Monday 27 February 2012

Kliswortel voor Acne

Acne is een huidaandoening die zowel mannen als vrouwen, jong en oud beïnvloedt. Adolescentie is de tijd wanneer de acne begint te verschijnen op de huid, in de meeste van ons. Heb je ooit gedacht, wat de oorzaken van deze huidaandoening in de eerste plaats? Als u nog niet, dan zijn hier de oorzaken van acne. De belangrijkste reden achter de acne voorkomt op de huid is overtollige talg productie van de talgklieren. Een andere reden is de hormonale veranderingen die plaatsvinden in het lichaam wanneer een vrouw menstrueert of zwanger is of is het invoeren van de menopauze. Acne kan ook erfelijk zijn, en het is bekend in de familie. Een aantal andere redenen van acne zijn stress, allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen, ophoping van bacteriën op de huid en het gebruik van verkeerde soort cosmetica.
Mensen vertrouwen op verschillende soorten natuurlijke acne behandelingen, alsook medische behandelingen om zich te ontdoen van acne. Een van de natuurlijke manieren om acne te behandelen is met behulp van een kliswortel. Kliswortel voor behandeling van acne is gebruikt sinds eeuwen en wordt beschouwd als zeer effectief. Voordat je leert hoe om acne met kliswortel behandelen, laten we leren een beetje over dit kruid alsook de voordelen ervan.
Kliswortel
Hoefblad Plant is te vinden in de continenten van Europa en Azië, maar nu is gegroeid in de Verenigde Staten. Het hoefblad plant krijgt een hoogte van ongeveer vier meter, heeft hartvormige bladeren en paarse bloemen die bloeien tussen juni en oktober. De kliswortel, die vele geneeskrachtige eigenschappen heeft, is donker groen, bruin en zwart van kleur.
Voordelen van Burdock Root voor Acne
De belangrijkste ingrediënten van kliswortel zijn arcigen, calcium, chlorogeenzuur, flavonoïden, inuline, ijzer, lacton, polyacetylenen, slijm-, kalium-, tannine, hars en taraxosterol. Door de aanwezigheid van deze ingrediënten, kliswortel wanneer ze regelmatig geconsumeerd, is bekend om de toxines te verwijderen uit het bloed. Wanneer de afvalstoffen en gifstoffen worden verwijderd uit het lichaam, is er weinig kans is op problemen zoals acne, puistjes, etc., waardoor de huid. Zo, regelmatige inname van kliswortel helpt bij acne controle en acne te voorkomen.
Ten tweede, is regelmatige toepassing van kliswortel op de huid bij velen bekend huidziekte zoals huid eczeem, acne en zelfs psoriasis te behandelen. Verschillende zalven die de huid kliswortel als het belangrijkste ingrediënt wordt vaak gebruikt om de huid op deze ziekten te behandelen.
Hoe te Burdock Root gebruiken voor Behandeling van de Acne
Er zijn twee manieren om kliswortel gebruiken voor de behandeling van acne, dat wil zeggen, zowel intern als extern. Om thee uit kliswortel voor te bereiden, moet u het water en vier theelepels gedroogde kliswortel. Hier is de methode om kliswortel thee die moet drie tot vier keer per dag worden geconsumeerd voor de genezing van acne te bereiden.
Stap 1; Neem een ​​pan en giet vier koppen water in. Breng het water aan de kook.
Stap 2; Voeg vier theelepels gedroogde Burdock aan het water. Zet de kachel op een laag en laat het pruttelen voor ongeveer tien minuten.
Stap 3; Na tien minuten, verwijder de thee van het vuur en consumeren een kopje terwijl het nog warm is. U kunt apart houden de rest van de thee en kook voordat u het drinkt de hele dag door.
Naast het drinken van thee hoefblad, de toepassing van kliswortel op de acne aangetaste huid, helpt bij de genezing van de huid ook. Een effectieve recept om een ​​anti-acne masker te maken met kliswortel is aan de kook een theelepel gedroogde kliswortel in een kopje water, laat het mengsel afkoelen en daarna het toevoegen van een eetlepel. havermout, twee theelepels. citroensap en een eetlepel. tomatenpulp aan. Al deze ingrediënten met inbegrip kliswortel staan ​​bekend om hun acne verwijdering eigenschappen, en dus hun reguliere aanvraag zal genezen of te verminderen uiteindelijk acne.
Lees meer over:; Body Acne Solutions; Acne behandeling thuis; Acne Herbal Cure; kliswortel voor acne behandeling kan blijken te zijn zeer gunstig. Natuurlijk, het moet worden aangevuld met andere dingen, zoals een gezonde voeding, lichaamsbeweging, veel vocht inname en houden de huid schoon, want het om werkelijk effectief te zijn. Een laatste waarschuwing - vóór het begin van dit huis remedie toe te passen, zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor de kliswortel, want het is bekend dat als gevolg uitdroging bij veel mensen. Ook, als u een medische behandeling waarbij de behandeling van acne, is het zeer belangrijk om uw arts vooraf op de hoogte, dat u kliswortel gebruikt voor behandeling van acne ook.

No comments:

Post a Comment