Sunday 12 February 2012

How te schilderen Verwijderen uit auto

Een verkeerde paint job kunnen maken van uw auto er net onaantrekkelijk. Terwijl schilderen uw auto of toepassen touch up verf op het, kunnen sommige andere gebieden zo goed krijgen geschilderde, leidend tot een vlekkerige en ongelijke look. Soms, misschien verf per ongeluk gemorst over uw auto. Voor het schilderen van uw auto, de vorige kleur moet worden verwijderd. Ook een verkeerd gedaan paint job moet worden gerepareerd door strippen off de verf uit de auto oppervlak. Ongeacht waarschijnlijk de reden, verwijderen verf uit auto in de juiste manier zal u helpen geven uw auto de gewenste afwerking opnieuw. Voor elk van de hierboven genoemde redenen, indien u zich afvraagt ​​hoe de verf uit de auto, dan heb je landde op de juiste pagina. Hier zijn een aantal manieren om te helpen het verwijderen van verf van de auto af, dus blijf lezen.
Manieren om verf te verwijderen van Car
Verwijder Paint van Car met zeepwater, maak een emmer lauw water en zeep. Zorg ervoor u een mild schoonmaakmiddel of een car wash shampoo. Neem een ​​schone zachte doek of een ruwe afwasmiddel scrub. Dip hem in zeepwater en scrub over de verf grondig. Dit is een effectieve methode om verf te verwijderen uit de auto als het nog niet helemaal droog. Eerder u probeer dit te doen, meer zijn de kansen de resultaten kregen. Lees meer over de auto schilderen gids.
Verwijder Paint van auto met behulp van thinner, het gebruik van een verf dunner is een geweldig idee om verf te verwijderen uit de auto. U kunt opt ​​voor kerosine, terpentijn, benzine of zelfs nagellakremover te ontdoen van de verf. Natte een washandje met een van deze en wrijf over de verf die je nodig hebt om te verwijderen met deze doek. In geval van emailverf, kunt u succesvol verwijderen. Zult u merken dat de kleur overdrachten naar de doek, gewoon blijven wrijven de verf verwijderen. Als de kleur niet overdracht via het doek, het is een acryl-of lakverf, waarvoor moet u de volgende methode te gebruiken.
Verwijderen Paint van Car gebruiken Wrijven Compound; In geval van acryl of lak autospuiters, moet u een beste kwaliteit auto wrijven compound en een buffer gebruik. Zorg ervoor de buffer niet dan 2500 tot 3000 tpm, dit zou de verf branden en verlaat merken, vooral in geval van donkergekleurde wagens. Nu beginnen door toepassing wrijven compound en gebruik vervolgens een buffer. Dit zal zeker helpen verwijderen verwijder de lak krassen van een auto.
Verwijderen Paint van Car behulp van zand Paper; Start om verf te verwijderen van auto behulp een 800 grit schuurpapier. Schuren voortdurend over de verf moet worden verwijderd voor een paar minuten. Nu een 1000 grit schuurpapier, wederom sand continu voor een paar minuten. Vervolgens moet je een 1500 grit schuurpapier om de klus te klaren. Zodra u klaar bent schuren met dit een en afgestroopt de volgende laag, schakel op een 2000 schuurpapier. Na het schuren met deze, hebt u mogelijk afgeschraapt de kleur. Behulp een natte schuurpapier is ook een effectieve techniek.
Lees meer over:; Automoive schilderij tips; Auto Touch up verf; Zodra u de gewenste resultaten met een van de bovengenoemde manieren de verf uit de auto, dan kunt u afsluiten met toepassing was zetten en polijsten. Onthouden om uw parkeerterrein in schaduw te vermijden bakken van gemorste kleur te wijten aan direct zonlicht, waardoor het moeilijk worden verwijderd. Als u niet de gewenste resultaten, zou het beste zijn om de auto te nemen naar een geautoriseerd service station en terug hebben zijn klassieke afwerking.

No comments:

Post a Comment