Sunday 12 February 2012

Creatieve giftideeën

Het duurt slechts een beetje van gedachte te komen met creatieve geschenkideeën. Enkele van de beste cadeaus die ik heb ontvangen zijn zelfgemaakte cadeautjes. Volk grotelijks waarderen een uniek geschenk, waaruit blijkt dat u een heleboel dacht kiezen hun geschenk gegeven. U misschien willen doornemen sommige creatieve ideeën die u zullen helpen beslissen wat kiezen voor een geschenk. Dus, neem een ​​kijkje op deze lijst van creatieve giftideeën.
Lijst van Creative geschenkideeën
Gepersonaliseerde kalender; gepersonaliseerde kalender is een goed idee voor een geschenk, en kan worden genoten hele jaar. Kan worden een van de meest creatieve geschenkideeën voor vriendje. Hunt al uw favoriete foto's en met behulp van een kleurencopier om ze te krimpen met 40 tot 50 procent. Knip de afbeeldingen en plak ze op een regelmatige, maand qua kalender.
Geurende Potpourri; Dit is een van mijn persoonlijke favorieten onder creatieve giftideeën voor vrouwen. Als uw partner is net als ik en hunkert naar kruidige en aromatische geuren op te vullen haar huis, kun je altijd proberen je hand in het maken van potpourri voor haar. Het maakt een goedkoop en geurige cadeau en kan een van de unieke, creatieve giftideeën voor haar, zij je vrouw, vriendin of moeder. Hier zijn een paar potpourri recepten, u kunt maken thuis.
Verse Meadows
Neem ¼ kopje elk van jasmijn, petunia en rozenblaadjes. In deze, voeg ½ kopje geraspte limoen bladeren en gedroogde sinaasappel en citroen schillen. Voeg 2-3 druppels citroen essentiële olie. Meng alle ingrediënten goed door en bewaar in een goed afgesloten pot.
Spicy Cinnamon
Neem ½ kopje ceder of jeneverbes houtkrullen. Voeg een handvol van kruidnagel en kaneel toe en meng goed. Toevoegen gedroogde limoenschil en een druppel lavendel etherische olie. Bewaren in een goed afgesloten pot.
Craft Kit, een ander creatieve cadeau-ideeën voor vriendin, zou een handige ambachtelijke kit. U kunt door het kopen van een transparante middelgrote plastic doos met verdeelschotten. Versieren met acrylverfjes en kleine kralen. You kunt ook stickers op de verschillende compartimenten in de ambachtelijke kit. Voordat schenking aan uw vriendin, vul hem met linten, draden, kralen, enz.
Geschenk in een Jar; Als je goed in maken heerlijke voedingsmiddelen, waarom niet proberen je hand op sommige chutney en dip recepten en cadeau hen aan uw echtgenoot of vriendje. U kunt hier deze onderdompelingen of chutneys in kleine, transparante cookie potten en versier ze met een mooi lint om het deksel. Als alternatief kunt u ook vul de potten met mini-koekjes en hapjes. Dit kan worden een van de creatieve giftideeën voor hem. U kunt proberen de presentatie van hem deze heerlijke komkommer dip en tomaat dip recepten.
Komkommer Dip Recept
Ingrediënten; 2 kopjes van dikke yoghurt, voorkeur Griekse yoghurt; 1 kleine komkommer, gehakte in kleine kubussen; ¼ kopje verse koriander of muntblaadjes; 1 kleine sjalot, fijn blokjes; 1 teentje knoflook, fijngehakt; groene chili (optioneel) , fijngehakt; zout en peper naar smaak; Methode
In een kom, beat de yoghurt glad. Voeg de in blokjes gesneden komkommer en sjalotten in deze. Nu, voeg knoflook en koriander of munt en meng goed gehakt. Then, add salt, pepper and green chilies, according to your taste. Garneren met een takje mint. Chill goed, alvorens te serveren. Lees meer op dips.
Tomatenchutney Recept
Ingrediënten: 2 kg rijpe tomaten, 2 grote uien; ½ kopje suiker, 2 eetlepels van een plantaardige olie; ½ theelepel fenegriek zaden; zout naar smaak; Methode
In een kleine pan, hitte plantaardige olie. Voeg fenegriekzaden en vervolgens de fijngesneden uien toe te voegen in de pan. Nu, voeg de in blokjes gesneden tomaten toe en roer tot de olie wordt gescheiden. Voeg zout naar smaak toe en roer continu gedurende 15 minuten. Nu, voeg de suiker toe. Zodra de suiker is opgelost en het mengsel is dik in de consistentie, te verwijderen uit vlam. Lees meer over de rustgevende koele smaken van chutneys.
Geurkaarsen; Iedereen houdt van geurkaarsen. Maar, is er geen behoefte om ze te kopen uit de winkel, als een eenvoudig kunt maken thuis. Dus, waarom geen gebruik maken van deze creatieve cadeau-idee. De volgende materialen vereist voor maken geurkaarsen. ; Paraffinewas; wick; vloeistof kleur kleurstof; essentiële olie voor geurstoffen; wax matrijs; Plaats de wax in een zware bodem pan en langzaam, hitte totdat de was smelt. Zodra de was is gesmolten, voeg dan een kleur. Voeg dan een paar druppels etherische olie van uw keuze. Nu, zorgvuldig plaats de lont onderaan de matrijs en giet de gesmolten wax. Laat de wax afkoelen. Na enige tijd, run de buitenkant van de matrijs in heet water en de kaars zal slip out. Lees meer over hoe geurkaarsen maken.
Gift Cards; Met onze hectische levensstijl, soms, zijn wije harde ingedrukt om tijd vinden voor de significante andere in ons leven. Laat zien dat je zorg door het creëren van spannende cadeaubonnen dat aanbod aan de meest hekel aan huishoudelijke klusjes te doen. Het kan zoiets afwassen voor je vrouw, wassen de auto voor je vader of hardlopen boodschappen voor uw moeder. U kunt opschrijven van deze cadeaubon en plaats deze in een envelop en aangenaam verrassen. Dit is onder de beste creatieve geschenkideeën, die zou worden sterk gekoesterd.
Go Green, waarom niet 'groen' dit seizoen en cadeau een prachtige plant om uw huis zo trotse vriend. Deze planten niet alleen verfraaien de kamer maar ook brighten ieders stemming en behoren de meest creatieve geschenkideeën voor vrienden. Sommige lage Maintenance Fabrieken die u kunt geschenk zijn azalea's, kerstrozen en amaryllis. Bonsai is ook een goede gifting optie. Lees meer over:; creatieve gaven voor vriendin, creatieve cadeau-ideeën voor je vriendje; Alle hierboven genoemde creatief cadeau ideeën kunnen worden aantrekkelijker gemaakt door ze te omwikkelen in gepersonaliseerde briefpapier of op een unieke manier. U kunt een aantal unieke ontwerpen als sneeuwvlokken, wolken, ballonnen op het inpakpapier en bind ze met zijden kwasten of brokaat voor een feestelijke look te geven. Als je wat gedachte erin, zult u staat maximaal komen met ladingen van creatieve giftideeën, die altijd zal worden gekoesterd door uw dierbaren.

No comments:

Post a Comment