Friday 3 February 2012

Custard Appelboom

Vla appel is een vrucht die niet zo mooi en aantrekkelijk als een normale appel, van buitenaf. Echter, de vrucht is erg zoet en lekker aan de binnenkant, en is gebonden aan van te watertanden volgende keer zie je het in de markt. De vla appelboom is ook bekend als anon, suiker appel en sweetsop. De custard appel in feite zelfs niet uitzien als een gewone appel. De custard appel heeft een geschubd uiterlijk en zeer zachte pulp erin, die samen veel zaden bevat. Deze boom is te vinden in bijna elke tropische, subtropische en moessongebied over de hele wereld.
De custard Apple Tree; Zoals hierboven vermeld, de vla appelboom is niet een zeer aantrekkelijke plant. De boom behoort tot de Annonaceae familie, die bestaat uit ongeveer 2000 andere leden die vergelijkbaar zijn met de vla appelboom. De gemiddelde hoogte van vla appelbomen variëren van 15 tot 35 voet. De stam van de boom is recht en heeft een ronde kroon verspreiden. De kofferbak van deze boom kan groeien zo groot als 10 tot 14 inch in diameter.
De vla appelboom heeft een zeer eigenaardige bladstructuur. De bladeren uitstoten een penetrante geur, wat niet erg gastvrij. De bladeren zijn gerangschikt in een wisselende structuur en hebben een langwerpige, lans achtige vorm en kan uitgroeien tot een grootte van ongeveer 4 tot 8 centimeter. Deze boom volgt een bladverliezende vergieten patroon. De bladeren beginnen te vallen tegen het einde van augustus en opnieuw aan het begin van de lente. De bloemen ook verschijnen in het voorjaar seizoen, en de rijpe vrucht kan worden relished in het late voorjaar en vroege zomer. De exacte shedding en fruiting patronen afwijken voor bijna elke regio, en de vrucht duurt zo'n 20 à 25 week rijpen.
Wat zijn Custard appels?; De custard appelfruit, zoals hierboven vermeld, is een zeer plezierige vrucht, dat is relished door veel mensen over de wereld. Het fruit en de plant zijn naam als 'custard appel', te wijten aan het feit dat de interne vruchtvlees vla lijkt. De custard appel kan groeien tot een diameter van ongeveer 3 tot 6 inch. De vrucht heeft een hart achtige vorm en veranderingen van groen naar geel als de vrucht begint rijping. Het feit dat er te veel zaden met in de vrucht lijkt een heel vervelend aspect voor mensen die dolgraag de vrucht. Op een gemiddelde, zijn er ongeveer 50 tot 76 zaden in een vrucht. De vrucht is een zeer rijke bron van voedsel voeding, zoals suiker, calcium, koolhydraten en vezels.
Waar is de Custard Apple Tree Gevonden?; Deze boom is te vinden in vele regio's en landen over de hele wereld. Deze boom verkiest de tropische en sub-tropische klimaten. Het wordt ook gevonden in vele landen die een moesson type klimaat hebben. In regio's als West-Indië en het Indische subcontinent, hebben de geneeskrachtige voordelen van de vla appelboom maakte het een cultureel belangrijke plant. India, het fruit en de lokale cultivars Ramfal and Sitafal zijn vernoemd goden, Heer Rama en Sita, (Lord Rama's vrouw). Planters groeiende vla appelen voorkeur aan te planten in laaggelegen, rijke en goed doorlatende grond.
Als u woont in een tropische of subtropische regio, dan de vla appelboom is een plant dat u zeker moeten in uw tuin. Meer weten over groeiende en koesterende dit wijze boom, kunt u ook lees sommige van titled de kolommen, 'hoe een suiker appelboom groeien?'.

No comments:

Post a Comment