Saturday 25 February 2012

Gardenia Care

Een daarvan is geboeid door de schoonheid en gebiologeerd door de geurende bloemen van gardenia plant. Gardenia is een struik die wordt geteeld als sierplant in het zuidelijk deel van Amerika. Ze bloeien in de regio's die 68 º tot 74 º F dagtemperatuur en 60 º F avond temperatuur. De Gardenia zorg in potten gaat kweken van de planten in de volle zon binnenshuis en groeiende tuinplanten in gedeeltelijke schaduw. Laat ons in de details van hoe de zorg voor uw gardenia plant en begrijpen gaan meer op Gardenia onderhoudsinstructies.
Hoe zorg voor Gardenia Plant?
U kunt succesvol groeien gardenia plant binnenshuis met een aantal goede gardenia zorg. Groeiende gardenia indoor vereist helder licht en een hoge luchtvochtigheid. Je nodig hebt om een ​​hoge luchtvochtigheid leveren bij het kweken van gardenia binnenshuis in de winter. Het droge seizoen kan de bloemen te hangen van de planten. Dus samen gebruik van een luchtbevochtiger of een groep verschillende planten op natte keien trays te helpen de luchtvochtigheid te verhogen. Niet mist de gardenia omdat het kan leiden tot schimmel bladvlekkenziekte. U kunt meer lezen over binnenshuis tuinieren.
Tijdens de groei gardenia planten in potten, moet de bodem los, organische en vochtig, maar niet drijfnat. Je moet de planten water als de bovenste centimeter van de bodem uitdroogt. Te handhaven warme dag de temperatuur en de koeler nachttemperatuur voor Gardenia planten in potten. U moet voeden uw planten meststoffen tussen april en november, omdat het gezonde plantengroei te bevorderen. U moet gebruik maken van meststoffen die speciaal zijn ontwikkeld voor zure liefdevolle planten en niet meer bemesten de gardenia plant. U kunt schade aan de plant door overbemesting, als het teveel aan zout kan fataal blijken voor de struik. Vermijd de bevruchting in de herfst, want het zal de bevordering van nieuwe groei. De nieuwe groei is kwetsbaar en kan sterven wanneer ze worden blootgesteld aan koude temperaturen in de winter. Dit was alles over hoe de zorg voor gardenia plant. Laten we nu begrijpen hoe om te groeien en zorg voor gardenia struiken. U kunt meer lezen over hoe gardenia groeien.
Hoe zorg voor Gardenia Struiken?
Gardenia plant zorg omvat die veel vocht aan de plant. Outdoor gardenia bush zorg vraagt ​​de plant te worden geplant in een zonnig gebied dat gedeeltelijk is schaduw tijdens de heetste moment van de dag. De Gardenia boomverzorging houdt bemesting van de planten om de twee weken met een oplosbare meststof. U kunt de plant bemesten met een zuur op basis van kunstmest, elke drie tot vier maanden. U dient te wachten tot het einde van de bloei cyclus voordat het snoeien van de plant. Gardenia zorg in de winter betekent ook het vermijden van snoeien in het koude seizoen. U kunt meer lezen over Gardenia snoeien zorg.
Je nodig hebt om goede zorg te verlenen gardenia, want deze planten zijn gevoelig voor veel Gardenia bush ziekten. De veel voorkomende ziekten die invloed kunnen hebben gardenia planten is geel. De belangrijkste stam in de buurt van of onder de bodem lijn wordt gezwollen en zorgt ervoor dat de planten te blijven onvolgroeid en langzaam sterven.
Bacteriële bladvlekkenziekte is een ander gardenia bush ziekte die vlekken op het jonge blad oorzaken. Een ernstige infectie kan leiden tot bladverlies. Je nodig hebt om overhead te vermijden bewatering om de ziekte te voorkomen en gesteriliseerd potten en de bodem te gebruiken. De Rhizoctonia bladvlekkenziekte is een schimmelziekte bladvlekkenziekte dat oudere bladeren beïnvloedt. Je moet voorkomen dat het blad nat drenken. Bladvlekkenziekte is een andere schimmelziekte die vlekken op de bladeren het hele jaar door veroorzaakt. Roetzwarte mal is een zwarte, dunne laag schimmel die het bovenoppervlak omvat. Roetzwarte schimmel wordt verspreid door witte vlieg en daarom is controles witte vlieg.
Bud daling is abnormale uitwerpselen van knoppen die het gevolg zijn van hoge nachttemperatuur en lage intensiteit van het licht veroorzaakt. Dit is een natuurlijke staat en je nodig hebt om de bodem gelijkmatig vochtig en niet te nat, tijdens de bloei periode. Echte meeldauw en vele andere ziekten, zoals wortelknobbelaaltjes nematode, kroon gal, etc., kan nodig zijn om aangepakt, tijdens gardenia het verzorgen van planten.
Gardenia zorg is enigszins moeilijk en tijdrovend proces tuinieren. Je moet voldoende gardenia het verzorgen van planten voorzorgsmaatregelen te nemen om uw gardenia bush bloei te helpen. Hoewel, hoe de zorg voor een gardenia plant blijkt te zijn lastig affaire, de beloningen zijn meer dan bevredigend. Je moet de juiste luchtvochtigheid, temperatuur en gardenia zorg te bieden aan de schoonheid van de bloemen genieten en voel de hemelse geurende bloemen.

No comments:

Post a Comment