Saturday 11 February 2012

Hoogtepunten voor donkerbruin haar

Niets ziet er sexier op een vrouw dan een mooie weelderige manen. Wij vrouwen hebben talloze middelen om te stoppen van een man hartslag doden in zijn spoor. Alles wat we nodig hebben is een lucht van vertrouwen, een strak pakje en een 'mooie weelderige manen', de arme kleine dingen praktisch hebben hun kaken de vloer raakt. Dus, als het is tijd je had hetzelfde effect op mannen en je hebt donker bruin haar waarom dan niet vernieuwen je look met een aantal haarkleuring en het benadrukken van ideeën? Dit zijn enkele van de ideeën voor hoogtepunten voor donkerbruin haar.
Beste kleur Hoogtepunten voor donkerbruin haar
Voordat u beslist op het kiezen van hoogtepunten voor je donkerbruin haar, moet je iets in gedachten te houden. Het eerste ding dat u moet overwegen is de reden waarom krijg je hoogtepunten, is het om grijs te dekken of gewoon om je look te vernieuwen? Dit zal ook helpen bij het kiezen welke kleur het beste is voor je haar. Ook uw huid in het achterhoofd, vooral als je op de look voor hoogtepunten voor bruin haar.
Hoogtepunten licht; Als u wilt dat het licht hoogtepunten voor donkerbruin haar, overweeg dan tinten zoals kastanjebruin en as bruin. Deze zullen u helpen een diepte toe te voegen aan bestaande haarkleur. Het beste te halen uit deze kleuren is het toevoegen van zowel hoogtepunten en weinig licht. De kapper zal gebruik maken van de dop methode voor het onderhavige, waarin haarlokken zijn uit getrokken van de hoed en vervolgens gekleurd. Als u kiezen voor lichte kleuren zoals caramel dan niet bang om te proberen stevige hoogtepunten. Dit is de juiste tint gemakkelijk te dekken grijzen. Dergelijke chunky hoogtepunten voor bruine haren een zeer warme toon geven aan het haar.
Subtiele Hoogtepunten; Als u wilt zeer subtiele highlights die net een verlegen hint van kleur dan geeft het beste opteren voor rode tinten. Schakeringen van donkerrood en kastanjebruin hoogtepunten zien er echt fantastisch uit op donkerbruin haar. Auburn hoogtepunten zijn ideaal als u wilt om diepte te creëren. Koperrood hoogtepunten voor donkerbruin haar is een ander geweldig idee voor het markeren van donker haar. Het toevoegen van hoogtepunten rond uw gezicht zal ook uw huid lijken eerlijker en duidelijker. Deze donkere rijke rode tint zijn perfect voor een subtiele kleuring effect.
Luide Hoogtepunten; Als u zeker bent van wat je wilt, ga dan niet verlegen afstand van blonde highlights in bruin haar. Deze kan indien correct gedaan ogenblikkelijk geven u een glamoureuze look. Aangezien u donkerbruin haar, de haren dressoir zal de foliemethode gebruiken om bleekwater uw haar. Houden van uw huidtint in gedachten, je kunt spelen met eventuele ding uit aardbei blond tot blonde ash highlights. U kunt ze mooi in verborgen, zodat ze net glimp out met lichte bewegingen van het hoofd of u kunt voeg enkele chunky hoogtepunten. Wanneer het aankomt op haarkleuring ideeën met blonde tinten, de sky is the limit. Je kunt ook proberen wat honing blonde highlights op donkerbruin haar. Is het best om krijg je blonde hoogtepunten uit een professionele, dus neem een ​​foto van de look u langs wilt met u zodat hij weet wat u precies wilt.
Lees meer over:; Hair Color Ideeën voor Brunettes; haarkleuren voor uw huidskleur; Zo zie je maar, er zijn vele opties voor hoogtepunten voor donkerbruin haar. Gewoon goed doe je onderzoek en houdt een open geest. Wees niet bang om te experimenteren. Met de juiste schaduw, zal uw rijk donkerbruin haar er chique en glamour.

No comments:

Post a Comment