schil en stok tegels, verwijdert u de tegels een voor een de tijd om rotzooi te voorkomen. U moet een strijkijzer, een handdoek of een laken en een metalen schraper. Leg de handdoek of het laken op de tegels die u wilt verwijderen.U kunt twee stenen op een moment, dat maakt het werk gemakkelijk. Keep strijken de handdoek of het laken dat op de tegel geplaatst voor ongeveer 4 tot 5 minuten. De continue strijken helpt de tegel los te maken als de hitte verzacht de lijm. Steek nu de metalen schraper onder de tegel en langzaam omhoog til de tegel. Op deze manier verwijder alle stenen een voor een. Nadat de tegels zijn verwijderd, zult u zien dat de vloer lijm zelf is nog steeds steken in de vorm van vlekken op de vloer waar de schil en plak tegels werden geplaatst. Om dit te verwijderen, dan kunt u geen lijm remover of proberen om de vastgelopen lijm te verwijderen met een schraper.
Zo kunt u zien hoe eenvoudig het is om zowel bij het installeren en schillen te verwijderen en tegels stick. Ze zijn er zeker te fleuren uw interieur. Deze tegels zijn makkelijk vast te houden en heel goedkoop. Schil en plak tegels zijn de nieuwste trend in de markt, gemakkelijk betaalbaar en ze geven je huis een make-over. Bovendien is er geen voegen die nodig zijn voor deze tegels. Dus al met al, schil en plak tegels zijn een must-buy. Wat vindt jij daar van?

No comments:

Post a Comment