Thursday 23 February 2012

Hoe te Avocado Grow

Inheems in het Caribisch gebied, Mexico, Zuid-Amerikaanse en Midden-Amerikaanse regio's, avocado's, behoort tot de bloeiende plant familie Lauraceae. Dit commercieel populaire en levensvatbare vrucht is bekend als boter peer of alligator peer. Avocado's stonden bekend als 'de vruchtbaarheid vrucht' door de Azteken. Gekweekt in tropische klimaten over de hele wereld, kan deze boom groeien tot 70 à 80 meter hoog, en heeft een onregelmatige kroon met een dicht bladerdak afwisselend geplaatst. De bloemen draagt ​​zijn onopvallend, meestal geel met een groene tint. De boom is vernoemd naar de peren schaduw gezaaid fruit, avocado. Hoe te avocado groeien, ook kunnen ze worden gekweekt uit zaden, of via de methode van enten. Lees meer over enten van fruitbomen.
Hoe om te groeien Avocado, bij voorkeur, avocado's worden gekweekt door middel van enten in vergelijking met ingang van zaden. Bomen gekweekt uit zaden niet uitkomen of hebben dezelfde kenmerken als de moeder plant. In de meeste gevallen dragen zij vruchten met inferieure omvang, kwaliteit en kwantiteit. Echter, indien u dat wenst uit te gaan van een zaadje, volg dan de onderstaande instructies gegeven voor de teelt van avocado uit zaden:; Zaai het zaad in poreuze vruchtbare grond, met de bovenkant van het zaad gluren zeer licht boven het oppervlak van de bodem. Water is goed. ; Een andere methode is het gebruik van hydrocultuur mechanica. Lees meer op hydrocultuur tuinieren. ; Neem een ​​rijpe avocado gezonde, snijden, en schep alles uit de vlees. Reinig de put (zaad) in stromend water, tikt het droog. ; Neem een ​​schone pot, gevuld met water. De pot mond moet groot genoeg zijn om de avocado zaad gedoopt in het zijn zonder te laten vallen in de pot. ; Gebruik tandenstokers voor extra ondersteuning toe te voegen aan het zaad, als de mond is te groot. Dompel de puntige kant in het water, moet het zaad halverwege geweekt in water. ; Laat het ongestoord de buurt van een vensterbank. Ververs het water zeer paar dagen om besmetting te voorkomen. ; Vocht en voldoende zonlicht, zal de groei stimuleren en het versnellen ook. ; In ongeveer 3 tot 6 weken, zal wortels en scheuten met Bud bladeren beginnen te ontwikkelen. Transplantatie de zaailing in de bodem, zodra zij tot een zes bladstadium. Vind meer informatie over hoe u een avocado boom groeien. ; Groeiende Avocado Plant; De beste tijd om een ​​avocado boom te planten is tussen maart tot juni. Zij geven de voorkeur volledige of gedeeltelijke zon, met de bodem tussen de pH 6,0 tot 6,5. De boom is ondiep wortelt, dus vermijd planten ze in een sterke wind pad. Avocado bomen zijn zeer geschikt om de verpakking te tuinieren als goed, breng ze in de zon uitbundig bloem bloeit induceren. Transplantatie de zaailing in een gat, dat is twee centimeter dieper en breder dan het zaad wortel. Water is het goed, en er altijd voor zorgen dat de boom voldoende vocht heeft, maar nooit klef en met water. Vóór het begin van de bloemen, en wanneer de boom zit vol jonge avocado, ofwel voer hem met vloeibare meststof of organische compost. Zodra de boom heeft zich gevestigd, snoei de belangrijkste stam van een zijwaartse verspreiding mogelijk te maken. De boom moet worden beschermd tegen vorst, mulchen rond bomen helpt de grond en wortels warm te houden. Lees meer over avocado boomverzorging.
Dit moet bedekken uw basics over hoe avocado boom groeien. Dus ga je gang, plant deze waardevolle vruchten in je tuin en genieten van de vruchten in een paar jaar!

No comments:

Post a Comment