Tuesday 7 February 2012

Hoe bier te Pong Speel

Beer Pong is een relatief zeer eenvoudig spel dat veel vaardigheid vereist. Maar het kan vrij veel door iedereen die heeft overschreden de wettelijke drinken leeftijdsgrens worden afgespeeld. Dus hoe bier pong goed te spelen! Hier is een artikel over hoe je bier pong spelen.
Hoe bier te Pong Game Play
Nu is deze party game heeft geen dienstdoende instantie dus zijn er geen standaard regels voor het spel van bier pong. Hoewel het doel van het spel is overal hetzelfde, kan de consequentie regels om het spel te variëren. Het wordt gewoonlijk gespeeld door studenten, dus verschillende colleges hebben de neiging om enigszins verschillende regels.
Maar de variaties in afwijking van, hier zijn de basisregels die je leren hoe je bier pong goed te spelen.
Apparatuur; Zoals de naam al doet vermoeden, om het spel te spelen, moet u een ping pong bal en wat bier. Je moet ook een bril (Daag jezelf uit met cups die kleinere velgen hebben!), Een tafel en 2 teams van 2 spelers elk.
De twee teams staan ​​aan beide uiteinden van de tafel. Stapel de glazen in een piramidevormige formatie dwz een 4-3-2-1 aan elke kant. Zoals ik al zei, verschillende hogescholen kunnen andere formatie te gebruiken voor de bril, maar de piramide is de meest voorkomende formation. Vul de helft van het glas met bier, zodat het bier niet te morsen bij de bal erin.
Doel van het spel; Het doel van het spel is eenvoudig. De spelers van het ene team proberen om de pingpongbal in de glazen land aan de andere kant van de tafel. De speler van een team gooit de bal in het glas van de andere kant van de tafel. Als de bal in het glas, dan de spelers van de oppositie team aan het bier drinken. Het eerste team te maken van het andere team te drinken al hun glazen bier wint.
Regels van het Beer Pong; Zoals ik al zei, de twee teams staan ​​aan weerszijden van de tafel met de bierglazen in de vereiste vorming zijn vastgesteld. Het spel kan beginnen met het opgooien van een munt of papier-schaar-steen. Het team met de juiste gesprek beslist om de eerste worp of niet.
De bal kan hetzij rechtstreeks, hetzij op de bounce worden gegooid. Als de bal rechtstreeks in het glas, dan een persoon van het andere team moet dat glas bier drinken. Onnodig te zeggen, moet de ballen genoeg schoon! Als de bal komt in een glazen op de stuiteren, dan wordt de oppositie spelers hebben om het glas te drinken waarin de bal landt en nog een glas. Het team wordt gemaakt om te drinken kunt de glazen in hun voordeel te maximaliseren.
Hoewel het lijkt logisch dat het spel sneller te beëindigen indien de bal wordt gegooid op de bounce als een worp succesvol maakt de oppositie twee glazen, maar een stuiterende bal kunnen worden doodgeslagen weg door de oppositie. Zodra de bal de tafel. De rivaliserende spelers kunnen de bal weg. Natuurlijk is er het risico dat is verbonden, waar je misschien uiteindelijk het raken van de bierglazen, die in geval je dat doet, bent u onderworpen aan die bril te verliezen.
Variaties; Er kunnen verschillende wijzigingen in de basis formaat van hoe bier pong spelen. De eerste, meest gebruikelijke manier is met behulp van peddels. Hoe bier pong met behulp van peddels spelen? Je moet een ping pong paddle te gebruiken en de bal serve in de glazen en dus vraagt ​​meer vaardigheid. Soms, als de bal cirkelt rond de velg en is ongeveer te gaan, kan meisjes worden toegestaan ​​om de bal af te blazen van het glas. Sommige regels ook in staat het team opnieuw rack, dat wil zeggen tot de vorming van de bril te veranderen of twee keer tijdens het spel om het spel iets moeilijker maken voor de tegenpartij.
Lees verder om te leren hoe je een bier pong tafel te maken.
Zo waren de regels die je moet weten om te leren bier pong spelen. Onnodig te zeggen, het spel is niet het beste voor uw gezondheid. En je moet boven de wettelijke limiet drinken in uw staat om te spelen.

No comments:

Post a Comment