Monday 20 February 2012

Hello in verschillende talen

Nu leren 'hallo' betekent niet noodzakelijk neerkomen op een nieuwe taal leren of wat dat betreft een voornemen om een ​​nieuwe taal te leren. Als zakelijke huizen en de aard van de bedrijven worden steeds meer en meer geglobaliseerde is het essentieel om de talen van verschillende landen kennen, zo niet voor een goede communicatie, ten minste als een teken van respect voor de taal en de mensen van dat land. Vandaar dat het verplicht wordt om te leren in ieder geval hoe om hallo te zeggen in verschillende talen. Dus hier is hoe om hallo te zeggen in verschillende talen.
Welkom in verschillende talen Lijst
Nu zou het heel zinloos om hallo te schrijven in verschillende scripts zoals we kunnen ze niet lezen. Dus waar is er een taal die een ander script voor is, zal ik proberen om 'hallo' te schrijven in onze standaard Engels script met een uitspraak dat de uitspraak van het oorspronkelijke woord wedstrijden.
LanguageHow om hallo te zeggen; AfrikaansHa-i; ArabicMarhaban; Kantonees (Chinese) Nei Ho / Lei Ho; CroatianBok; DutchHallo / Goedendag, FrenchSalut; GermanGuten Tag / Hallo, HebrewShalom; HawaiianAloha; HindiNamaste; ItalianBuon giorno (goede morgen), Buona sera ( goede avond); JapaneseOhayoou gozaimasu; KoreanAhn-yan-ha-zeg-yo, Mandarijn (Chinees) Zao shàng hao; NepaleseNamaste; PortugueseOlá; RomanianSalut; RussianZdravstvuyte; SpanishHola; SwahiliJambo; TamilWannakam; TurkishMarhaban salam, YiddishSholem aleikhem; ZuluSawubona
Voor meer artikelen met verschillende zinnen in verschillende talen, lees dan verder. ; Merry Christmas in verschillende talen Goodbye in verschillende talen Liefde in verschillende talen, dus dit is hoe om hallo te zeggen in verschillende talen. Vergeet niet, wanneer u een reis naar een vreemd land, is het beter te weten de lokale taal van dat land. Meestal iedereen, overal weet het Engels deze dagen, maar het is beter om voorbereid!

No comments:

Post a Comment