Saturday 18 February 2012

How voor Acryl Nails Do

Nou, verzorgde handen en nagels maken je er mooi en elegant. However de groei van uw nagels kan een tijdrovende, soms onmogelijke opgave voor alle vrouwen die ofwel een slechte nagelgroei of dreigen te bijten ze af in tijden van stress. Sterker dan de natuurlijke nagels, acryl nagels zijn een zegen voor vrouwen die willen groeien hun nagels en nog verschuldigd broosheid en slechte nagelgroei niet in staat bent om die perfecte nagels lengte bereiken. Bovendien als je liefde met deze mooie nail art designs, dan acryl nagels zijn een perfecte keuze voor jou. Het enige probleem met het krijgen van die mooie acrylnagels bij een salon is dat het krijgen van het gebeuren en vervolgens het onderhoud ervan op de lange termijn is nogal een tijdrovende klus en niet te vergeten dat het een fortuin kost. Weten hoe tot acryl nagels thuis bevrijdt je van het gedoe te gaan naar de salon om de twee weken. Bovendien met een goed aanbod van acryl nagels kits, het krijgen van acryl nagels thuis is vrij eenvoudig.
How voor Acryl Nails Stap voor stap te doen, met een beetje oefening en een zekere mate van geduld, toepassen en verwijderen acrylnagels is eenvoudig. Voordat we begrijpen het proces van de toepassing van kunstnagels, laat ons kijken naar wat acryl nagels werkelijk zijn. Nou, om te beginnen met acryl nagels, ze zijn gemaakt van een vloeistof en een poeder. vermengd, vormen ze een oplossing van dikke consistentie die kunnen worden toegepast op natuurlijke nagels. Hier is een stap voor stap handleiding die u helpt leren hoe acryl nagels zelf te doen.
Wat jij Need; Acrylic nagelpunten; Buffer; Nail brush; Liquid acrylic; poeder acryl; Acrylic clippers; Adhesive; Reinig uw nails: Before you kunnen apply the acrylnagels moet u ervoor zorgen dat de nail bed is clean and opdrogen. Moet u eerst eventuele bestaande nagellak te verwijderen. Nu met behulp van een cuticula pusher, duw de nagelriemen. Verwijder de dode nagelriemen puin die de neiging hebben zich ophopen rond de spijker randjes met de cuticula tang. Experts raden ook aan polijsten van de nagels om acryl nagels bevestiging gemak. Zodra de nagel bedden zijn schoon en droog, het aanbrengen van de acryl nagel tips is eenvoudig.
Het selecteren van de Nail Tips: Terwijl sommige mensen willen de acrylnagels hechten aan de natuurlijke nagel te versterken, zijn anderen op zoek naar de lengte te bereiken. Voor degenen die willen om hun nagels te versterken, kan het poeder en vloeistof rechtstreeks worden toegepast. Mensen die willen kiezen voor de lengte nodig om de nagel tips dat de breedte en de vorm van de natuurlijke nagels match kiezen. Meer over acrylnagels gelnagels vs.
Vastmaken Acryl Nagels: Als de nagels droog en schoon zijn, moet u schar op de lijm op de tips en then voorzichtig de acrylnagels plaats op de top. Bij de toepassing van de lijm op de nagel tips, ervoor te zorgen dat de 'C' bocht van de tip is een perfecte pasvorm van de curve 'C' van de natuurlijke nagel. Houd nu de spijker tips bij een vijfenveertig graadhoek en schuif de tip naar voren totdat de natuurlijke randen van de nagel tips passen. Volg deze door het onderdompelen van de nagel penseel in de vloeistof acryl en dan vallen in een borstel in de poeder. Breng de acryl op de nagels met de borstel, zodat het gelijkmatig verdelen. Werk snel en naadloos de twee spijkers.
Indiening en polijsten: Nadat de acrylnagels aanwezig zijn, bestand en uw kunstnagels buff, om dat in de vorm die je wilt. Dit zal helpen verwijder eventuele van het puin die misschien worden achtergelaten.
Nail Polish / Nail Art Designs: Kies een nagellak van je keuze en selecteer cool uitziende acrylaat nail art designs voor mooi uitziende nagels.
Lees meer op:; White Acryl Nails; Acryl Nail Tips; Zodra u weet hoe acrylnagels doen thuis, moet je ze handhaven voor waardoor ze langer duren en beter uitzien. Voor dienstige acryl nagelverzorging, afdichtplaten gebruiken oliën en serums die helpen beschermen de kunstnagels. Zorg ervoor dat u niet te veel druk op de nagels zetten en draag beschermende handschoenen bij het uitvoeren huishoudelijke karweitjes die nagel verkleuringen kunnen veroorzaken. Acryl nagel verwijdering betekent investeren in aceton gebaseerd nagel soaks. Met een perfecte verzorging en een verworven vaardigheid in het toepassen van de acrylnagels, kunt u nu genieten van perfect gemanicuurde handen en nagels zonder extra kosten.

No comments:

Post a Comment