Monday 6 February 2012

Dramatische Oog Make-up Ideeën

Schoonheid ligt verborgen in de ogen van de toeschouwer ... en in de ogen van de persoon die hij of zij te aanschouwen. Mooie, expressieve ogen zijn de eerste wat onze aandacht te houden in het andere geslacht. Dat is waarom, eeuwenlang vrouwen zijn verschillende middelen gebruikt, zij het oog liners, kohl of oogschaduw om de ogen aantrekkelijk. Een recente trend is te doen om de ogen op een zodanige wijze dat een dramatisch effect geeft aan de ogen. Dramatische oog make-up wordt vooral gebruikt in de avond maatschappelijke functies. Als u wilt weten hoe om dramatische oogmake-up te doen, dan zijn hier enkele dramatische oogmake-up ideeën voor u, die zeker aan uw sex-appeal te verhogen.
Dramatische Oog Make-up Ideeën
Hier zijn een aantal innovatieve maar eenvoudige, make-up tips met betrekking tot het gebruik van verschillende make-up tools zoals oogpotlood, oogschaduw, eyeliner en mascara voor het krijgen van die dramatische look.
Stap 1: Eye potlood; om een ​​dramatisch effect te geven aan de ogen, te beginnen met de wenkbrauwen. Neem een ​​oogpotlood, donkerder dan je natuurlijke kleuren van de wenkbrauwen, en markeer de wenkbrauwen mee. Tijdens het gebruik van een oog potlood, ervoor zorgen dat de lijnen moeten worden van de kant van de wenkbrauwen die boven de neus op de buitenzijde. Om een ​​dramatisch effect, geven de wenkbrauwen de vorm van een boog. Als je natuurlijke wenkbrauwen zijn recht, een kunstmatige boog net boven hen.
Stap 2: Eye schaduw; Een van de dramatische oogmake-up ideeën is om twee oogschaduw te gebruiken in plaats van een. Een oog schaduw moeten van lichtere tint, terwijl de andere moet men donkere dwz blauw of zwart of grijs zijn. Begin met de toepassing van de lichtere oogschaduw in de buurt van de wimperlijn. Maak nu opwaartse bewegingen van deze oogschaduw de richting van de wenkbrauwen, de beëindiging van de oogschaduw net onder de wenkbrauwen, zodat een kleine ruimte wordt gecreëerd tussen de boog van de wenkbrauw en de oogschaduw. Neem de donkere schaduw van de oogschaduw en vul deze lege ruimte met het door het maken van slagen net onder de wenkbrauwen, naar de buitenzijde. Blend zowel de oogschaduw om samen een nette uitstraling voor het oog geven. Twin oogschaduw is een van die dramatische oogmake-up ideeën die ervoor zorgt dat je ogen groot en ook heel opvallend. Lees meer over hoe je oogschaduw stap voor stap toe te passen.
Stap 3: Eye liner; Eye liner is het belangrijkste instrument, terwijl het doen van dramatische oogmake-up. Begin met het aanbrengen van een dikke lijn boven je bovenste wimpers, vanaf de binnenste hoek van de ogen. Uitbreiding van de eyeliner buiten de buitenste hoek van het oog, opwaartse richting van de wenkbrauwen, het stoppen van net onder hen. Nu passen de eyeliner aan de onderste wimpers. In de onderste wimpers, moet dunne lijn worden gemaakt en het ook verder moet gaan dan de buitenste hoek van het oog. In tegenstelling tot de bovenste liner lijn, moet het direct zodat de ogen een dramatische look te geven worden bewaard. Lees meer over hoe op te zetten eyeliner.
Stap 4: Mascara; De belangrijkste van de dramatische oogmake-up ideeën is de juiste toepassing van de mascara. Hoewel het geven van een dramatische kijken naar de ogen, denk aan twee van toepassing op drie, dikke lagen zwarte mascara op de wimpers, zodat zij grote uitstraling en daarmee geeft de ogen een uitgebreide effect. Altijd de mascara met behulp van binnen naar buiten wimper slagen.
Dit zijn een paar dramatische oogmake-up ideeën waardoor je ogen opvallende look en u zal zeker opvallen in een menigte. Om je ogen mooi geworden, Bedzijde leren hoe om dramatische oogmake-up, een goede oogzorg van toepassing is nodig ook. Steeds een goed persoon zal je ziet er prachtig uit meer dan enig make-up, zoals gezegd ogen zijn de vensters van de ziel. Dus als je bent mooi binnen, is het gedoemd te krijgen tot uiting buiten door je uiterlijk en persoonlijkheid.

No comments:

Post a Comment