Sunday 5 February 2012

Krullend Willow Tree

De gekrulde wilg is inheems noordwestelijke China, en is botanisch bekend als Salix matsudana. Deze boom is vernoemd de Japanse botanicus Sadahisa Matsudo. Het heeft vele andere namen ook; Corkscrew wilg, Hankow wilg, Peking wilg, Dragon's Claw, enz. vanwege zijn ongewoon gevormde draaien krullend wilgen takken en stengels.
Krullend Willow Tree; De boom is middelgrote tot grote, bladverliezende, opgroeien op 20-40 meter hoog met een spread de helft van haar lengte. De gekrulde wilg boom is een snelle groeier, maar een zeer kortlevende boom. Het groeit rechtop met zijn takken spiraal all dan over. De wilg beren smalle lichtgroene gekleurde bladeren, en in voorjaar beren katjes (bloemen) met de mannelijke en vrouwelijke bloemen op aparte bomen. De gekrulde wilg is tweehuizig. De bloemen worden gedragen omstreeks april - mei, lichtgele kleur. Een populaire sierboom voor landscaping, niet voor haar blad of bloemen, maar zijn verdraaid en verwrongen takken. Krullend wilg kan gemakkelijk worden gekweekt uit zachthout, semi-hardhout of stekjes. En behalve in de winters kunnen gemakkelijk worden geplant op elk moment van het jaar. Ze doen het goed in de bodem waarvan de pH-balans is 5,6 tot 7,8, en kan gedijen in volledige of gedeeltelijke zon Ze genieten van grond die vochtig is, dus zorg ervoor dat er niet te veel hiaten tussen hun gieter frequentie. Lees meer op bodem testen.
Een populaire cultivar, Salix matsudana Tortuosa ', wordt vaak geteeld als een bonsai boom. Ze kunnen ook worden gekweekt in potten en containers, en hun meerdere vestigingen kan worden gesnoeid in een enkele stam. De bonsai of kleine bomen look verbazingwekkende als verschillende wilg cultivars komen met verschillende bladerdek kleur. Zelfs als een bonsai of een container plant, handhaven de bodem pH evenwicht. De boom niet hebben een lange levensduur, naast deze, hun bijkantoren zijn niet erg sterk, en vatbaar zijn aan breuk. Terwijl het planten van een krullend wilg te voorkomen dat de wind weg. Zelfs krullend wilg wortels zijn klein, dus worden beïnvloed door sterke winden. Naast deze, de schors is erg dun en blijft vallen toe te voegen aan de tuin nest. Krullend wilgenbomen zijn kwetsbaar voor bladluis, mot en kleverige zwarte larven aanval. Ze kunnen eten in bladeren, en soms tot jonge stengels ook. Borer is een ander plagenbestrijding, dat gaten kunt boren rechtsaf de trunks, en kan zelfs doden de boom.
Krullend Willow Bijkantoren; Het krullende wilgenboom takken stellen voor aantrekkelijk centrum stukken. Als de takken zijn slank zij kunnen worden gedraaid om een ​​bijzonder ontwerp te passen. Met behulp van deze flexibele takken, kan men krullende wilg bloemstukken. En als je niet wilt wilgentakken gebruik in een bloemstuk, kunt u verlaat de twisted takken gewoon de manier ze zijn, kaal, voor een uiterst dramatisch effect. alone Plaats ze in een hoog vaas op een hoge plank, op de vloer, of rond sommige beeldhouwwerken of schilderijen en watch it accentueren uw woonkamer. Men kan zelfs gebruik maken van de gekrulde wilg ontwerpen zoals de gedraaide takken voor ambachten zoals kaarten maken. Lezen hoe je kunt een bruiloft middenstuk met krullend wilgentakken maken.
Groeien een krullend wilg voor haar dramatische gedraaide takken, en geniet van de uniciteit onder andere bloeiende bomen.

No comments:

Post a Comment