Wednesday 8 February 2012

How voor rode wijn Vlekken verwijderen

Voor elk diner of sociale samenzijn, rode wijn is een must. Het is een andere kwestie allemaal samen die post de euforie van de partij, zijn de gastheren vaak overgelaten met irritante rode wijn vlekken op het tapijt, tafelkleed of zelfs op een kledingstuk. Als je ook jezelf in een dergelijke situatie en wilt u weten hoe u rode wijn vlekken te verwijderen, dan heb je landde op de juiste plaats. Hier zijn een aantal vlekken verwijderen methoden om zich te ontdoen van de rode wijn vlekken uit kleding, tapijten en tafelkleden.
Hoe te verwijderen vlekken van rode wijn uit het tapijt
Stap 1; Geniet van de extra wijn uit de vlek op het tapijt. Hiervoor kunt u gebruik maken van een witte handdoek. Vergeet niet, niet om de vlek te wrijven, want dit kan de absorptie van wijn leiden door de vezels in het tapijt, en maken het nog moeilijker om de wijn vlekken te verwijderen later. Als om wat voor reden dan ook, u bent niet in staat om handdoeken te gebruiken om de vlek blot, kunt u strooi er wat zout over de vlek, als zout ook kunnen genieten van de extra wijn.
Stap 2; Neem hoeveelheid unflavored sodawater en toe te passen op de vlek. Met behulp van soda is een betere optie dan water, omdat het hoog in natrium en dus kan reinigen sneller en beter.
Stap 3; Neem een ​​schaaltje en maak een mengsel van een kopje lauw water en een kopje van glycerine in het. Met behulp van een washandje en dit mengsel grondig reinigen van de vlek. Deze drie stappen zijn genoeg voor tapijt vlekken.
Hoe te verwijderen vlekken van rode wijn uit weefsel
Voordat u wijn vlekken van stof, een ding dat moet worden overwogen is dat als de stof droog is alleen schone, niet proberen om de vlek te verwijderen thuis. In een dergelijk geval, neem het mee naar een stomerij winkel zo spoedig mogelijk. Als de stof kan worden gewassen in huis, dan kun je het volgende stappenplan volgen om wijn vlekken te verwijderen uit het.
Stap 1; Zoals hierboven vermeld, neem een ​​witte handdoek en genieten van zoveel extra wijn kunt u van de vlek.
Stap 2; Neem een ​​kom en meng een kopje waterstofperoxide en twee theelepels afwasmiddel in. Het nemen van een spons en dit mengsel, schoon de wijn vlek op de stof. Vergeet niet om de vlek te wrijven met de spons. U kunt alleen proberen om de wijn te genieten door de toepassing van het mengsel en de spons voorzichtig op de vlek.
Stap 3; Neem een ​​schoon washandje en toe te passen op de wijn vlek. Aangezien het is rustig mogelijk dat de vlek zou hebben gepenetreerd door de doek en bereikt de andere kant van de stof dus het is aangeraden dat je een washandje van toepassing op de andere kant van de stof ook.
Stap 4; Ten slotte, met een mild wasmiddel en koud water, was het weefsel. Als u wilt weten hoe je vlekken van rode wijn van kleding te verwijderen, ik zou aanraden, volgens dezelfde vier stappen hierboven vermeld. Lees meer over het verwijderen van vlekken uit kleding.
Hoe te verwijderen Rode Wijn Vlekken van Tafelkleed
Natte wijn vlekken
Stap 1; Als de rode wijn vlek op de kleding nog nat is, dan is de beste manier om het te verwijderen, zou zijn om sodawater giet het.
Stap 2; Vervolgens giet zout rijkelijk op en rond de vlek.
Stap 3; Na ongeveer een uur, toen de kleding droog is, verwijder het zout en was het doek met een mild reinigingsmiddel en koud water.
Droge wijn vlekken
Stap 1; Als de wijn vlek is droog, giet er wat witte wijn over de vlek.
Stap 2; Maak een papje van zuiveringszout en breng het op de vlek ook.
Stap 3; Laat het doek als het is voor ongeveer drie uur, zodat de baking soda kunnen werken op de vlek. Daarna wassen met een mild wasmiddel en koud water. Meer lezen op rode wijn vlekken - hoe te verwijderen.
Hier is de hoop dat je nu weet hoe je rode wijn vlekken te verwijderen. Indien u echter in het midden van een partij en niet in staat zijn om iets over de vlekken doen, dan is hier een snelle tip voor je. U kunt zich aanmelden scheercrème of giet azijn over de wijn vlekken onmiddellijk en spoel ze af zodra het feest eindigt.

No comments:

Post a Comment