Tuesday 28 February 2012

Franse Love Quotes

L'amour est la poesie des Sens. ~ Honore de Balzac.
Betekenis Liefde is de poëzie van de zintuigen, wat zou meer poëtische dan een regel als deze. Sinds onheuglijke tijden, de Franse taal is gebruikt om te weven een aantal van de mooiste en meest poëtische citaten over de mooiste gevoel in de hele wijde wereld, de liefde. Deze romantische Franse zinnen hebben meer gedaan dan sieren de pagina's van de literatuur. Ze hebben elke eenzame minnaar met vertroostingen Vertroost door vermelding van het afwijkende gedrag van de liefde, hebben ze kon de gretige liefhebber aan zijn ware gevoelens te uiten naar zijn geliefde die bleef onuitgesproken te wijten aan een gebrek aan passende woorden en deze Franse liefde zinnen inspireerde vele een schrijver om inspireren en creëren hun eigen meesterwerk. Dus, hier is je kans, deze liefde seizoen op te warmen de magie in je liefdesleven door de betoverende uw geliefde met een aantal van deze Franse Love Quotes, op welke wijze je wil!
Beroemde Franse Love Quotes
Hier zijn een aantal beroemde Franse uitspraken over l'amour die ooit zijn geschreven naar beneden, geëtst in het zand van de tijd altijd meer!
C'est cela l'amour, tout donner, tout sacrifier sans espoir de retour. ~ Albert Camus.; Dat is liefde, het weggeven van alles zonder de geringste verlangen om iets te krijgen in ruil
Le prix d'Amour, c'est seulement Amour ... Il faut aimer si l'on veut être aime ... ~ Voltaire.; De prijs van de liefde kan alleen de liefde zelf, dan de liefde anderen worden overladen met liefde zelf.
Il n'ya qu'un bonheur dans la vie, c'est d'aimer et d'être aime. ~ George Sand.; Er is slechts een geluk in het leven, om lief te hebben en bemind te worden.
Entre Deux coeurs qui s'aiment, Nul besoin de paroles. ~ Marceline Desbordes-Valmore.; Geen woorden nodig zijn tussen de twee harten in de liefde.
L'amour fait les plus grandes douceurs et les plus Sensibles infortunes de la vie. ~ Madeleine de Scudery.; Liefde maakt de grootste genoegens en meest gevoelige tegenslagen van het leven.
L'est bien op faible quand est amoureux op. ~ Madame de Lafayette.; Liefde maakt een emotioneel kwetsbaar en zwak.
Le plus grand faible des Hommes, c'est l'amour qu'ils ont de la vie. ~ Molière.; De grootste zwakte van een man is de liefde van zijn leven.
Amour sans nombre veut tout, amour n'a point de loi. ~ Pierre de Ronsard.; Love wil alles zonder enige voorwaarde, liefde heeft geen wet.
Quand il me prend dans les bras,; Il me parle tout bas,; Je VOI's La Vie en Rose. ~ Edith Piaf.; Toen hij me in zijn armen neemt, en spreekt tot mij zachtjes,, ik zie de wereld door een roze bril.
Aimer et être aime sera la grande affaire de toute notre vie. ~ Rousseau.; Om liefde en geliefd worden zal de grootste gebeurtenis in ons leven.
La passion est toute l'Humanite, sans elle, la godsdienst, l'histoire, Le Roman, l'art seraient inutiles. ~ Honore de Balzac.; Passion is in de hele mensheid, zonder dat, zou de religie, geschiedenis, literatuur, kunst en onbruikbaar.
Ja, daar ga je! Enkele van de grootste woorden gesproken door een aantal van de grootste denkers in de geschiedenis. Deze liefde citeert in het Frans zijn eeuwig, want zij geldt zowel voor ons zijn vandaag, zoals ze waren voor de generaties voor ons. Gebruik deze Franse citaten over de liefde van deze Valentijnsdag in kaarten voor je geliefde en zie haar ogen direct op te warmen. Immers, de liefde is niet alles over tranen en verdriet die je kent. Dus ga je gang en veeg haar haar voeten af ​​in stijl, met deze Franse liefde aanhalingstekens, zoals al die grote liefhebbers die u voor gingen.

No comments:

Post a Comment