Thursday 9 February 2012

Gemakkelijk te ambachten maken

Het versieren van uw huis is altijd een deel van je to-do lijst. Soms heb je veel decoratieve elementen in uw huis, nog steeds vind je hoeken, planken en muren die kunnen worden ingericht. Sommigen van u misschien een zeer paar van zulke items die toe te voegen aan de schoonheid van uw plaats. Hebt u vrije tijd maar net verward over hoe het te besteden? Waarom niet proberen sommige kunst en kunstnijverheid dat zal een klassieke pass tijd zijn en ook verbetering van uw interieur.
Gemakkelijk te knutselen maken thuis
Gemakkelijk te Crafts # 1 Make: Keuken Magneten; Hier is een makkelijk te ambachten maken voor kinderen. Om dit u gekleurde nodig vilt of karton, lichtgewicht karton, je kleine foto, witte lijm, kleine magneet of plakkerig-back magnetische achterzijde verkrijgbaar op rollen in de ambachtelijke winkels. Laten we eens zien de procedure van dit leuke handwerk thuis te doen.
Procedure; Teken twee identieke vormen op het karton, cirkel, ovaal, rechthoek, enz. Nu knip deze uit. Neem een ​​van deze en snijd een gat in het midden. Dit is de voorkant van het vaartuig stuk. Vergeet niet je gaat naar de foto achter deze kartonnen en je volledige gezicht moet blijken uit dit gat. Alleen je gezicht. Nu stick deze foto van de achterkant en plak het volgende stuk karton op de achterkant van de foto. Snijd de extra foto. Nu sieren de voorkant kartonnen frame met vilt of met kleuren en glitter. Zodra dit is gedaan, bevestigt de magneet of magnetische strip met behulp van lijm. Snijd keuken magneten zijn klaar. In plaats van het maken van fotolijsten u kunt ook gewoon fruit vormige uitsparingen en kleuren ze mooi magneten voor keuken hebben. Is het niet een van de makkelijk te handwerk te maken voor kinderen? Met hun eigen afbeeldingen Tot deze kids ambachtelijke kan echt een leuke activiteit.
Makkelijk te knutselen # 2 Merk: Houten Frame; foto vast te leggen die gouden momenten, en je houdt toch ook inlijsten enkele speciale Ones. Opknoping deze op de muur zuilen of ze op de planken is een geweldig idee. Hoe over het maken een zo'n frame op uw eigen? Ja, kan een elegant houten fotolijst worden gemaakt om perfect houd de foto's. Hier is hoe je het kan krijgen gedaan.
Procedure; Allereerst kan u opteren voor fotolijst kit, gemakkelijke beschikbaar in ambachtopslag of u kunt bestellen online alsmede. U kunt beginnen met het maken van het gehele frame van de grond af. Ga naar buiten en vind uw favoriete houtsoort. Zorg ervoor dat je een, rekening houdend met de grootte van de foto. Moet komen op 1-2 inches groter vanaf elke zijde van de foto. Nu de verf die de muur kleur zal passen. Als je houdt van de natuurlijke look kun je gewoon geven twee lagen vernis. Snij nu vier stukken van dit hout op 45 graden hoeken. Deze moeten passen perfect in een vierkant. Op de hoeken van elk stuk, je moet 45 graden bezuinigingen gaan naar buiten. Nu deze elkaar passen met kleine spijkers op de frame structuur formulier. Hier krijg je een dunne glazen afhankelijk van de grootte van het frame en een mat boord. Zet het frame op zijn kop. Nu plaats het glas op de houten frame en de mat board op het glas. Zorg ervoor knip je de mat bord in een juiste vorm en grootte voor het maken een perfecte grens naar de foto. Plaats nu de foto. Neem een ​​kartonnen met een omvang net iets kleiner dan de houten frame. Plaats deze op de foto en het gebruik nagels goed vasthouden. Kunt u ook kiezen de houten frame verf en vervolgens toepassen vernis vacht. Dit is ook een van de beste en makkelijk te handwerk te verkopen te maken. Lees meer over ambachten voor volwassenen.
Gemakkelijk te Crafts # 3 Make: Tile Kladblok Holder; Om dit ambacht u een 4 x 4 inches witte tegel, een 6 x 6 inches blok hout, acrylverf, zwart permanent marker, behoeven droog afveegbare marker, stencil te schilderen maak uw eigen ontwerp, 2 deel epoxy lijm, smalle klittenbandstrip en een fotolijstje tand hanger.
Procedure; Start door schuren het hout vierkante en veeg het stof. Nu schildert het hout met de gewenste kleur. U kunt kiezen om het natuurlijk houden door een enkele laag van kleur of twee vernislagen. Nu verf een stenciled ontwerp of enig ander je leuk vindt en laat het drogen. Breng nu een sealer over het houten blok. Schrijf notities op zijn bovenaan in het midden met zwarte watervaste stift. Gebruik epoxy lijm en lijm het tegel op het centrum van dit hout blok. Nu, bevestig aan de rechterkant van het hout vierkante de plakzijde van de klittenbandstrip. Bevestig nu de bijpassende stukje klittenband strook aan de droge gum. Ook hechten de droge-marker te wissen om het hout in de vergelijkbare manier. Bevestig nu de fotolijst tand hanger op de achterkant van de tegel houder met spijkers en hang hem waar u maar wilt. Opknoping dit in uw studeerkamer is een geweldig idee. Lezen om te weten hoe sommige goedkope eenvoudig handwerk te maken.
Lees meer over:; Easy Craft ideeën voor kinderen; Crafts gemakkelijk voor kinderen, er zijn veel makkelijk om ambachten die direct kan genade-up van uw kamers te maken. Met een paar goedkope voorraden en de bovengenoemde methoden van gemakkelijk te ambachten maken, bent u zeker bijdragen aan de home decoration. Bovendien kunt u genieten van het maken van deze met uw familie en hebben een geweldige leuke tijd.

No comments:

Post a Comment