Wednesday 1 February 2012

Mulberry Tree Feiten

Moerbeien zijn de bladverliezende bomen native de warme gematigde en subtropische bossen. Ze worden gevonden in overvloed in verscheidene landen in Azië, Europa, Afrika en Amerika. Ofschoon moerbeibomen zijn vrijwel geteeld in elke staat van de Verenigde Staten, behalve voor Nevada en Alaska, veel mensen nog steeds onwetend over diverse moerbeiboom feiten, die deze bomen maken zodat wenselijk.
Geschiedenis van Mulberry Bomen; De geschiedenis van moerbeibomen is zo fascinerend als hun feiten. Deze boomsoorten is bekend dat de mensheid sinds duizenden jaren. In China worden de bladeren van deze bomen wordt gebruikt om de zijderupsen voeden, met het oog op productie van zijde te verbeteren. Terug in de 17e eeuw, de Romeinen gebruikten deze bladeren voor allerlei ziekten te behandelen. Het belang van deze bomen aan diverse oude beschavingen erkend kan worden uit het feit dat deze bomen werd een deel van de oude folklore en mythen van de oudheid. Volgens een van deze folklore uit Duitsland, zijn de vruchten van moerbeibomen in verband met kwaad, zoals men geloofde dat de duivel de wortels van deze boom gebruikt om Poolse zijn laarzen.
Mulberry Tree Identificatie; Hoewel, zijn er nogal wat bekende soorten moerbeiboom, de twee meest populaire soorten zijn de inheemse rode moerbei en de Aziatische witte moerbei. De rode moerbei bast is roodbruin van kleur, terwijl de witte moerbei boomschors is oker-grijs van kleur. De schors van beide van deze soorten heeft een ruw oppervlak, met verticale scheuren, en ovaal plaatsvervanger bladeren, ongeveer 2-6 cm lang. De rode moerbei boom kan groeien tot een hoogte van ongeveer 65 meter, terwijl de Aziatische witte moerbei bereikt een maximale hoogte van 40 voet.
Mulberry Tree Fruit; Mulberries zijn een centimeter lange, bessen-achtige vruchten van elk van de verschillende soorten moerbeiboom. De meeste van deze soorten, de kleur van de ruwe vruchten varieert van wit naar groen of lichtgeel, en uiteindelijk, rood wordt, donker paars of zwart als ze rijpen. Deze eetbare vruchten met hun zoete smaak, zijn delicatessen onder mensen en vogels gelijk. Wat nog belangrijker is, deze bomen hebben een langer groeiseizoen, wat op zijn beurt, zorgt voor overvloedige oogst.
Mulberry Tree Care; Een van de belangrijkste moerbeiboom feiten is dat ze heel snel groeien als ze jong zijn, maar uiteindelijk het tempo van de groei vertraagt ​​aanzienlijk. De hoogte van de boom die zelden meer dan 50 tot 70 voet, hangt af van welke soort moerbeiboom is. Deze bomen vergen veel ruimte en zonlicht om te groeien, en dus is het verstandiger om ze te planten ten minste 15 tot 20 meter uit elkaar. Deze bomen groeien goed in warme, goed gedraineerde leembodem. Als u van plan bent om moerbeibomen groeien voor hun heerlijke vruchten, zul je geduld moet hebben, want het duurt nog minstens 10 jaar voor de bomen vruchten dragen. Net als de andere bladverliezende boomsoorten, ook moerbeien moeten regelmatig snoeien. Moerbeiboom snoeien gebeurt best volgende het groeiseizoen echter, als u denkt het loof is aanzienlijk verdikt, en kan de boom schade, kan je terugsnoeit in de winter alsmede.
U kunt ook lezen over:; loofbomen Feiten; eucalyptusboom Feiten; Pine Tree Feiten: Dit waren enkele van de meest prominente moerbeiboom feiten, die een vitale rol in de verspreiding van deze soort gespeeld om verschillende delen van de wereld. In termen van traditionele geneeskunde, zijn verschillende delen van moerbeibomen gebruikt om een ​​scala van kwalen genezen. Gewapend met deze verschillende feiten over de moerbeibomen, nu je kunt groeien in uw eigen boomgaard met enorme gemak.

No comments:

Post a Comment