Friday 17 February 2012

Hoe te om Uw Cubicle Versier

Ook al is uw kast is niet precies uw kamer, kunt u versieren en houd het schoon als u besteedt een flink aantal uren werken in. Als uw werk zitten in de voorkant van het scherm voor al uw werktijden dan je zou willen te herontwerpen uw omgeving een beetje.
Het geven van een persoonlijke kijk op uw kast zal alleen maar leiden tot een meer huiselijke omgeving aan het werk voor je. Vakantie geeft je een geweldige kans om uw kast te versieren in hun respectievelijke thema's. Als je baas is goed met je dressing up van uw kast, start met een eenvoudige, goedkope versieringen zoals posters, afdrukken of beeldverhaalbeelden om je lachen als je een blik te werpen gebeuren op hen. Laten we eens een bredere blik op hoe je je kast te versieren.
Cubicle versieren Ideeën; hieronder vindt u enkele suggesties die u kunt gebruiken als uw kast decor ideeën. ; Allereerst moet je een schone en georganiseerde kast hebben, met uw bestanden en mappen in hun respectieve rekken of laden. Een schone werkomgeving zal zeker zorgen dat u meer wilt werken. ; Als je een werkende professionele, niet houd je kast shabby, door het storten met al uw favoriete dingen. ; Selecteer een kleurenschema voor uw kast en dan proberen te accessorize met behulp van kantoorbenodigdheden zoals mappen, mokken, perforators en bindmiddelen van dezelfde kleur. ; Kies een andere kleur, die kan gaan met uw oorspronkelijke kleurenschema en het gebruik potloden, een muismat en misschien een foto frame van die kleur. ; Gebruik thema's van je favoriete stripfiguren zoals 'Garfield' of 'The Simpsons' door opknoping posters of accessoires zoals pen staat en post-ids van hetzelfde. Uw dagelijkse notebook of notitieblokken kunnen gemaakt worden van deze karakters. U kunt zelfs snel een paar motiverende citaten of uitspraken om u gericht op werk. ; Gelegenheden zoals Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, Halloween, Kerstmis, enz. kan u een kans van het ophangen van slingers en lichtjes in jouw kast. Het opzetten van een kleine tafel kerstboom en versieren het met sterren en klokken tijdens de kerst-seizoen of het weergeven van wat 'de beste wensen voor het seizoen' kaarten verstuurd door je vrienden en familie op uw bureau zou je kast een feestelijke look te geven. ; Een ander idee hoe u uw kast te versieren en geef uw kast een comfortabele gevoel is om een ​​kussen te gebruiken voor uw stoel en een voetenbankje om uw voeten te ontspannen. ; Als je een telefoon uitbreiding op uw tafel, probeer dan vragen om een ​​die overeenkomt met uw kleurenschema (als je baas er geen problemen mee) hebben. Gebruik een telefoonboek van een bijpassende kleur. , Opgemaakt kleine foto's van familie, vrienden en huisdieren die je liefde, zodat het lijkt persoonlijk en alleen voor u en niet uw collega's. ; Zet een mooie kalender met mooie foto's, zodat u uw werk met volledige enthousiasme te genieten. Als u have planners, match ze met uw agenda kleuren en probeer met behulp van matching post ids. ; Als je mag aan tafel planten of bloemen in je kast, verse houden als ze houden je energiek. ; Als je Pottery Barn, kun je zelfs om voor kantoormeubilair van uw keuze, ze hebben een grote collectie van kantoorbenodigdheden en meubilair. Heffen, terwijl het proberen om uw kast een betere werkplek te maken, vergeet niet te personaliseren teveel als door dit te doen, misschien verlies je contact met je collega's en uiteindelijk het verstoren van de werksfeer. Zorg ervoor dat uw kast is niet zo luid dat het je afziet van je werk. Hier zijn nog enkele cabine decoreren ideeën voor je.
Dit waren enkele ideeën voor het versieren van kantoor cabines. Uw werkplek heeft een directe impact op het werk dat je doet en tenzij u een ontspannende omgeving om je heen, kun je niet presteren. Dus, ontwerp je kast op een aangename manier en zorg ervoor dat geen enkele van uw collega's of medewerkers wordt gestoord.

No comments:

Post a Comment