Saturday 18 February 2012

Gag geschenken voor de 50ste verjaardag

Middelbare leeftijd: Later dan u denkt, en sneller dan u verwacht.
Dit is de toestand van bijna iedereen die 50 wordt! Maar toch, moet een groot feest worden georganiseerd voor al die jongeren die op de drempel van de ouderdom. Immers, elke verjaardag is een reden om feest te vieren. En vijftigste verjaardag heeft een andere reden voor feest, juichen de trieste zielen die het gevoel hebben dat ze nu te oud om een ​​verjaardag te vieren! Beter dan hen lege tijd om te rouwen over hun leeftijd, waarom niet douchen ze met hilarische cadeaus en ze niet de kans om na te denken geven! Denken van giften voor de 50ste verjaardag kan heel uitdagend zijn, zoals de geschenken mogen niet de verjaardag van sterren beseffen dat ze oud worden. Dus de beste uitweg is aan gift hen iets dat grappig als nuttig. Hier zijn een paar gag cadeau-ideeën voor de 50ste verjaardag. Deze gag geschenken voor de 50ste verjaardag zijn er zeker om een ​​glimlach te brengen in plaats van de frons op die jong van hart mensen. Meer op 50ste verjaardag ideeën en verjaardag cadeau-ideeën.
Gag geschenken voor de 50ste verjaardag
Backwards Klok; Dit is een van de grappigste 50ste verjaardag gag geschenken. Zoals de naam al doet vermoeden, deze bijzondere klok heeft alles in een achterlijke manier. De nummers staan ​​op de tegenoverliggende zijden, dat ook, ondersteboven of omgekeerd! De tweede hand veegt ook in de achterwaartse richting! De klok is gemaakt in een zodanige wijze dat niemand op zal barstte in lachen uit uit! Het ontcijferen van de tijd zal ongetwijfeld een moeilijke taak, maar wat kan een beter geschenk voor diegenen die moeten worden wanhopig willen terugdraaien van de tijd en weer in te schakelen 20 worden!
Kunstmatige Tattoo Sleeves; Deze gave is voor al die schoonheidskoninginnen en ook de koningen, die altijd proberen om hun schoonheid een of andere manier te verbeteren. Deze kunstmatige tattoo mouwen er precies hetzelfde uitzien als de echte tatoeages, met slechts een klein verschil dat ze moeten worden 'gedragen'! Veel verschillende ontwerpen beschikbaar zijn. U kunt kiezen welke van de persoonlijkheid van die persoon past. Dit geschenk zal zeker ze zien er cool uit en nog belangrijker, minder dan hun leeftijd!
Gepersonaliseerde zakken; verstrooidheid is een van de belangrijkste kenmerken van middelbare leeftijd. Deze gag geschenk is voor die kwaliteit. Alles wat je moet doen is een simpele zak en een aantal heldere verf en ik meestal deze tas achter te laten in mijn auto, op de zak! Niet alleen de verjaardag ster, maar iedereen die kijkt naar die tas heeft een goede lach! Trouwens, dit cadeau is ook nuttig! Meer op gepersonaliseerde geschenken.
Survival Kit; Dit is een van de zelfgemaakte gag geschenken voor de 50ste verjaardag. Zoals de naam al doet vermoeden, dit is een kit die wordt gevuld met dingen die een must zijn voor de ouderdom. Maar als het geschenk is bedoeld om grappig te zijn, triviale dingen worden toegevoegd aan de kit. Wat zijn zulke dingen? Nou, de lijst kan worden vrij groot, dat soort dingen klappertanden, een lege doos met het label 'magische kleurstof voor eeuwige zwart haar ", kunt u foto's van de persoon die tijdens zijn jeugd worden toegevoegd. U kunt ook gebruik maken van uw creativiteit en voeg meer dingen, die kunnen worden beschouwd als onschuldig kattenkwaad. Meer op 50ste verjaardag ideeën.
Gift Basket: Het is vaak gezegd dat mensen van middelbare leeftijd zijn gewoon kinderen willen. Dit cadeau mand is gewijd aan die gedachte. Neem een ​​kleine mand en vul deze met lolly's en verfraai het met mooie roze linten. Om het meer grappig, voeg een tag op de mand die zegt, 'jong van hart'! Lees verder grappige 50ste verjaardag citaten en gezegden.
Dat waren enkele van de gag geschenken voor de 50ste verjaardag. Hoop dat u in staat om een ​​geweldig feest te organiseren met scripties gag ideeën voor de 50ste verjaardag. Welke geschenk dat je kiest, zorg ervoor dat het maken van de verjaardag van de sterren lachen en niet depressief!

No comments:

Post a Comment