Wednesday 29 February 2012

Hoe je een meisje's hart te winnen

Hoe je een meisje's hart te winnen? Deze vraag moet hebben gespeeld in de hoofden van zoveel jonge mannen, die hebben een geheim verliefd op een meisje, maar hebben geen idee wat te doen, zodat ze hen graag ook weer terug. Als u ook zelf vinden in een vergelijkbare situatie, is er geen zorgen hoeft te maken. Ik heb een lijst opgesteld van een aantal Sure Shot manieren om een ​​meisje's hart te winnen. Volg deze en u zult de liefde en aandacht van het meisje dat u hunkert voor win. Lees meer over dating tips voor mannen.
Hoe je een meisje's hart te winnen
Worden goed onderhouden; De grootste schakelen voor een meisje een jongen zou zijn die ze draagt ​​stinkende sokken, heeft onverzorgde haren of ziet eruit alsof hij niet heeft bad genomen voor de dagen. Dus, het eerste wat doen om te winnen van een meisje's hart is om jezelf schoon en goed gekleed. Lees meer over hoe een meisje te trekken.
Maak oogcontact; Hoewel praten met het meisje dat je geïnteresseerd bent, zorg ervoor dat je ogen alleen voor haar. Als je blijft de controle op alle meisjes die voorbij zal het door u te geven het meisje een perceptie dat je niet iemand bent die ze kan vertrouwen of dat je niet zo veel in haar. Dus als je wilt weten hoe je een meisje's hart te winnen, zou ik willen voorstellen, bij het praten met je meisje, geef haar je volle aandacht.
Worden doordesemd; Je zou kunnen denken dat de huidige vrouwen zijn onafhankelijk en dus niet op zoek naar een sprookjesprins die hen beschermen of voor hen zorgen. Nou als je denk dat op die lijnen, laat me u vertellen hoe verkeerd je bent. Elk meisje, in haar hart wil een man die haar ridder te worden. Degene die zal vegen haar uit haar voeten en haar beschermen van de rest van de wereld. Dus een van de manieren om een ​​meisje's hart te winnen moet worden ridderlijke, dat wil zeggen, open deuren voor haar, een zetel te trekken voor haar, geef haar je jas in het geval ze is koud gevoel, drop haar huis als ze te laat is en ga zo maar door. Lees meer over hoe je een goede vriend te hebben.
Haar interesses te delen, de meeste van de jongens zijn in de sport, gadgets en andere dergelijke dingen, die meisjes hebben geen belang bij (ik spreek niet over de uitzonderingen hier). Dus, als je echt wilt weten hoe je een meisje's hart te winnen, dan is de snelste manier zou zijn om aandacht en interesse te besteden aan wat ze wil. Als ze graag dansen, neem haar mee naar een schijf of als ze graag lezen, geschenk haar een boek van haar favoriete auteur. Lees meer over hoe je een meisje te vinden dat u bevalt.
Wees humoristisch; Geloof me, meisjes zijn sukkels voor grappige moppen en verhalen. Als je kunt delen grapjes met haar, maak haar aan het lachen, vooral als ze verdrietig of laag, heb je al haar hart gewonnen. Lees meer over grappige dingen te zeggen tegen een meisje.
Doen in plaats van Zeg; Als u wilt weten wat te zeggen tegen een meisjes hart te winnen, zou ik suggereren in plaats van dingen te zeggen, meer vertrouwen op dingen te doen voor haar. Het is gemakkelijk om te zeggen ik hou van je of ik zal dit doen voor u, maar het vertalen van alle woorden in daden is veel belangrijker om een ​​meisje. Uw aandacht te besteden aan haar kleinste verlangens, woorden en daden, zal veel meer aan de materie haar dan wat lege woorden. Maar dit, op geen enkele manier betekent dat je niet moet uit je liefde voor haar. Een van de dingen te zeggen tegen een meisjes hart te winnen, is om haar te complimenteren met haar uiterlijk. Als uw vriendin is boos op u over iets en je wilt weten hoe je een meisjes hart terug te winnen, zou ik willen voorstellen, ga gewoon en praat met haar. Excuses aanbieden aan haar en klinken erg echt als je dat doet. Ze mogen niet terug te komen op u onmiddellijk, maar als het meisje echt van je houdt, ze is zeker terug te nemen je uiteindelijk op voorwaarde dat u consistent zijn in uw inspanningen om woo haar opnieuw en ook niet herhaalt dezelfde fout die je begaan eerder. Lees meer op zoete dingen te zeggen tegen een meisje
Ik hoop, ik heb naar tevredenheid beantwoord je zoekopdracht hoe je een meisje's hart te winnen?. Hoewel ieder meisje is anders, en dus zal hun genegenheid ook verschillend zijn. Ja, kan de manieren om haar hart te winnen niet worden gegeneraliseerd. Maar toch, de bovengenoemde manieren zijn er zeker van om u te helpen bij het verkrijgen van je meisje. Een laatste tip voordat ik tekenen - geen geluid of kijk behoeftigen en wanhopig. Wees vol vertrouwen over jezelf, en je zal zeker winnen haar hart een dag.

No comments:

Post a Comment