Sunday 19 February 2012

Lichter Dark Hair

Er is een enorme opleving over proberen verschillende dingen in de huidige generatie en het veranderen van de bestaande haarkleur is een van hen. Proberen verschillende haarkleuring ideeën is de nieuwste trend, maar het is gedaan om te vullen diverse doeleinden, maar om grijze haren te verbergen of nog wat highlights en lowlights voor haar en kijk liefhebber zijn! Er zijn mensen met donker haar die willen aan het licht gekleurd haar te krijgen en als gevolg daarvan, zijn er altijd kansen van het haar beschadigd raakt.
De meeste van de tijd, het gebeurt zo dat het haar krijgt veel donker met behulp van kleurstof, dan verwacht. In een dergelijk geval is er geen optie links in plaats van lichter haarkleur. Het is een feit dat verlichting donker haar is veel moeilijker dan donkerder de lichtere manen. Nou, zonder ver weg, zijn er nogal een paar technieken die kunnen helpen bij donker haar lichter thuis. Zij zijn de beste technieken om haar lichter natuurlijk en overtuigend, zonder al te veel schade aan de textuur en de gezondheid van haar. Lees meer op natuurlijk lichter haar.
Lichter donker haar natuurlijk
Lichter donkere haarkleur, is de basis-en gemeenschappelijk probleem, de meeste mensen kiezen voor haarkleuring door te gaan. Er zijn een paar 'huismiddeltjes' die effectief kan zijn. Hier zijn een paar trucs die kunnen helpen bij donker haar lichter te maken. Lees verder hoe natuurlijk lichter haar.
Henna Poeder; Dit is een van de populaire meeste technieken die worden gebruikt om donkere haarkleur lichter te maken. Het enige probleem is dat henna poeder voor haar niet kan geven u 'snel' resultaten, maar men moet geduld voor. Anders dan dat, henna poeder is gemakkelijk verkrijgbaar in de dichtstbijzijnde supermarkt, alles wat men hoeft te doen is tot op zekere Henna poeder te brengen en het giet kokend water (hoeveelheid slechts tot een oplossing die gemakkelijk kan worden toegepast om het haar te maken). Voeg wat kruiden als kamille of olie en goed roeren. Zorg ervoor dat niet te laten de stolsels te verschijnen en laat het mengsel afkoelen.
Breng het aan haar en bind de haren in een knot. Was het haar met lauw water (zonder shampoo). Na de haren wordt helemaal droog is, breng een ruime hoeveelheid kokosolie erover en laat het 's nachts. De volgende dag, was het haar met de gewone shampoo en breng een goede conditioner ook. U zult merken dat de henna kleur er blijft voor een langere tijd en als gewassen met de gegeven aanwijzingen, het zal geen schade veroorzaken, hetzij aan het haar. Lees meer over henna voor de haarkleuring.
Citroenmengsel; Niet zo conventioneel, maar mengsel van citroen en honing is ook een effectieve manier om donker haar lichter te maken. Als een aangelegenheid van de feiten, honing is een grote natuurlijke vervanger voor waterstofperoxide. Laten we eens kijken hoe dit mengsel te werken op je haar te maken. Allereerst shampoo je haar en dan was ze met een mengsel van 2 vers geperste citroenen en 1 liter water. Na toepassing van dit mengsel aan uw haar, moet je in de zon zitten voor ten minste 2 uur en daarna verder met de rest van de procedure van de verlaging van de haar. Weer squeeze 2 citroenen rechtstreeks op uw droog haar en kam het goed zodat het sap zich verspreidt via al uw haarlokken. In de zon zitten en laat het zonlicht droog je haar.
Dan bleken haar met citroensap, kunt u ook maken en gebruiken mengsel van citroensap, gedroogde kamille bloemen, rabarber wortel en honing. Het zal verlichten uw lichtblond of vuile blonde haren. Dit proces zal ook gouden sloten in uw donkerbruin haar. Was het haar, de volgende dag met een shampoo en conditioner. Zorg ervoor dat het citroensap is volledig verwijderd uit het haar. Zodra u klaar bent met dit proces van verlichting donker haar, moet u extra zorg van haar te nemen, aangezien citroensap maakt het haar droog.
Lichter donker haar zonder bleekmiddel
Houden haarverzorging als het belangrijkste doel in het achterhoofd, veel mensen niet willen haren lichter met bleekmiddel, als het kan de potentiële schade aan de gezondheid van het haar. Een eenvoudige manier om te doen is om de haarverf in de gewenste kleur en get it! Er zijn zoveel schoonheid producten en haarverzorgingsproducten die gebruikt kunnen worden als per het gemak om zich te ontdoen van de bestaande kleur en om donker haar lichter te maken.
Lichter donker haar met kleurstof; Meng gelijke hoeveelheden van je favoriete haar stervende kleur en een 40 volume ontwikkelaar, in een plastic bak of plastic spuit fles. Zorg ervoor dat stolling of klontvorming te vermijden. Draag plastic of rubber handschoenen en toepassing van het mengsel op het haar met de hulp van de veldspuit fles of de kleurstof borstel. Beginnen altijd bij de nek van de hals waar het haar is echt donker. Start coating tips eerste en geleidelijk aan de haarwortels.
Laat de coating volgens de aanbeveling vermeld op de doos van de haarkleurmiddelen. Ik zou voorstellen om het niet te laten voor meer dan 35 minuten. Daarna was het haar met lauw water, totdat het heldere water begint te druppelen uit het haar. Zodra je dat ziet, dan is het tijd om shampoo en conditioner en wassen van het haar van toepassing zoals je altijd doet. Gebruik zoveel koud water als je kunt dragen en te vermijden warm water zal het effect van de kleur te verminderen. Lees over hoe donker bruin haar te verlichten.
Reinigende shampoo; Het belangrijkste doel van zuiverende shampoo is de reiniging van vuil, dode huid en afval dat er aanwezig kunnen zijn op de hoofdhuid. Door deze regel zuiverende shampoo is ook effectief op het verwijderen van donkere kleurstof resten uit het haar en maken ze er veel meer licht! Dus, als men wil verlichten donkere haarkleurmiddelen, kan het echt nuttig en doeltreffend. Er wordt ook gezegd dat de anti-roos shampoo, met name de medicinale anti-roos shampoo kan ook nuttig zijn om donker haar lichter te maken. Het enige ding is dat ze niet te veel vaak als ze ook daadwerkelijk de kracht en gezondheid als het haar beschadigd worden gebruikt. Lees meer over haarverzorgingsproducten.
Ook lezen op:; Lichter Hair met citroensap;; Home Remedies om je haar lichter Nou, hier concludeer ik dit artikel over hoe 'lichter donker haar ". Hoop dat de genoemde technieken voor het lichten donker haar blijken behulpzaam en nuttig voor jullie om de gewenste haarkleur te krijgen! All the best!

No comments:

Post a Comment