Wednesday 15 February 2012

Hoe hij schoenen Poolse

Een goed gekleed en een goed verzorgde man is wat elke vrouw wil. Professioneel ook, goed gekleed helpt bij het projecteren van een persoon als iemand die zorgt voor zichzelf en dus kan zorgen van zijn werk te nemen. Wat maakt een man goed gekleed? Gewoon, een schoon, goed gestreken shirt gecombineerd met gevouwen broek en een paar glanzende, goed gepoetste schoenen. Als u wilt weten hoe je schoenen poetsen, dan is hier de stapsgewijze procedure voor.
Hoe hij schoenen Poolse
Stap 1, het eerste ding dat je moet doen voordat u begint op het polijsten van de schoenen is te veranderen in wat oude kleren. Dit is omdat, schoensmeer of wax kunt uw kleding krijgt en kan zeer moeilijk om later te verwijderen.
Stap 2; Start met het wegwerken van het vuil of stof, die zou kunnen hebben gekregen zich op de schoen. U kunt een schone droge doek voor dit doel. Soms kan het vuil op de hak zeer koppig en zeer moeilijk te verwijderen. Zodat u kunt de doek enigszins natte, goed uit te wringen en vervolgens het vuil te verwijderen op de hiel van de schoenen mee. Er zijn wat leren schoonmakers beschikbaar in de markt ook, die worden gebruikt om het vuil te verwijderen uit de schoenen. U kunt een lederen schoner, houd het voor het drogen en vervolgens overgaan tot de schoenen te poetsen. Lees meer over leer reinigen tips.
Stap 3; Zodra u klaar bent met het verwijderen van het vuil, kiest u de polish die moet worden toegepast op de schoenen, afhankelijk van de schoen kleur. Verwijder de schoenveters voor het polijsten van de schoenen, zodat ze niet gekleurd te krijgen.
Stap 4: Een goede manier om schoenen poetsen is om een ​​doekje te nemen en enkele Poolse toepassing op de hoek. Houd deze hoek met je vingers en start de toepassing van de polish op de schoenen. U kunt starten vanaf de teen en dan verder naar de hiel, aan beide zijden van de schoen. Breng de polish op de tong van de schoenen ook. Gebruik van de cirkelzaag bewegingen, terwijl de toepassing van de schoen te polijsten zodat het gelijkmatig wordt verspreid over de schoen oppervlak.
Stap 5: Laat de Poolse blijven op de schoenen tot het droog is. Daarna, neem een ​​paardenhaar borstel en boen de schoenen mee.
Stap 6; Om een ​​extra glans te brengen aan de schoen, neem een ​​schone doek en wrijf de schoen oppervlak met het. Tijdens het poetsen van de schoenen, gebruik dan een schoen boom zodat de vorm van de schoenen niet bedorven is. Lees meer over de verzorging van lederen schoenen.
How naar Pools schoenen zonder Schoenpoets
In het geval je hebben opraken van schoensmeer en je moet ergens dringend gaan, is er een andere manier op te poetsen en breng glans aan je schoenen. Als u wilt weten hoe je schoenen poetsen thuis, zonder enige schoensmeer, dan is hier de methode.
Stap 1; Neem een ​​banaan en remove zijn huid.
Stap 2; met de banaan huid krachtig, wrijf het oppervlak van uw schoenen.
Stap 3; Neem een ​​klein doek en buff je schoenen mee, totdat de banaan stukjes zijn verwijderd en de schoen krijgt zijn glans terug.
Als je milieu bewust en willen een chemisch vrij leer schoensmeer gebruiken, dan is hier een snel recept voor. Meng gelijke hoeveelheden van olijfolie en citroensap en je schoenen gepoetst wordt met het. Deze zelfgemaakte schoensmeer zal zeker een instant glans brengen aan je schoenen.
Ik hoop dat je nu weet hoe je schoenen poetsen, zowel met als zonder een schoensmeer. Een laatste tip over schoenpoetsservice - gebruik bij voorkeur een pasta of polish in plaats van een wax of vloeibare polish, omdat deze poetsmiddelen het leer diep hydrateren en dus maken de schoenen langer meegaan.

No comments:

Post a Comment