Friday, 17 February 2012

Druiven planten

Druiven zijn in principe bessen, die behoren tot het geslacht Vitis, en groeit op de eeuwige en bladverliezende houtachtige wijnstokken. Teelt van druiven voor de consumptie en wijn maken is een eeuwenoude praktijk, de oude Grieken, Feniciërs en de Romeinen waren goed vertrouwd met de kunst van het verbouwen van druiven veel voor de rest van de wereld ingehaald mee. Nu is het over de hele wereld geteeld in gebieden die bevorderlijk zijn voor zijn groei vooral tussen 25 ° en 50 ° noorderbreedte in Oost-Aziatische, Europese, het Midden-Oosten en Noord-Amerikaanse regio's. Voordat we naar de basis van druiven planten, laat me u iets vertellen over deze voedzame groenten en de wijnstok groeit op.
Druiven; het geslacht Vitis is onderverdeeld in twee categorieën; Euvitis en Muscadinia. Euvitis druiven zijn langwerpig clusters, geoogst op de vervaldag, groeit op losse blaft, terwijl Muscadinia druiven zijn klein formaat en een dikke huid groeit in kleine clusters op eenvoudige ranken, gladde schors met lenticellen. Ze zijn meestal individueel geoogst. Druiven groeien in clusters van 20 tot 300, en afhankelijk van de cultivar kan worden gezaaid of pitloze, en in de kleuren zwart, diep rood, karmozijnrood, donker blauw, geel en groen. De wijnstokken zijn bosrijke en ondersteuning nodig hebben (trellis) naar boven parcours. De bladeren zijn een helder groen, en zelfs met geen vruchten op hen kan een interessante aanvulling op uw landschap. Lees meer over de levenscyclus van de Grapevine.
Druiven planten Voorschriften; planten en verzorgen van de druiven vereist geduld en vaardigheid die is opgedaan met de praktijk. Dus geef jezelf de tijd, en probeer het goed te krijgen, goed, totdat je ze goed groeien. Voordat u begint het eigenlijke proces van het planten, erachter te komen waarom je ze groeien; sap, gelei of jam, vers of gedroogd gebruiken, etc, als je eenmaal een besluit over dit vereiste is, kiest de druivensoort. Druiven worden gekweekt door middel van zaden, stekken, enten en gelaagdheid. Druivenpitten planten gepaard gaat met verharding uit de zaden minstens een maand vóór het inzaaien ze in goede potgrond. Meest ervaren tuiniers advies uit tot een goede kwaliteit druivenstokken (of wortels) van gerenommeerde kwekerij te plukken. Trouwens, druivenranken, men ook behoefte aan een trellis systeem, en als de wijnstok groeit een aantal draden en een kniptang. Leer meer over het kweken van druiven uit zaad.
Hoe planten druiven; Uw locatie aangelegenheden, druiven hebben veel zon, dus kies een plek waar ze voortdurend ontvangen. Naast zonlicht, druiven hebben een bodem nodig die goed is leeg. Waarschijnlijk de reden waarom de meeste beroemde wijngaarden zijn te vinden op hellingen. Wijnstokken geplant in het water te loggen genoemde gebieden rot en ziekten in de wandelgangen wortels. Plant de grapevine zodra u te brengen, anders graaft een ondiep gat en daar tijdelijk plaats je wortels. De wortels mogen niet in een gedroogde toestand tijdens de aanplant.
Een gat graven drie centimeter breder en dieper dan de kluit, en in sommige bereid de bodem toe te voegen. De bodem moet licht compost, wat zand, en een goede kwaliteit tuingrond gemengd in. Vul de bodem rond de wortel, goed bedekken. Bouwen van een berm in de buurt, en vul deze met water. Als je planten meer dan een grapevine, ruimte hen uit 6 tot 10 meter uit elkaar. Water is het goed tijdens de eerste maand om snel vast te stellen wortels.
Meer weten over na het planten zorg:; Druiven thuis; Snoeien druivenranken, zoals: Hoe een Grape Trellis Bouw; Zodra de geruchtenmolen begint te groeien, hen te trainen met behulp van speciale druiven hekjes, en goede zorg te dragen voor een goede kwaliteit van de druiven te genieten. Deze informatie over druiven aanplant is bedoeld voor de teelt van druiven in de tuin voor persoonlijk gebruik, als het commercieel belang je zoekt van hen, is het het beste om hun groeipatronen en eisen uitvoerig te bestuderen.

No comments:

Post a Comment