Monday 20 February 2012

Hoe gom uit kleding

Noem het snoep of een mond frisser, kauwgom is een favoriet voor mensen van alle leeftijden. Met deze grote populariteit, is het goed mogelijk dat je kauwgum op je kleding, tapijt, meubilair en soms in je haar. En het ergste is een feit dat het tandvlees stokken in de doek stof, zelfs als je handmatig nemen het grootste deel van het. In plaats van gefrustreerd, je kunt het proberen eenvoudige oplossingen voor het wegwerken van gom uit kleding. Dit artikel belicht een aantal van de effectieve tips over hoe om kauwgom te verwijderen uit kleding.
Hoe te Gum Verwijderen uit Kleding effectief; Voor het verwijderen van kauwgom uit het tapijt en kleding, vind je myriaden van schoonmaak producten op de markt. Echter, het belangrijkste nadeel bij het gebruik van dergelijke oplossingen is de sterke chemische zeker het doek weefsel en soms verzwakken, verlichten de kleuren. Ook kunnen de kosten van deze producten worden torenhoog. Ja, een beter alternatief voor het verwijderen van kauwgom van kleding is om te oefenen schoonmaak tips thuis met ingrediënten die je gemakkelijk kunt vinden in de keukenkast.
Het verwijderen van Gum van glazuur: Een instant tip voor het verwijderen van kauwgom van kleding is met behulp van ijsblokjes. Toepassing ijs aan het tandvlees voor ongeveer 15-20 minuten. Dit zal uitharden het tandvlees, terwijl nog steeds op het doek, waardoor het makkelijk te afschrapen met een bot mes. Sommige mensen zelfs overwegen om het doek in de koelkast ongeveer een uur of totdat het tandvlees heeft bevroren, waarna het tandvlees handmatig is verwijderd of door het slopen van met een bot mes.
Het verwijderen van kauwgom met kokend water: kauwgom op kleding kan ook worden verwijderd door dompelen de doek in kokend water. Neem wat kokend water in een kleine emmer en dompel de doek in. Het tandvlees zal smelten en te verzachten, waarna het komt er gemakkelijk uit. U kunt gebruik maken van een bot mes te schrapen uit de kauwgom zo veel mogelijk. Spoel de doek en laat het drogen. Controleer of het tandvlees verdwijnt of niet, en herhaal de procedure tot het tandvlees is volledig gereinigd.
Het verwijderen van kauwgom met Benzine: Benzine of benzine is ook een effectief reinigingsmiddel voor het wegwerken van gom uit kleding. Verwijder de gom uit de kleren zoveel als je kunt voordat benzine. Naar aanleiding van deze, enkele druppels benzine en scrub gezet voor 2-3 minuten, tot het tandvlees is volledig verwijderd. Zorg ervoor dat je omgaat met benzine zorgvuldig als het is zeer ontvlambaar. U kunt dan wassen de benzine behandeld kleding met reguliere reinigingsmiddelen om de geur te verwijderen.
Het verwijderen van kauwgom met Peanut Butter: Een andere effectieve manier om kauwgom te verwijderen uit kleding is met behulp van pindakaas. Vergelijkbaar met de benzine-methode, eerst uit maximaal gom uit de kleren en vervolgens verspreid pindakaas over. De pindakaas lost de kauwgom en helpt bij de sloop van het uit de doek weefsel. Was de boter grondig om te voorkomen dat vlekken. Meer over het verwijderen van vlekken.
Het verwijderen van gom met behulp van Azijn: Een populaire methode voor het verwijderen van kauwgom van kleding en tapijt is met behulp van een warme, witte azijn. U kunt gebruik maken van een tandenborstel voor de toepassing van azijn over het tandvlees. Doop het penseel in azijn oplossing en wrijf de kauwgom. Indien nodig, opnieuw dip de borstel en blijven wrijven het tandvlees, totdat het loskomt uit de kleren. Lees meer op kauwgom te verwijderen.
Of je stick kauwgum per ongeluk of iemand anders het gedaan heeft, de oplossing om kauwgom te verwijderen blijft hetzelfde. Dus, waarom niet behandelen van het probleem en probeer de bovenstaande tips over hoe om kauwgom te verwijderen uit kleding. Voor het beste resultaat, het reinigen van de kleverige gom uit de kleren zo snel mogelijk.

No comments:

Post a Comment