Friday 17 February 2012

Hair Treatment voor beschadigd haar

De meesten van ons beseffen niet het feit dat ons haar is beschadigd raakt, totdat het volledig beschadigd. Men begint te zoeken naar oplossingen wanneer het haar bereikt een stadium waar het uit is van de reparatie! Dus de eerste stap van haar behandeling voor beschadigd haar is om te beginnen te behandelen zodra de eerste paar tekens van beschadigd haar zijn gezien. Maar wat zijn de symptomen van beschadigd haar? Meer over haarverzorging.
De symptomen van beschadigd haar zijn, droog breekbaar haar, overmatig haarverlies, haar splits, schilfering hoofdhuid en erg dun haar. Laten we een kijkje nemen op de oorzaken van beschadigd haar en dan de maatregelen die genomen kunnen worden voor beschadigd haar te herstellen.
Beschadigd haar Oorzaken; Gebruik van overbeharing styling producten, gebrek aan voedingsstoffen zoals vitaminen en eiwitten, die noodzakelijk zijn voor de haargroei, constante blootstelling aan de zon of andere omgevingsfactoren zoals harde water; Indulgence in alcohol en roken, constante gebruik van een haardroger of het kromtrekken van strijkijzers; Side-effect van bepaalde medicijnen, deze reden is relatief zeldzaam. ; Best Hair Treatment voor beschadigd haar
Boven waren enkele van de meest voorkomende oorzaken van haar beschadigen. Als je moet hebben opgemerkt, deze redenen zijn zeer klein en kunnen gemakkelijk worden voorkomen. Na zijn beschadigd haar home remedies, die gemakkelijk kan worden gevolgd. U mag ook graag meer op beschadigde haarverzorging lezen.
Hete olie behandeling; Hoewel de meeste verachten vet haar, olie is zeer noodzakelijk voor gezond haar, het maakt het haar Shiner en sterk. Gezond haar heeft natuurlijke olie, maar beschadigd haar niet. Dus de eerste stap op weg naar gezond haar is het te voorzien van een hete olie haar behandeling, dat kan versterken. Er zijn speciale hete olie recepten voor beschadigd haar, waarin verschillende essentiële oliën zoals rozemarijn en olijfolie samen worden gecombineerd om een ​​maximaal effect te krijgen. Meer op home remedies voor droog beschadigd haar.
Vitamine E; Vitamine E speelt een belangrijke rol in het haar gezond. Er zijn speciale shampoos bevatten vitamine E. Vitamine E behandelingen, die speciaal zijn bedoeld voor beschadigd haar zijn ook beschikbaar. U kunt ook vitamine E capsules (geopend) in uw gewone shampoo om hetzelfde effect als de commerciële shampoos te krijgen. Ook beginnen met het toevoegen van voedingsmiddelen met vitamine E, om verdere schade van haar te voorkomen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E zijn, tarwekiemolie, eieren, pinda's, hazelnoten, papaja, bosbessen, enz.
Aloë Vera; Aloë vera heeft talloze geneeskrachtige kwaliteiten. Het helpt ook om te handhaven haar als het beschadigde haar te genezen. Niet alleen dit, aloë vera werkt ook als een natuurlijke conditioner voor beschadigd haar, die is allergrootste nodig, om het haar terug te brengen naar normaal. Voeg 1 eetlepel citroensap in aloë vera sap en toepassen op uw haar na shampoo. Te houden voor een paar minuten en afwassen. U kunt aloë vera sap ook halen thuis door het snijden van de aloë vera blad in twee, met een scherp mes en door het breken van het door de zeef, in een kaasdoek bekleed vergiet.
Olijfolie en kokosmelk Hair Mask; U kunt proberen dit als een zelfgemaakte haar behandeling voor beschadigd haar. Om dit masker, combineren een ei dooier en ½ avocado. Voeg kokosmelk, tot een glad geheel. Masseer dit mengsel in je haar en spoel uit. Avocado en kokos beschermt het haar want ze bevatten antioxidanten en olijfolie voedt de haarschacht. Lees meer over haarmasker voor beschadigd haar.
Minerale olie; Voor chemisch beschadigd haar, kan minerale olie zeer nuttig zijn. Alles wat je hoeft te doen, neem 2 tot 3 druppels van minerale olie op je handpalm en kneed het op het beschadigd haar. Glossen kan ook helpen het haar er minder beschadigd, aldus haar deskundigen. Al zullen ze niet genezen van de schade, zullen ze op zijn minst je haar beheersbaar te kijken.
Dit was alles over haar behandeling voor beschadigd haar. Hoewel het een cliche, voorkomen is altijd beter dan genezen. Behoud van een gezonde voeding, veel water drinken, stoppen met drinken en roken en nooit het gezicht van de lijdensweg van beschadigd haar. Let op!

No comments:

Post a Comment