Friday 10 February 2012

Nail Art Designs

Nail art designs zijn zeer populair geworden deze dagen. Een innovatieve, met de hand beschilderd nail art kan opfleuren of iemand kan zelfs kruid lenen aan een anders saaie outfit of het uiterlijk. Nail art designers, naast het gebruik nagel verven, kleurstoffen en inkten, gebruik maken van een diversiteit aan media, zoals droge bloemen, gemalen schelpen, zilveren ringen en gouden kralen om hun ontwerpen te verbeteren. Maar zulke nail art is niet gemakkelijk te doen en kan alleen worden gedaan door getrainde professionals. Echter, hier zijn een paar eenvoudige nail art designs die kan door iedereen worden gemaakt thuis.
Easy Nail Art Designs
De nail art designs hieronder uiteengezet, kan gemakkelijk worden geverfd thuis. Door ze te volgen, kun je gemakkelijk leren hoe om ontwerpen te maken op uw nagels, zonder enige professionele hulp.
Ondeugende Nights; Neem een ​​blauwe nagellak en verf de hele nagel blauw. Neem nu een witte nagellak en stelde vijf witte stippen op diverse plaatsen op de spijker behulp een dunne borstel. Neem een ​​gouden glitter en maak een halve maan met het in het midden van de nagel. Dit is een van de gemakkelijkste, nail art designs voor beginners.
Groene velden; Neem een ​​witte nagellak en verf de hele nagel wit. Neem nu een groene nagellak en met behulp van een dunne kwast, het topje van de nagels groen. Met een gele nagellak, maken twee kleine bloemen op de nagels en zet een groene stip in het midden van de bloemen ook. Nu kan je pronken met je groene veld nageldesign kijken in uw kantoor, school of waar u maar wilt.
Passie Lily; Dit is een van de gemakkelijke nail art designs die zelfs kan worden gedaan op acrylnagels. Gewoon verf de hele nagel rood. Nu een witte verf en met een dunne penseel een klein hartje maken bij de tip van de nagel. Maak een kleine goudkleurige lelie met glitter aan de basis van de nagel en passie lelie, een plagerige acryl nail design, klaar zal zijn. Voor meer acryl nail art designs, lees Creative nail design.
Kerstmis Fancy; Dit is een van de schattigste nagels ontwerpen voor korte nagels. Verf de nagel wit met een nagellak. Nu met zilververf, maken swirls op de nagels. Maak twee sterren van groene kleur op de nagel. Voeg enkele zilver strass om de look van de nagel verbeteren. Nail art ontwerpen voor korte nagels moet zodanig zijn dat ze geen rommel op de nagels creëren en zijn best bewaarde simpels als de Franse nail art ontwerpen.
Scary Geest; deze nagel art design kan worden droeg voor een Halloween feestje. Verf de nagel zwart. Met oranje Poolse maken av in het midden van de nagel. Neem gouden glitter en verf in de gaten met het in het midden van de v. Nail art designs zoals griezelig spookverhaal zal vooral aardig gevonden worden door tieners, aangezien zij hun rebelse inslag. Enge geest kan eenvoudig worden geschilderd op de nagels thuis zelf.
Kubus Tube; Geometrische nail art designs zien er erg anders dan anderen en dus trekken de aandacht van iedereen. Verf de hele nagel roze en paars de tip. Verschillende kleuren gebruiken om een ​​klein plein, cirkel en driehoek op de nagel maken. Use gouden glitterlak deze geometrische vormen benadrukken door aan te geven ze met de glitters.
Voor stap voor stap nail art designs, lees meer op:; Hoe Nail Designs thuis voelt; Nail Art Designs met French Manicure - Frans Nail Art: Dit waren een paar ideeen voor nail art designs. Nagel kunst te betrekken met behulp van verschillende chemische stoffen in verven, nagellakken en kleurstoffen, die schadelijk kan zijn voor de nagels op de lange termijn. Dus om te voorkomen dat een goede nagelverzorging samen met deze verfraaiing methoden, is ook erg essentieel.

No comments:

Post a Comment