Thursday 9 February 2012

Controleren van mensen

Voor degenen die pleiten voor gelijke rechten kan niet geloven in de praktijk van controleren van mensen. Door het regelen mensen, denk ik niet verwijzen naar een autocratisch bewind. Maar de mensen in belangrijke posities in een organisatie, moet deze vaardigheid hebben! Als er een klus gedaan moet worden en je hebt gezet aan het roer, wordt verwacht dat u de expertise en het vermogen om het gedaan te krijgen vereist. In organisaties zijn er teams met gestelde doelen.
Vrijheid van expressie advies uit binnen een team is absoluut wenselijk, maar het is de teamleider die moet het laatste woord hebben. Hiervoor dient de teamleider in staat zijn om zijn teamleden te controleren, niet door te weigeren om te luisteren of hun suggesties te aanvaarden, maar door het overdragen aan hen, die een lijn om alle argumenten heeft om ergens worden getrokken. Read op team leiderschap.
Controleren van mensen op de werkvloer
Door het regelen van de mensen die ik bedoel respect afdwingen. Zodra je dat doet, je beslissingen zou worden aanvaard zonder veel debat. Maar om te kunnen dat respect af te dwingen, moet men om te kijken en om dat te verdienen handelen. Hier zijn een paar manieren die u zou helpen om mensen te laten luisteren en accepteren je beslissingen:
Jurk voor de Part: Ze zeggen 'Doe niet oordelen een boek door zijn dekking. Niettemin, we weten allemaal dat het uiterlijk heeft een belangrijke rol in de perceptie dat we de vorm van een individueel te spelen. Goed gekleed, dragen een nette verschijning, dragen zelf goed rond, want onbewust mensen succes en mogelijkheden met hoe je eruit ziet en met die perceptie komt de kracht om mensen naar je luisteren betrekking hebben.
Reageren op de Deel: Net terug te vallen op verkleden impressively is niet gaan werken. Als je in een positie waar je een aantal mensen die werkzaam zijn onder u, u nodig hebt om goed (lees beheren) hen. Voor dat je verantwoord te handelen. Dit omvat de manier waarop je praat, lopen en zich gedragen met anderen. Wij weten hoe veel macht een goede redenaars hebben over de psyche van hun publiek. Niet dat je een redenaar, maar praten in een langzame, beleefd en begrijpelijk manier zou een geest die duidelijk kan denken en is zeker van wat ze wil te weerspiegelen. Dit geldt vooral van mensen die in posities van macht. Als zulke mensen te stoppen en te praten met degenen die op een lagere positie dan zij, dan creëren ze respect voor zichzelf dat doekjes op de noodzaak voor het regelen van mensen! Read op strategische leiderschap.
Speel het deel: U gekleed heb voor het gedeelte en handelde het goed uit. Nu is het de beurt om te spelen. Toon aan die rond dat je het waard bent het respect dat je uiterlijk en je gedrag weerspiegelen. Bewijs dat je verdient de verantwoordelijkheid die is gegeven aan jou. opkomen voor uitdagingen. Risico's te nemen. Er zijn om zelf je mislukkingen. Het draait allemaal om goede voorbeeld. Vergeet niet dat controleren van mensen is meer psychologische dat fysieke. Controleren van mensen moeten worden zonder gebruik van geweld of iedere vorm van dwang. Zodra u bent in staat om je weg naar de psyche mensen, controleren hen zou lijken geautomatiseerd dan involving actieve of heftige maatregelen. Read op effectieve leiding.
Controleren van mensen Kenmerken
Dit was over het beheersen van de mensen in de positieve manier. Echter, er zijn mensen die willen mensen om hem heen controle door te wekken angst in hen. Zulke mensen misbruik van hun macht en positie. Er zijn nog enkele anderen die proberen om gehoorzaamheid te manipuleren door het aanzetten tot een gevoel van schuld bij anderen. Dit zijn ongezonde manieren van controle personen. Dergelijk gedrag tantamounts tegen de onderdrukking, die vroeg of laat gaat averechts werken. Zulke mensen hebben inherente controle persoonlijkheidskenmerken. Zulke eigenschappen zijn:; compleet gebrek aan empathie voor de gevoelens van anderen; weigeren om een ​​'nee' als antwoord; niet open voor suggesties; Te georiënteerde resultaat; Dit zijn enkele van de gemeenschappelijke controle van mensen trekken. Echter, in het geval van relaties, display sommige mensen toegevoegde kenmerken zoals extreme jaloezie, gedwongen intimiteit en misbruik van de partner in het openbaar.
Controleren van mensen in relaties
Nou, persoonlijk denk ik dat er geen krachtige controle over gedachten en meningen. Toch is de noodzaak om te regeren in constante argument werkplek reeds besproken. Echter, het scenario op de werkplek en een leven zijn grimmige anders. Als je praat over de controle in een relatie, ik denk dat er geen plaats is voor het als het gaat om het omgaan met je familie en vrienden. Relaties gaan niet over winst of verlies, noch zijn zij gebonden aan de stammen van de tijd. Wat is dan de kwestie van controleren van mensen in relaties ontstaan? In een relatie moeten individuen vrij kunnen uiten en adviezen als deze uitwisseling zou hen helpen om elkaar goed te begrijpen. Het is geen eenzijdig affaire. Vandaar dat zij het emotionele, psychische of fysieke, behoeften van zowel de partners moet worden voldaan. Daarom is het zeer belangrijk om te kunnen tekenen van een controlerende relatie gelezen als dergelijke relaties niet duren en eindigen met veel hartzeer. Meer informatie over gezonde relaties.
Hoewel ik gerechtvaardigd met behulp van controle over mensen op de werkvloer, is het niet betekenen dat een kans ontzegt aan zijn ondergeschikten om spraak hun mening. Controleren van mensen kan werken tot op zekere hoogte. Evenwel, Curbing iemands weergave echter voortdurend echter minor een rol hij misschien spelen in het team, is niet goed voor elke organisatie. Mensen kunnen instemmen met deze autoritaire gedrag voor enige tijd, maar het zou zeker leiden tot het afbrokkelen van het team in de lange termijn. Individuen met kenmerken van een controle persoonlijkheid kan schadelijk zijn niet alleen een relatie, maar ook voor de organisatie.

No comments:

Post a Comment