Tuesday 28 February 2012

Glycolzuur voor Acne

Acne is een huidaandoening die de meesten van ons optreedt tijdens de tienerjaren. Meerderheid van de mensen in staat zijn om zich te ontdoen van acne door de tijd dat ze hun twintiger jaren. Echter, in sommige van ons aan deze voorwaarde kan zelfs blijven bestaan ​​in onze dertigers en veertigers. De oorzaken van acne zijn vele, zoals overtollige olie en talg productie, het dichtslibben van de haarfollikel of de aanwezigheid van een acne veroorzakende bacteriën in de huid. Er zijn verschillende salon, medische en thuis behandelingen die worden gevolgd door mensen te ontdoen van deze huidaandoening. Uit deze, is glycolzuur voor behandeling van acne snel erg populair. Hier zijn de gebruiken, voors en tegens van glycolzuur in detail uitgelegd. Laten we beginnen met te weten wat er glycolzuur.
Glycolzuur: Definitie
Glycolzuur behoort tot een groep van chemische stoffen bekend staat als de alpha-hydroxy zuren (AHA) of fruitzuren. Is het een natuurlijk product dat wordt geïsoleerd uit de suikerriet. Idealiter Glycolzuur mag niet worden toegepast in concentraties die hoger zijn dan 10%, anders kan blijken te zijn heel schadelijk voor de huid. Dat is waarom de meeste producten die beschikbaar zijn in de markt met glycolzuur als ingrediënt, glycolzuur concentraties bevatten tussen de acht tot tien procent.
Glycolzuur voor Acne: Gewoonten
Er zijn tal van acne skin care producten beschikbaar in de markt die glycolzuur als ingrediënt bevatten. Regelmatige toepassing van glycolzuur acne gels of glycolzuur facewashes kunnen zeer effectief zijn in het wegwerken van de acne. The lotions en crèmes bevatten glycolzuur helpen bij hydraterende de acne gevoelige huid ook, zonder dat het vettig.
U kunt uw eigen brouwsel door menging van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur wordt gemengd met salicylzuur en vervolgens toegepast op de huid voor de behandeling van acne. Glycolzuur breekt de dode cellen van de huid en salicylzuur helpt bij het verwijderen van hen van het huidoppervlak. Dit helpt bij het openstellen van de huid poriën en dus het voorkomen van acne en puistjes uit zich in de toekomst.
Glycolzuur Peel gezichtsbehandelingen, ook gekend als de alphahydroxy zuur (AHA) peelings worden uitgevoerd op verschillende salons en spa's om de acne littekens te behandelen. De behandeling bestaat meestal gezicht schillen, een keer per week, voor maximaal zes weken. In elke gezichtsbehandeling sessie, wordt de chemische peeling containing glycolzuur worden toegepast in het gezicht. Hiermee accelereert de vorming van nieuwe cellen op het oppervlak van de huid. Wanneer er nieuwe cellen worden gevormd, zijn de oude littekens automatisch verminderd. Zelfs de hersteltijd van dit gezicht is veel minder in vergelijking met de andere chemische peelings. Zo kan glycolzuur voor acne littekens behandeling zeer nuttig zijn. Lees meer over hoe om acne littekens verwijderen uit gezicht.
Glycolzuur voor Acne: Pros
Glycolzuur is erg zuur in de natuur. Dit maakt het ideaal voor de huid peeling. Zuren aangeven in de natuur, als glycolzuur wordt aangebracht op de huid, het doordringt diep in de huid. Het verwijdert de olie en vuil die de dode cellen van de huid bij elkaar houdt. Vervolgens maakt de huid vrij is van de dode cellen dus, het onthullen van een frisse huid. Wanneer de huid wordt gereinigd van olie, vuil en dode cellen grondig, is de kans op acne voorkomt op de huid tot een minimum beperkt.
Glycolzuur is ook een natuurlijke moisturizer. Een acne gevoelige huid is meestal zeer gevoelige en vette en te hydrateren een dergelijke huid, lotions bevatten en crèmes glycolzuur ideaal zijn. Lees meer over moisturizer voor een acne huid.
Glycolzuur voor Acne: Cons
Regelmatig gebruik van glycolzuur op de huid kan de huid zeer gevoelig voor zonlicht. Dus, als je ondergaat elke glycolzuur behandeling van acne, heb je een zonnebrandmiddel is van toepassing met minimaal SPF 30 tot zonnebrand te voorkomen, terwijl er in de zon.
Een acne gevoelige huid kunnen ervaren een soort van roodheid in het gezicht, een paar dagen na de glycolzuur voor acne behandeling wordt gebruikt. Dit komt omdat een glycolzuur peeling kan glycolzuur bevatten in een hoge concentratie, waardoor een reactie in de huid.
Deze effecten zijn echter alleen tijdelijk en zullen verdwijnen binnen een paar dagen. Dus als je het mij vraagt ​​is glycolzuur goed voor acne?, Zou ik zeggen dat het is, mits passende voorzorgsmaatregelen, zoals het aanbrengen van zonwering en het gebruik van dergelijke behandelingen die minder concentratie van het zuur beschikken, worden.
Lees meer over:; Acne Control; Acne Preventie; acne litteken verwijdering; dus, met behulp van glycolzuur voor acne behandeling is zowel voor-en nadelen. De effecten die het produceert zal ook variëren van persoon tot persoon. Dus ik stel voor dat u het eens proberen, en vervolgens, afhankelijk van de resultaten die je krijgt, moet je beslist over de toekomst gebruik voor jezelf.

No comments:

Post a Comment