Tuesday 14 February 2012

Naam een Star Na Iemand

De meest bedachtzame geschenken zijn ongrijpbaar. U kunt geven talrijke kleren, sieraden en geurstoffen maar deze zullen pas vorig voor een gegeven periode. Een werkelijk tijdloze geschenken is een dat goed gedacht en ja het kan duren meer dan een mensenleven. Éen dergelijke aanwezig is de naam een ​​ster nadat iemand speciale. Nu u moet benieuwd hoe men kan een sternaam nadat iemand? Nou, zal je hieronder kunt vinden uw antwoord.
Kunt u Naam een ​​Star Na Iemand?
Minnaars blik omhoog richting de sterrennacht en beloven elkaar eeuwige liefde. Ze beloven de maan en de sterren en verleent andere 'molens en Boon' geïnspireerd tributes. Wat als u kon voor een keer stoppen met veelbelovende en daadwerkelijk leveren een ster? Nou, technisch niet 'leveren' maar naam een ​​ster nadat iemand. Ja, het is mogelijk om naam een ​​start na dat iemand speciale. Nu bent u waarschijnlijk afvragen over hoe een ster nadat iemand naam? Maar laten we niet vooruit van onszelf is er een weinig geheim dat u moet weten voordat u doorgaat en naam een ​​ster in de hemel.
Als u inlogt op het internet een zoeken naar 'naam een ​​ster nadat iemand', ziet u vele websites beweren dat u een sternaam nadat iemand gratis of voor een kleine prijs. We weten allemaal dat niets in dit wold gratis, dus niet gewoon negeren de kleine stem in de achterkant van uw hoofd en doorgaan met naamgeving een ster. Speciaal, indien u betaalt om de ster nadat iemand naam. Hier is de vangst, meeste van deze namen voor sterren worden niet herkend door de Internationale Astronomische Unie (IAU). Ja, dit is hetzelfde grote fancy klinkende organisatie dat Pluto ontdaan off zijn planetaire status. Waarom deze namen zijn niet herkend is omdat wetenschappers voortdurend ontdekken en onderhouden van databases van sterren. Deze star naamgeving organisaties gebruiken dezelfde database naar de sterren en menig keer de dezelfde ster genoemd kan worden door twee of meer organisaties, in welk geval noch naam is geldige naam. Bovendien is er een set internationale procedure voor naamgeving sterren. Wat gebeurt er als je een ster vernoemen naar iemand is dat het wordt gedocumenteerd in de bedrijven database, maar de IAU niet herkennen. Zodat niemand andere dan jij en je speciale iemand zal weten dat de ster is jouwe.
Hoe een Star Na Iemand Naam?
In sommige manier voel ik me het oke is voor IAU om niet herkent deze namen, na alles wat ze naam de sterren numeriek. Deze 'aantal namen' bevatten veel informatie betreffende de coördinaten enz. van de ster. Inbeelden de verwarring als sommige belangrijke star naam heb veranderd te fonkelen. De wetenschappers zullen moeten uren zoeken om te vinden waar het precies ligt. Eventuele hoe met dat terzijde, als je niet echt schelen of de IAU uw naam voor de ster herkent, kunt u zeer goed gaan met naamgeving de ster. Hoe een sternaam nadat iemand is vrij eenvoudig. Allen u moet doen is gaan naar een website, vul een formulier, betalen een weinig voor de certificaat en je werk is gedaan. De naam een ​​ster nadat iemand speciale zou ook een ideale verjaardagsgift.
Ik voelt aan het einde indien de dag, het is de gedachte die telt. Er miljoenen twinkelende lichten in de hemel en er is geen kwaad is beweren een als uw eigen. Plus de wetenschappers kan onmogelijk naam alle sterren zelf, zodat ze evengoed erkennen onze inspanningen voor kredietverlening een hand of veeleer een naam! Dus doorgaan noem een ​​ster nadat iemand bijzondere en laat hem / haar weten dat een van de twinkelende lichtjes in het donker glimmende nacht is twinkelende alleen voor hem / haar.

No comments:

Post a Comment