Sunday 19 February 2012

Exfoliate Face

Don't you just haat het als niet uit hoe vaak je scrub je gezicht, de gloed en schoon zien er net niet zichtbaar is? Meer nog, in vervuilde nu Enviroment, The huid lijkt te verduren meer als straf in vergelijking met onze vorige generatie. De vroege tekenen van veroudering, en de rare puistjes en acne. Het is allemaal vanwege verstopte poriën. Onze huid heeft poriën. Deze poriën geopend vanwege de hitte in de lucht. Wanneer deze open poriën, en wanneer de huid wordt blootgesteld aan de verontreiniging en de vuil, poriën deze krijgen gevuld en verstopt met vuil. Dit veroorzaakt vettigheid en gebrek aan gloed. Meer Dus, het veroorzaakt ook vroege rimpels. Eenvoudige face wassen is niet genoeg om het gezicht ontdoen van dit alles vuil en grime. Vandaar, hier is wanneer je gezicht afschilfering nodig. Dus, laten we krijgen in de procedure gezicht scrubben.
Exfoliëren Face Home Remedies, het zou belachelijk zijn als ik om u te adviseren om tweewekelijks (tweemaal per week) een bezoek aan een kapsalon, alleen voor afschilfering. Terwijl dat is een keuze dat open is u, kon u deze methoden gebruiken om face exfoliëren thuis, plaats. ; Stap 1: Ten eerste is het zeer belangrijk dat u binden je haar. Als ze niet erg lang, dan kunt simpelweg pin ze aan de achterkant. Dit is te zorgen dat uw haar niet kom op het gezicht terwijl u exfoliërende. ; Stap 2: Nu, we beginnen. U kunt beginnen met toepassen van enkele reinigingslotion op je gezicht en masseren het erin Dit zal niet alleen start het reinigingsproces, maar ook haast het erin; Stap 3: De volgende stap is om gebruiken sommige exfoliërende reiniger en een exfoliërende scrub voor gezicht (spons). Deze moeten worden degenen die specifiek zijn ontworpen voor het gezicht. Veel van deze cleansers hebben puimsteen in het. Vermijd gebruikmaking van een dergelijke cleanser, zal het schaden de zachte huid van uw gezicht. Toepassing het peelinghoofd reinigingsmiddel of exfoliërende gezicht wassen op de spons. ; Stap 4: Nu, scrub het reinigingsmiddel met de hulp van de schrobben spons op het gezicht in licht cirkelbewegingen. Vermijd gebruiken onder de ogen. De huid er zeer delicate en de schrobben kan schaden. Zorg ervoor u schrob uw wangen, voorhoofd, kin en kaaklijn effectief. Neem uw tijd in dit stadium. Een zeer weinig bekend feit is dat deze schrobben acties helpen om de huid strakker. Dus, neem je tijd mee. Lees meer over huidverzorging. ; Stap 5: Nu kunt u uw gezicht afspoelen met lauw water. Gebruik geen heet water, zal de huid schaden dit stadium. Als je eenmaal hebt afgespoeld alle het reinigingsmiddel, gezicht wassen etc, toepassing een moisturizer op het gezicht. Massage het erin Zorg dat u de vochtinbrenger rond de ogen toepassing. Het zal helpen houden de rimpels op baai. ; Deze 5 stappen tweemaal per week zal helpen handhaven gezonde gloeiende huid ondanks alle de verontreiniging. Echter moet men probeer hun best om de huid uit de dagelijkse verontreiniging te beschermen door zorgen dat men een beschermende lotion geldt op de gezicht voordat uitstappend. Lees meer over hoe de huid te exfoliëren thuis.
Exfoliëren Face Natuurlijk; Niet iedereen is klaar om de chemicaliën en synthetische materialen gebruiken om het gezicht exfoliëren. Terwijl er geen kwaad in deze producten, kunt u volg de stappen om nature exfoliëren huid. Natuurlijke huidverzorging is in feite, vrij gemakkelijk. Volg de stappen. ; Stap 1: Wist u dat suiker heeft verbazingwekkende exfoliating vermogens? Nou, nu je doet. Eerste natte spons en knijp het meeste water van het. Vervolgens dip het in wit of bruine suiker. Zorg ervoor dat de suiker in kristal vorm en niet fijn poeder. ; Stap 2: Natte uw gezicht met lauw water. Nu, scrub de suiker met de spons in cirkelvormige bewegingen op het gezicht. Vermijd de gebied onder de ogen. Focus op de neus, want het is de eerste om beïnvloed door vuil. ; Stap 3: Zodra u hebben geschrobd het gezicht bevredigende, spoel het gezicht met lauw lauw water. Spoel het putje en meng zachtjes. ; Stap 4: Zodra u afgespoeld de suiker, hydrateren je gezicht. Gebruik een moisturizer dat uw huid, een die u hebt geprobeerd en getest suits. : Wou ik niet zeggen dat dit een makkelijkere optie? Het is, nietwaar? Lees meer over gezichtsverzorging.
Zorg ervoor dat u u gezicht meer niet exfoliëren dan tweemaal per week. Ga niet overboord, en scrub heel hard. Uw gezicht huid erg delicate en kan beschadigd raken door zeer harde beroertes. Niet schrobben het gebied rond de ogen. Het is zeer delicaat, dat is waarom het kan krijgen uitgestrekt of beschadigd door de schrobben. Dat kan leiden tot vroege rimpels ook. Ik hoop dit artikel heeft gemaakt afschilfering een gemakkelijkere concept voor jou. Dit is waar ik aftekenen! Verblijf mooi!

No comments:

Post a Comment