Wednesday 1 February 2012

Krullend Hair Care

Oh, hoe u wenst u kon rechte haren hebben! Je kijkt naar je recht haar vriend en vraag me af, hoe makkelijk het zou zijn geweest voor u te glijden in die glamoureuze beeld. Alleen als wensen paarden waren .... maar je bent geboren met deze veerkrachtig, krullend haar te verzorgen. Waarschijnlijk, God dacht dat u zou kijken de beste met prachtige krullen. God kon niet verkeerd zijn! Hij kon? Anyways, ook als Hij is, kunt u niet veel over. So, behandel het als een geschenk en ernaar streven dat het mooi. Hoe de zorg voor krullend haar? Kunt u ze kijken mooie mbv een behoorlijke krullend haarverzorging regime en behulp de juiste soort producten beschikbaar. Lees meer op haarverzorging.
Elke dag is een pijn als je probeert te kam of borstel die verstrikt krullen. Te wijten aan het broze karakter van het haar, het de neiging te breken. Leren die koppige sluizen beheren door volgende deze krullend haarverzorging tips.
Curly Hair Care Tips
Smalle getande kammen of borstels zijn een grote NEE NEE voor krullend haar. Gebruik brede getande honingraten om haar te verhinderen afbreken. Nog steeds het beste zou worden met behulp geen borstel of kam helemaal. Proberen uitzoeken degenen klitten met uw vingers wanneer het haar nat is. ; Laat uw haar natuurlijk droog. Blow drogers schade toebrengen aan de toch al fragiele haar door verhoging van de kroes. Wrijf niet in uw haar rigorously met een handdoek, in plaats daarvan alleen schudt deze. Lees meer over hoe krullend haar drogen. ; Weersta de drang om uw haar alledaagse wassen. Het zal de haren look droge en dof door het stelen de natuurlijke olie uit het haar. ; Gebruik kokosnoot, jojoba-olie en aloë vera sap om je hoofd atleast massage een keer per week. ; Elke keer als je je haar shampoo, vergeet dan niet te conditioneren. U kunt een leave-in conditioner op een dagelijkse basis. Gebruik shampoos en conditioners die vooral bedoeld voor krullend haar. Meer over conditioner voor krullend haar en de beste shampoo voor krullend haar. ; De lage porositeit van krullend haar absorbeert relatief minder water, dus het haar droog. Droog haar neigt splitsen naar. Dus een regelmatig bezoek aan uw kapper te trimmen die lelijke gespleten haarpunten is aan te raden. ; Gebruik een diepe conditioner een keer per maand opnieuw te hydrateren het haar en de hoofdhuid. ; Lees meer over:; Hair Care voor krullend haar; Beheer Krullend Haar; Krullend haar zorg voor kinderen kunnen erg lastig. Weg te houden van de knopen, moet men extra voorzichtig als het gaat om kinderen. Er verschillende haaraccessoires beschikbaar die de manier uw kind blikken konden veranderen. De weerbarstige krullend haar bij meisjes, kan gemakkelijk worden beheerd met behulp van een kleurrijke haarbanden en clips. Nou, voor jongens, we hebben niet veel keuze, maar om het haar kort.
Er zijn verschillende haarverzorgingsproducten voor krullend haar op de markt beschikbaar. De volgende producten zijn een must voor allen die krullend haar. ; Romige of vochtinbrengende shampoo te houden de krullen schoon. De beste shampoo zou de ene zonder agressieve chemicaliën, zoals sulfaten worden. ; Vochtinbrengende conditioner te gebruiken op een dagelijkse basis om de wrijving te verminderen en het vocht vast te houden. ; Protein conditioner om het vocht en eiwitgehalte in het haar evenwicht. ; Deep behandeling masker om de chemische schade veroorzaakt door zon en hitte weerstaan. ; Leave-in conditioner om de weerbarstige krullen zachte throughtout de dag te houden. ; Smoothing cream en alcohol-vrije gel om the moistureStyling room sluis naar de schoonheid van de krullen te verbeteren. ; Styling serum toe aan de kroezen probleem op te lossen. ; Straightening balsem of gel om je haar steil te maken. ; Lees meer over:; Krullend Haar Styling Tips; Hoe Rechttrekken Krullend Haar; Met al deze curl-specifieke haarproducten, kunt u uw eigen krullend haarverzorging tool kit te maken. Zoals u stap uit je huis, wees niet verbaasd als hetzelfde recht haar vriend van jou zegt oh, die krullen er geweldig uitzien! Ben je niet blij te weten dat God u gaf, wat het beste voor jou!

No comments:

Post a Comment