Monday 27 February 2012

Glycerine en Rosewater

Glycerine en rozenwater zijn waardevol voor vrouwen sinds eeuwen. Bovendien is deze combinatie ook gebruikt in diverse cosmetische lotions en crèmes beweren dat de toepassing van deze producten zal tot het geven van gloeiend en zachte huid. Nou, glycerine is een prachtige olievrije moisturizer en rozenwater hoeft voedende eigenschappen, dus de combinatie is zeker ook niets minder dan een wonder drankje. Laten we eens een kijkje op hun individuele voordelen op het eerste.
Glycerine Voordelen
Glycerine is een transparante, stroperige vloeistof die kan worden bereid uit zowel plantaardige oliën of propyleen alcohol. Het is gebruikt in cosmetica voor eeuwen in verschillende vormen, zoals oplosmiddelen, bevochtigingsmiddel, smeermiddelen, weekmaker, verzachtende, heeft enz. Glycerine geworden zoals een hit in de cosmetische industrie, omdat het helpt om de huid homeostase te handhaven, door het reguleren van de waterhuishouding in de intercellulaire matrix.
Voordelen rozenwater
anti-inflammatoire, Rosewater's adstringerende, antiseptische eigenschappen hebben gemaakt een all time gezichtsreiniger. Bovendien zijn de heerlijke geur behaagt het lichaam en de ziel, dat is waarschijnlijk waarom het is gebruikt in de traditionele gezichtsreinigingsmiddelen. Rozenwater wordt bereid uit rozenblaadjes en bestaat uit scores van de componenten die de mogelijkheid om de doorbloeding te stimuleren in het bloed vaartuigen. Dus wat is er zo geweldig over het verhogen van de bloedcirculatie? Nou, omdat het bloed in de bloedvaten in de onderliggende huid wordt gestimuleerd, de conditie van de huid verbetert. Bijvoorbeeld, couperose, littekens, zonnebrand, krijg verouderende huid en andere dergelijke voorwaarden verminderd. Lees meer over gezichtsverzorging.
Glycerine en Rosewater Voordelen
Als rozenwater en glycerine dergelijke ontzagwekkende toning eigenschappen individueel, stel je voor hoeveel hun combinatie tot stand kan brengen profiteren. Glycerine en rozenwater voor huid en haar wordt gezien als groot. Te verjongen verouderende huid en het verminderen van rimpels, toepassing van een mengsel van sandelhout poeder, glycerine en rozenwater. Laat het om te verblijven voor een tijdje, dan afspoelen met koud water. Bovendien, om de duisternis van de huid en de huid bruin te verminderen, het toepassen van een mengsel van citroensap, glycerine en rozenwater (in gelijke hoeveelheden), wordt verondersteld om de huidskleur lichter binnen een maand. Men kan een lotion ook voorbereiden door het mengen van een paar druppels glycerine, rozenwater, olijfolie in een eetlepel melk en toe te passen op het gezicht, handen en nek. Veeg met een tissue in de ochtend en baden in lauw water. Lees meer over natuurlijke huid lichter te maken.
Glycerine en Rosewater Het gebruik in crèmes en lotions
Sinds de gecombineerde voordelen van glycerine en rozenwater zijn bekend, vinden we een aantal glycerine en rozenwater mengsel flessen in de winkel verkrijgbaar. Je kan ofwel het product beschikbaar is van toepassing in de winkel of het bereiden van uw eigen rozenwater en glycerine mengsel door ze te kopen apart en daarna ze te combineren in de manier waarop u wenst. Je zou ook kunnen opstellen van een lotion met rozenwater en glycerine en toepassen op zachte, glanzende huid. Hieronder vindt u enkele eenvoudige recepten met de hulp van die u kunt bereiden natuurlijke huid lotions of crèmes.
Glycerine en Rosewater Lotion
Ingrediënten: 4 gram van organische rozenwater, 4 gram plantaardige glycerine (food grade), 6 druppels essentiële olie van roos; fles (gesteriliseerd); kleine kom; voorbereidingsprocedure
In de kleine kom, giet 4 ons van glycerine en rozenwater elk. Klop de ingrediënten met een garde of lepel. Voeg 6 druppels essentiële olie van roos en meng voorzichtig. Decanteer dit mengsel in de gesteriliseerde glazen fles. Bovendien, aangezien deze lotion is bereid uit glycerine dat elke vorm van conserveermiddelen ontbreekt, is het belangrijk om de bereide lotion koelkast. Wanneer dat nodig is, van toepassing wat lotion op je handen en lichaam als u zou doen met een andere lotion. Lees meer over huidverzorging.
Glycerine en Rosewater Cream
Ingrediënten; 3 kopjes rozenwater, 6 theelepels glycerine; 1 ¼ kopje aloë vera gel; 12 tot 20 druppels essentiële olie van roos, 2 theelepels koninklijke bee gelei; Vitamine E olie van 4 vitamine E capsules, 2 theelepels grapefruit zaad extract; Gesteriliseerd fles ; Schoon middelgrote kom; voorbereidingsprocedure
Neem 3 kopjes rozenwater in de schone kom en voeg glycerine, essentiële olie van roos, grapefruit zaad extract, aloe vera gel en koninklijke bee gelei aan. Nip de uiteinden van de vitamine E capsules en knijp het vitamine E olie uit deze door het mengsel in de fles. Met behulp van een garde of lepel, garde het mengsel goed. Klodder het mengsel in de gesteriliseerde fles en in de koelkast. Indien nodig maatregelen nemen een katoenen bal en toe te passen wat slagroom op en dan, massage het gezicht met de natuurlijke glycerine en rozenwater crème voordat u naar bed gaat.
Lees meer over:; sandelhoutpasta en Rose Water; Natural Skin Care; glycerine en rozenwater toners zijn ook gemasseerd op het gezicht na het reinigen en scrubben het gezicht. Het wordt gezien om te komen tot effectieve resultaten binnen een week of zo. Het maakt de huid zacht, gehydrateerd en ruiken heerlijk.

1 comment: