Wednesday 15 February 2012

Emotionele Echtscheiding

Het huwelijk is een heilige instelling, waarbij twee personen nemen de huwelijksgeloften van liefde en koesteren en respecteren elkaar voor het leven. Vele malen is het zo dat deze twee personen ontdekken dat ze waren nooit bedoeld om samen te zijn en voor een scheiding bestand. Er zijn ontelbare echtelijke problemen die leiden tot een echtscheiding, maar het altijd heeft een emotionele en mentale repercussies op de man, vrouw en betrokken kinderen. Huwelijk impliceert fysieke, emotionele, mentale en financiële investeringen en verpachting het allemaal verdampen in dunne lucht is niet een zeer eenvoudig proces. Nog, 50% van de huwelijken eindigen in een echtscheiding en 67% van tweede huwelijken Ook belanden in een echtscheiding. Het is gezien dat het percentage van echtscheiding in Amerika is de hoogste in de wereld.
Echtscheiding is een stressvolle gebeurtenis die meestal betekent een verlies van familie, liefde, dromen en gevoelens van verraad en eenzaamheid. Huwelijk is een belangrijke relatie in samenleving. Eindigend deze belangrijke relatie en redenen voor echtscheiding leiden tot een emotionele ontreddering in het leven van het individu strekkende een echtscheiding. De emotionele echtscheiding is meer stress dan de juridische echtscheiding. Laten we begrijpen wat is een emotionele echtscheiding en kijken naar de details van de stadia van emotionele echtscheiding.
Wat is een emotionele Echtscheiding?
Emotionele echtscheiding is scheiden jezelf van alle emoties betrokken bij het huwelijk vóór of na de echtscheiding. Voor vele individuen, emotionele echtscheiding is gelijkaardig aan de rouwende proces tijdens de dood van een geliefde. Het is een traumatische ervaring voor zowel of tenminste een van de individuen, dat hun geesten vult met chaos en tegenstrijdige emoties. De initiatiefnemer van de echtscheiding voelt angst, reliëf, ongeduld, wrok, schuldgevoel, twijfel en de wederpartij voelt verraden, controle verliezen, slachtoffer, laag zelfbeeld, onzeker, boos en probeert om 'zelfs get' met de initiatiefnemer.
Emotionele echtscheiding proces
Een echtscheiding is geen eenmalige gebeurtenis, maar drie verschillende processen leiden tot de afronding van een echtscheiding. Deze drie proces zijn de juridische echtscheiding proces, de sociale echtscheiding proces en emotionele echtscheiding proces. Het proces van juridische echtscheiding impliceert echtscheiding advocaten en rechters. De echtgenoten betogen, vechten, onderhandelen en werken een wederzijdse parenting plan door hun scheiding advocaat in de rechtbank. Dit is waar de uitgebreide eigenschap en schulden en financiële steun is gefinaliseerd. Dit kan blijken de duurste proces van alle drie processen in termen van financieren.
De sociale echtscheiding proces is in principe komt in termen van uw enkelvoudige of echtscheidingen status in de maatschappij. De sociale scheiding betreft familie en vrienden, die helpen je door het moeilijke proces van emotionele scheiding met waardigheid en helpen u akkoord met de plotselinge wending van het leven. De sociale echtscheiding kan blijven voor een lange periode na de echtscheiding en als het kan een lange tijd te nemen voor de gescheiden partij, familie, kinderen en vrienden het reine te komen dat de scheiding niet echt heeft plaatsgevonden. Ook kunnen alle mensen die u kent niet het nieuws van uw echtscheiding voor een lange tijd en kunt u vragen stellen over uw echtgenoot maken een keer door het proces van het trauma weer helemaal opnieuw, zelfs na vele jaren.
De emotionele echtscheiding proces is de moeilijkste van de alle drie processen van de echtscheiding. De emotionele echtscheiding proces is wanneer men gegrepen door de angst van de scheiding en het fysiologische proces van het bekijken van zichzelf als een zelfstandige en aparte individu. Emotionele echtscheiding proces omvat zowel de partners om te gaan met de situaties op verschillende niveaus. Men wordt de 'initiator', die de overstap wil maken krijgen met de echtscheiding, zodra mogelijk en de andere blijkt te zijn van een 'links' die wil vasthouden aan de laatste hoop van de verzoening na de echtscheiding. Dit is een natuurlijk proces van emoties die de 4 fasen van emotionele echtscheiding inhoudt.
Stadia van Emotional Echtscheiding
De emotionele echtscheiding proces is het reine te komen met de scheiding en werken via de pijnlijke gevoelens. Ervaart men een breed scala van emoties betreft de verdeling van een huwelijk leidt tot verandering in de manier van leven en het leven omvormen van een paar aan een individu. De 4 fasen van emotionele echtscheiding zijn als volgt:
