Saturday 4 February 2012

Crabapple Boom

New York city voorjaar bezoekers zal altijd een foto van de parken van de stad die vol zijn van geurende bloemen van de crabapple boom. Inheems in het noordelijk halfrond, met name aan de gematigde streken van Europa, Azië en Noord-Amerika, de krab appelboom is een geslacht van 35 natuurlijke soorten, en meer dan 500 geteelde soorten van kleine soorten loofbomen of struiken in de familie Rosaceae. The crabapple boom wetenschappelijke naam is Malus, en is ook bekend als wilde appels of gewoon als krabben.
Crabapple Boom Informatie; Een van de populairste bloeiende boom soorten, crabapple bomen kunnen worden geteeld als kleine bomen of struiken, ze variëren in hoogte van ongeveer 6 tot 50 meter hoog, de verspreiding ervan is dicht, en afhankelijk van de wilde appel volwassen boom ras, kan een huilende, verspreiden, of een piramidevormige kroon. Crabapple boom vruchten & bladeren zijn meestal gering, aangezien de vruchten zijn zeer zure en laat niet erg opzichtig. Crabapple vrucht wordt gebruikt meer voor haar sap extractie dan als een rauw fruit. De bladeren zijn lichtgroen, 3-10 cm lang, afwisselend gearrangeerd met een getande marge. Wat maakt ze ideaal sierbomen voor landscaping zijn hun bloemen. De vijf bloemblaadjes wit, roze of rode bloemen die bloeien ieder voorjaar in clusters dekken de gehele boom. Afhankelijk van de crabapple boomsoorten, kan de bloemen nog vrijgezel, semi-double en dubbele. Indien wordt de bloemen die u interesseren, opteren voor een dubbele petaled, zullen zij niet verdragen goede vruchtlichamen.
Opt uit de populaire crabapple boomsoorten; Siberische crabapple, Japans bloei crabapple, Sargent crabapple, enz. De crabapple boom doet het erg goed in de rijke, leem, goed doorlatende grond en volle zon. De bodem moet worden verrijkt met organisch materiaal. Vermijd vruchtbaarmakende het eerste jaar. Water is het goed tijdens de oprichting periode, dan water per klimatologische nodig. In feite als je de bodem goed uitlekken, dan is het water van de crabapple boom tijdens droogte diep om de twee weken. Bevruchten met een stikstof-fosfor-kalium gebaseerd meststof enkel vóór het intreden van bloei.
Crabapple snoeien van bomen; Er zijn geen harde en snelle regels voor het snoeien een crabapple boom. Echter verkeerd gedaan zal beschadigen de komende jaren bloemenshow. The crabapple boom moet worden gesnoeid wanneer de jonge naar een sterke structuur te bouwen en om de boom vorm te geven. Crabapple boom scheuten nieuwe spruiten of suckers vanaf de grond tamelijk snel, te houden de boom in vorm en tevens voor zorgen dat de nieuwe suckers niet eten weg in alle voedingsstoffen, verwijder alle sukkels in de tijd. Prune vóór voorjaar of na het bloeiseizoen is voorbij. Indien de boom heeft gekregen te dicht snoeien het centrum aan zonlicht en ventilatie vergemakkelijken. Snoei nooit in juli, als bloembak bloemknoppen voor het volgende seizoen beginnen te verschijnen in juli. Prune alle dode, zieke en beschadigde takken. Het is belangrijk om over de takken te snoeien, als de volle bloei bijkantoren worden zwaar laadde, wat leidt tot breuk.
Crabapple Boom ziekte; De crabapple is heel ziekte gevoelig. Hoewel, crabapple gekweekte variëteiten zijn resistent tegen ziekten en plagen, ze nog hebben variërende graden van vatbaarheid voor ziekte. Ziekten die aanzienlijke bedrag van de schade kan veroorzaken aan de boom zijn bacterievuur, bladvlekkenziekte en appelschurft. Bacterievuur is een bacterie die maakt de takken zwart, en appel schurft is een schimmel die zwarte vlekken op roetzwarte bladeren, vruchten en fruit bladeren, uiteindelijk het doden van de boom. Bladvlekkenziekte en echte meeldauw zijn andere ziekten die de crabapple boom infecteren. Specifieke insecticiden en germiciden zijn beschikbaar voor specifieke problemen, maar moet worden gebruikt in de tijd.
Crabapple bomen zijn relatief gemakkelijk te groeien, en met veel bloemen uw boom zal aantrekken van de beste bestuivende insecten. Dus ga je gang en plant deze schoonheid, en genieten van het voorjaar.

No comments:

Post a Comment