Thursday 16 February 2012

Gemberplant

De gember plant is een knol die bekend staat om zijn geneeskrachtige waarde. Gember wordt ook gebruikt als een specerij en delicatesse. De botanische naam van gember is Zingiber officinale en deelt dezelfde familie (Zingiberaceae) als die van kardemom, kurkuma en laos. Ginger krijgt zijn karakteristieke smaak van de vluchtige oliën tw., Shogaols, zingerone and gingerols. Het woord gember is afkomstig uit het Tamil woord, inji ver. The word inji ver took verschillende forms in diverse talen te beginnen from si?givera in het Pali, zingiberis in het Grieks, gingiber in het Latijn, gingimbre in het Frans en uiteindelijk gember in het Engels. Eerder werd de plant gekweekt alleen in China en India. Is dit de Europese landen bereikt 2000 jaar geleden.
Gemberplant - Hoe om te groeien, de gember roots die nodig zijn voor planten zijn verkrijgbaar bij kruideniers. Het is beter om vet knollen te kiezen voor een gezonde groei. Inweken de wortels 's nachts helpt in de goede groei. Gember kan ook worden geteeld als kamerplant in containers die zijn 12 inch. diep en 14 inch. breed. De bodem moet worden gebruikt, moet worden rijk aan organisch materiaal en moet een goede drainage voorzien. Compost kan worden gebruikt om de bodem te verrijken. De knollen moeten worden geplant met hun toppen naar boven gericht en ze moeten goed worden verdeeld. Aanvankelijk zou de gember licht worden bewaterd. Naarmate de plant groeit, is zwaar water aanbevolen. De gember plant komt oorspronkelijk uit tropische landen, dus de pot bij voorkeur buiten worden geplaatst onder lichte schaduw. Deze planten groeien goed in een temperatuur tussen 70-80 º C In een koeler weer, moet de plant worden verplaatst binnen warm te houden. In een periode van 1 jaar, de plant bereikt een hoogte van 2-4 meter. De stengels van gember zijn opgegraven uit de grond en in de ijskast bewaard voor verder gebruik. The informatie over gemberplant zorg bovengenoemde zou helpen de lezer in de tuin van gember. Lees meer over:; Container Gardening; binnenshuis tuinieren, geneeskrachtige kruiden en specerijen gebruik daarvan, de geneeskrachtige eigenschappen van gember en het gebruik ervan als een culinair item, maakt het een van de belangrijkste planten van dagelijks gebruik. De paragrafen hieronder vermelde presenteren de relevante informatie.
Medicinaal gebruik, de gember biedt oplossingen op veel gezondheidsproblemen. Het is het meest gebruikt als een stimulant. Laten we eens kijken naar enkele geneeskrachtige eigenschappen van gember. Gember helpt in de strijd tegen winderigheid door het voorkomen van de vorming van gassen in het darmkanaal. Zo wordt het gebruikt als een windafdrijvend. Een onderdeel genaamd zingerone, helpt bij de bestrijding van Escherichia coli, een bacterie die de causale organisme van diarree. Kindersterfte in ontwikkelingslanden kan worden teruggebracht tot een grote mate met de hulp van gember. Misselijkheid die de resultaten van chemotherapie, ochtendmisselijkheid en zeeziekte kan worden verminderd door het gebruik van gember. Lees meer over:; gemberwortelextract; Gezondheid Voordelen van Ginger Root; Ginger Root Tea Voordelen van de Gezondheid; gebruik in de keuken; De lichtjes bijten smaak van gember voegt smaak aan voedsel en daarom wordt het gebruikt in diverse curry gerechten, sauzen, pickles, zoetwaren , enz. De gemberthee tegen verkoudheid die wordt gemaakt door stoven gember in kokend water is goed voor de gezondheid. Citroen fruit kan worden toegevoegd aan gember thee voor de verkrijging van goede smaak. De gember is bekend dat een levensmiddel conserveermiddel. Dit komt omdat de salmonella (een schadelijke bacteriën) wordt gedood als gevolg van de chemische eigenschappen van gember. In landen als Japan, is er een praktijk gember tussen de gerechten / cursussen te eten om de smaak duidelijk. Gember wordt ook gebruikt bij de bereiding van snoep in Zuid-India. This gember snoep staat bekend als Inji-murappa in het Tamil. Lees meer over:; Ginger Tea, bevroren Ginger Pureer; Ginger plant bloeit; De verschillende gemberplant rassen staan ​​bekend om de prachtige bloemen die zij produceren, samen met geneeskrachtige eigenschappen en culinaire toepassingen. De witte gember plant produceert geurende bloemen en is een populaire tuinplant. Deze prachtige siertuin is een inheemse plant van de Himalaya en is ook bekend als vlinder bloem of gember lelie. De rode gember plant is ook bekend om de mooie bloemen die het produceert. De felrode schutbladeren van deze bloem het uiterlijk van bloemstukken.
Lees meer over:; gemberolie; gemberolie Benefits; Ginger plant heeft veel verschillende toepassingen, dankzij de geneeskrachtige eigenschappen en de opname in diverse gerechten. Daarom dient de gember worden opgenomen in de gerechten die wij bereiden en in medicijnen gebruikt voor gezondheidsproblemen.

No comments:

Post a Comment