Saturday 25 February 2012

Hoe kan ik een kinderdagverblijf openen

Het runnen van een crèche is een zeer lonende carrière keuze, vooral als je bent dol op kinderen. Het geeft je een geweldige kans om uw liefde en zorg douche op jonge kinderen die op basis van wederkerigheid in een even liefdevolle manier. Ook jonge geesten verzorging en het zien van je inspanningen vorm krijgen wanneer deze kinderen opgroeien tot goede mensen, geeft een ondefinieerbare vreugde. Als je klaar bent om deze uitdaging neem dan, verder lezen om te leren over hoe een kinderdagverblijf te openen.
Hoe maak je een Daycare thuis Open
Volg de instructies hieronder over hoe je een kinderopvang te starten:
Vergunningen; De eerste stap zal zijn om alle informatie die nodig is om een ​​crèche te beginnen verzamelen. U kunt deze informatie krijgen door contact met de Nationale Resource Center for Health and Safety in de kinderopvang-en vroegschoolse educatie in de VS. Deze organisatie zal u voorzien van alle nodige informatie met betrekking tot licentie-eisen en een paar juridische formaliteiten (als je per staat) die je zal moeten voldoen voordat het starten van uw bedrijf. De gemeenschappelijke eisen voor elke staat zijn - een criminele achtergrond controleren op de home dagopvang eigenaar, een reanimatie en EHBO-certificering van de eigenaar en een educatieve achtergrond controleren van de eigenaar. Sommige staten hebben licentie-eisen afhankelijk van het aantal kinderen dat u gaat moeten bij u thuis crèche. Ook moet u het aantal zorgverleners dat u nodig heeft op uw kinderdagverblijf volgens de regels te bepalen.
Home Voorzieningen; Het kan zijn dat bepaalde veranderingen in uw huis te leveren aan het veilig voor jonge kinderen. De buitenruimte moeten worden beschermd door een hek, zodat kinderen niet naar buiten tijdens het spelen. In het geval dat u een zwembad in uw huis, maak dan een tijdelijke afrasteringen regeling omheen die je kunt verwijderen, nadat de kinderen hebben verlaten voor de dag. Kind-proof alle deuren en kasten in uw huis en ook betrekking hebben op alle stopcontacten waar kinderen kunnen bereiken willen. Het is altijd raadzaam dat u slechts een bepaald deel, en niet je hele huis voor uw crèche activiteiten, zoals wordt het gemakkelijker te handhaven. Lees meer over kinderopvang namen.
Aankoop nodig Vereisten; U moet verschillende dingen met betrekking tot kinderen, als je een dag zorg thuis beginnen te kopen. Aankoop van kid-en kleinbedrijf meubilair dat kan door kinderen worden gebruikt voor het doen van verschillende kunst-en ambachtelijke activiteiten en ook voor het hebben van hun maaltijden. Koop zoveel mogelijk variëteiten van boeken en speelgoed als je kunt, zodat kinderen meerdere spelen en het lezen van opties. Voor outdoor-activiteiten, het aankopen van ride-on toys, een speelhuis, dia's of enige andere externe, speeltoestellen die u wenst. In het geval u van plan bent om zuigelingen hebben op uw plaats, babybedjes, baby schommels en hoge stoelen te kopen. Kijk uit voor de verkoop in uw stad of online om wat geld te besparen. Lees meer op de homepage van dagopvang eisen.
Unique Selling Point (USP); Er kan een enkele dagcentra in je buurt, en daarom moet u komen met een USP die je crèche zal helpen om los staan ​​van de rest. U kunt proberen catering aan kinderen die bijzondere behoeften hebben, hebben sommige vroege vogels kortingen, of blijf flexibel / uitgebreid avonduren. Verschillende gemeenschappen hebben verschillende behoeften en het is uw plicht om een ​​beetje onderzoek te doen op de concurrentie in uw buurt en ook te weten komen wat mensen verwachten van een crèche.
Levensmiddelen; Kinderen op een groeiende behoefte aan een leeftijd goed gevoed en evenwichtige voeding. Dit is genoeg reden om ze te voorzien van een gezonde voeding bij u thuis crèche. In het geval u niet over voldoende tijd om een ​​goede maaltijd te koken voor de kinderen, hulp krijgen van buitenaf. Indien mogelijk, vers fruit en sappen in de maaltijd voor kinderen profiteren. Vergeet niet, hoe meer je dan de kinderen buik, hoe minder chagrijnig ze krijgen.
Contract; Maak een contract en krijgt de ouders om het te ondertekenen. Het contract moet ook zo veel mogelijk informatie, zoals werktijden, vergoedingen, vervaldatum van de vergoedingen betaling, maaltijd beleid en voedsel menu en disciplinaire eisen van hun kinderen. Houden de ouders op de hoogte over dit alles zal het makkelijker maken voor beide partijen en je kunt gemakkelijk voorkomen dat er een paar misverstanden.
Marketing; Aangezien u het starten van een home crèche, moet u een beetje te doen van de marketing mensen bewust te maken van het zelfde. U kunt adverteren door het verspreiden van flyers en folders in uw buurt, het plaatsen van een advertentie in een lokale krant, op internet of door het plaatsen van folders op scholen, fitness centra of bibliotheken. De beste reclame modus is de mond-tot-mond reclame. Dus zorgen voor een goede service, voor ouders en kinderen om je naam te bevelen aan anderen. Lees meer over; Hoe maak je een Home Start Daycare; Child Care Services - Daycare Center; Kosten van kinderopvang voor jonge kinderen; Na het lezen over hoe een kinderdagverblijf openen, zult u zich realiseren dat er veel ruimte voor creativiteit, want er zijn geen vaste regels voor u te volgen. U kunt uw eigen manieren en methoden in te gaan over. Ook het runnen van een crèche is een uitstekende kleine zakelijke kans, zeker gezien het feit dat de meeste paren in Amerika werkt en een plek nodig waar ze kunnen hun kinderen. Zo krijgt u veel persoonlijke en financiële beloningen voor uw tijd en inspanningen.

No comments:

Post a Comment