Fase 1; De eerste fase van emotionele echtscheiding betreft de gevoelens van 'schok en ongeloof'. Het duurt enige tijd voor het idee van scheiding en echtscheiding te zinken inch Het gaat om fysiologische onderwerpen als tegenover de werkelijkheid, gevoel van eigenwaarde en ontoereikendheid, de wereld te laten weten over het evenement en op zoek naar steun en hulp van familie en vrienden.
Fase 2, de tweede fase van emotionele echtscheiding betreft de aanpassing en het aanpassingsvermogen van een individu om de nieuwe fase van het leven te accepteren. Dit houdt in verzamelcentrum het leven weer in elkaar en het beheer van de praktische veranderingen van het leven dat zijn functioneren als individu en verantwoordelijkheid op te nemen. Het gaat ook geconfronteerd met de realiteit van het leven praktisch en het verzorgen van juridische zaken en een beheersing van emoties.
Fase 3: Deze fase van emotionele echtscheiding gaat actief de reorganisatie die het leven, het omgaan met echtscheiding en de problemen van beginnen plots single. Dit omvat management van levensstijl en herdefiniëren van relaties. Men moet ook naar persoonlijke waarden en overtuigingen te reconstrueren en de follow-up van de sluiting van juridische procedures.
Fase 4, de laatste fase van emotionele echtscheiding betreft de wederopbouw van het leven en het krijgen van over de echtscheiding. Dit houdt in emotionele problemen en het leven keuzes die een beweging in het leven helpt. Hier individuen te reconstrueren nieuwe relaties na de scheiding, nemen nieuwe belangen, aanvaardt de nieuwe leven en de persoonlijke verantwoordelijkheid.
De eerste fase van emotionele echtscheiding is in feite de snelste van alle vier. Vele malen, het komt in de vorm van een schokgolf dat hun huwelijk voorbij is. De tweede fase van de echtscheiding betreft juridische kwesties en de derde fase is vooral de emotionele veranderingen betrokken als de schok van de scheiding putten inch De vierde fase is veeleer de belangrijkste fase, als alle juridische formaliteiten zijn min of meer afgerond en nu is het tijd om af te stappen van de echtscheiding en de partner emotioneel. Het is in de vierde etappe, een begint het oppakken van hun leven en wennen aan de nieuwe single leven.
Er is geen enkel stadium van emotionele proces dat formeel een einde zal hebben, aangezien het afhankelijk van een individuele capaciteit te krijgen over en opnieuw te beginnen. De emotionele echtscheiding proces hangt af van hoe diep je betrokken waren bij uw huwelijk. U gaat door middel van een fata morgana van emoties en daarom zou moeten praten met iemand als een counselor, echtscheiding herstel groepen, een vriend of familielid te laten uit je emoties. Je moet niet blijven stilstaan ​​bij het idee dat je zijn gedupeerd door uw partner of de echtscheiding is uw schuld.
Men kan het verleden niet veranderen en het zich vastklampen aan het verleden zullen uw toekomst beïnvloeden. Leer van je fouten en zorg ervoor dat je ze niet opnieuw begaan. Misschien voel je je ellendig en vinden geen interesse in het leven. Dus, maken er een punt om iets te lachen en te lachen te laten van alle negatieve gedachten in je hoofd gaan. Vergeet niet, lachen is het beste medicijn.
Zodra alle echtscheidingen worden vervuld, stop spieken over het verleden en ga naar de toekomst. Neem een ​​nieuwe baan, socialiseren, streven naar een hobby en begint het leven opnieuw. Wat gebeurt is klaar, nu moet je een nieuw leven dat zal helpen je leven ten volle te reconstrueren. Geen wrok tegen je partner, omdat het alleen zal je het leven zuur.
Je moet beginnen met het verzorgen van uw kinderen als zij zijn degenen die een hoop emotionele trauma's gezicht. Je moet stappen voor het helpen van kinderen omgaan met echtscheiding te nemen. Zeg nooit iets slecht over uw ex-echtgenoot aan uw kinderen, laat ze zelf beslissen wat is goed en kwaad. U kunt lezen wat informatie over hoe doet echtscheiding van invloed op kinderen en vind enkele nuttige tips alleenstaande ouders. U mag hebben doorgemaakt veel pijn tijdens uw huwelijk of hebben ervaren de beste jaren van het leven met je partner. Tijdens het proces van emotionele echtscheiding, laat afgaan alle gevoelens die je pijn, omdat dit zal helpen u de kracht geven om te leven in de toekomst. Echtscheiding kan soms een onvermijdelijke gebeurtenis die uw leven met de duisternis kan vullen. Het vinden van de straal van de zon te fleuren uw leven en kan uw kinderen is de echte uitdaging.

No comments:

Post a Comment