Thursday 2 February 2012

Kroezig golvend haar

Je haar is golvend omdat je genetische make-up. Kroezig golvend haar te wijten is aan een belangrijke factor. Dit is het ontbreken van natuurlijke oliën en vocht in je haar. Er zijn verschillende andere factoren die kunnen wegnemen olie en vocht uit je haar. Die zijn onvoldoende smering van het haar, kan overmatig gebruik van haarverzorgingsproducten als shampoo, haar styling gels, enz. en blootstelling aan extreme koude of warme temperaturen, sterke wind, etc. Ondervoeding ook een oorzaak van krullend golvend haar.
Lees meer over:; Droog Haar oorzaken; Droog Kroeshaar, zoals: Hoe Kroezend golvend haar beheren?
Kroezig golvend haar Graveernaalden; Zorg voor kroeshaar golvend haar begint met een geschikte kapsel. De snit van je haar moet niet alleen past bij uw persoonlijkheid, maar ook uw haartype. For kroezig golvend haar, moet de lengte van het haar in ieder geval tot de schouders, en nooit erboven. De reden is dat golvend haar lengte moet zwaar wegen op de bodem. Als je haar in laagjes geknipt, zult u in staat om een ​​aantal van de volheid te kampen heeft.
Kroezig golvend haar producten; Tegenwoordig wordt de markt overspoeld met shampoos, conditioners en andere haarverzorgingsproducten speciaal ontworpen voor verschillende haartypes. Zoek een shampoo en conditioner die bedoeld zijn voor diepe conditioning en hydraterende het haar. Als je eenmaal begint met behulp van haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor uw haartype, is de helft van de taak van de zorg voor krullend golvend haar volbracht. Op sommige speciale gelegenheden, het rechttrekken van de kroes krullend haar zal het raadzaam zijn het niet alleen beter beheersbaar, maar zal ook zorgen dat u prachtige look. Als je weet over deze tip al, maar vragen zich af hoe pluizig golvend haar straightenen zonder schade aan het met de stijltang, dan is hier een suggestie. Bedek elk onderdeel van je haar met een goede kwaliteit glad melk voordat rechttrekken met een warm strijkijzer.
Kroezig golvend haar tips; Na zijn enkele van de grote tips over kroeshaar golvend haar zorg. ; Kroezend, golvend haar heeft behoefte aan extra hydratatie. Kies daarom shampoos en conditioners die specifiek zijn geformuleerd voor het gladmaken, hydrateren en hydraterende het haar. ; Niet wassen uw haar meer dan twee keer per week zelfs met een shampoo als hierboven beschreven. Breng een geschikte conditioner daarna. Volg de aanwijzingen gegeven over het gebruik van de conditioner pack. ; Neem 3-4 theelepels van olijf-of kokosolie in een kommetje en te verwarmen. Toe te passen op je haar van wortel tot punt door het masseren van de hoofdhuid met behulp van je vingers ongeveer 5 minuten. ; U kunt wikkel een natte, warme handdoek rond je haar beter penetratie mogelijk te maken. Doe het 's nachts naar de best mogelijke resultaten te krijgen. U mag wassen de volgende ochtend. This is een grote kroes hair te verhelpen. ; Neem een ​​kopje melk en voeg de witte gedeelte van een ei. Meng het goed, geldt het allemaal over je haar en het op 30 minuten te verlaten. Was je haar dan met veel water en een milde shampoo bedoeld voor jouw haartype. Nooit snel, maar droog je natte haren met de hulp van een föhn omdat het de neiging tot meer dan droog haar. In plaats daarvan altijd de lucht drogen je haar. Dit zal leiden tot een natuurlijke glans en zachtheid aan uw haar. ; Vermijd het zwemmen in gechloreerd water omdat het de kroes and golving van je haar verbeteren. Als je moet zwemmen, dan een hoofd hoofddeksel te dragen voor het beschermen van je haar vanaf de nadelige gevolgen van het zwembad water. ; Blijf uit de buurt van extreme temperaturen, sterke wind, haarstyling apparatuur en producten. Dit zal een groot verschil maken in het maken van krullend golvend haar geconditioneerd en beheersbaar. ; Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk voor de gezondheid, en dus de verschijning van kroezig golvend haar. Probeer een kwaliteit haar zonnebrandmiddelen altijd van toepassing zijn voordat je in zon ; Om de kroes and golving van je haar, moet je toepassen van een haarmasker gemaakt van Heena en eieren eenmaal in 15 dagen. Hier vindt u meer op haar maskers voor kroeshaar. ; Breng kokos melk aan de kroes golvend haar, en laat ze blijven ongeveer een uur. Spoel uw haar goed met water. U kunt gebruik maken van een milde shampoo voor het verwijderen van vettigheid. Doe het een keer per week te ruw, kroezend golvend haar te behandelen. ; Naast het volgen van de bovenstaande tips over kroeshaar golvend haar zorg, je moet gezond eten. In feite moet je dieet hebben alle voedingsstoffen die nodig zijn voor de goede gezondheid van je haar. Dit zijn zink, vetzuren en eiwitten. Het voedsel rijk aan deze voedingsstoffen zijn vis, bonen, vlees en eieren. Volg een gezond dieet religiously te krijgen glad, glanzend en goed geconditioneerd haren uit je kroeshaar golvend haar. Wees bereid om alle aandacht en waardering handvat!

No comments:

Post a Comment