Monday 13 February 2012

Beste Makeup voor de vette Skin

Elk meisje dromen voor dat perfecte huid voor elk seizoen, maar niet alle van ons hebben dergelijke geluk. Vinden van de beste makeup voor de vette huid is een strijd, de meesten van ons gaan door om onze best uitzien. Controle voor olie-vrije producten, de opslag op vloeipapier, en zorgen te maken over het krijgen van puistjes kan zo vermoeiend, op keer. But een goede nieuws voor mensen met een vette huid is dat het niet te zien de eerste tekenen van huidveroudering. Op die goede nota, waarom niet kijken voor de beste make-up voor vette huid!
Vette huid is niets maar overtollige olie geproduceerd door de talgklieren, die de huid veroorzaken aan hebben grote poriën, acne, whiteheads en blackheads, olieachtige uiterlijk en dofheid. De huid de neiging worden glanzend, dik en heeft gênant smetten. De oliën neiging om bacterieslijm uit de uitgebreide poriën. De oorzaken van olieachtige huid kan erfelijkheid, hormoonspiegels, zwangerschap, vochtigheid of hete weer, anticonceptiepillen, of bepaalde cosmetica.
Wat is de beste Make-up voor Vettige Huid?
Voordat vinden van de beste gezicht makeup voor de vette huid, we bekijken hoe u kunt sommige gemakkelijke huisremedies nemen om die mooie huid krijgen. Het is belangrijk te drinken minstens 8 glazen zuiver water per dag. Dit helpt de huid gehydrateerd te houden en zal het shine minder. Gebruik van komkommer sap of toverhazelaar op het gezicht handhaaft de pH niveaus van huid. Gebruik water gebaseerde stichtingen en blotting papier voor olieachtige huidverzorging.
Beste Stichting Make-up voor de vette huid; Er zijn cosmetische bedrijven die huid-tone om specifieke stichtingen. Zorg ervoor om een ​​hoogwaardige stichting makeup voor vette huid dat niet verergeren of verstoppen je poriën en egaliseert de verschijning van uw huid krijgen. Hier enkele tips die u zullen helpen pick de beste basis make-up voor vette huid.
Stichting sticks; Koop altijd stichting die is een tint lichter dan uw huid toon. Dit zal geven een natuurlijke look aan uw make-up. Stichting sticks Dek de vlekkerige look en kunnen volhouden lange uren.
Minerale stichting; Niet gebruiken minerale foundations tijdens winters. Dit seizoen is over het algemeen droog en de minerale foundation zal uw huid er droog uitzien en vette op bepaalde gebieden. Vloeibare foundations met minerale poeder kan een manier om ontsnappen uit dergelijke uitgiften wordt. De stichting moet 100% zuiver mineralen. Hier is wat meer informatie over minerale makeup voor de vette huid.
Stichting poeder; plaats van gebruik een vloeibare foundation, poeder stichtingen zijn veel effectiever. Ze verblijven in plaats en absorberen overtollige oliën uit de huid.
Stichting met SPF; Als u kiest om gaan met een vloeibare foundations, controleer de SPF (Sun Protection Factor) op het etiket. Het getal geeft aan hoeveel uren de SPF duurt. Er vele stichtingen met SPF 15 en SPF 30 beschikbaar in de markt. Dat is een grote bonus voor stichtingen omdat het voorziet maximale dekking voor uw huid. Kiezen welke beste werkt voor vette huid toon.
Check voor full-dekking matte stichtingen, eerder dan licht of medium dekking stichtingen die niet zal worden langdurig voor de vette huid. Controleer de ingrediënten op de funderingen dat zegt Voor de vette huid. Niet gebruiken uw vingers aan de stichting toepassing, alleen gebruiken een make-up spons. Dit zal voorkoming van verbreiding meer olie op uw gezicht.
Koopt stichtingen die titaandioxide, een natuurlijke zon protector bevatten; Tips om de Beste Make-up voor vette Skin Selecteer. ; Vermijd producten die alcohol in hen hebben, vooral SD40. ; Kaolienklei gebruikt in stichtingen overtollige olie formatie op uw gezicht te voorkomen. ; Zinkoxide stichting is de beste make-up voor acne gevoelige huid, zoals het is anti-inflammatoire. ; Om de beste make-up voor de vette huid, zorg ervoor dat het bevat sericiet, die het uiterlijk van grote poriën vermindert en helpt om overtollige olie te absorberen. ; Zorg te praten met een dermatoloog, voordat eventuele huid regime of selecteren de beste makeup voor de vette acnegevoelige huid. Accutane of topische retinoïden zijn derivaten van vitamine A, die zijn bewezen de hoeveelheid olie de huid produceert verminderen. Lees meer op acne controle.
At-Home Remedies voor Vettige Huid Care; Cleanse uw gezicht dagelijks met reinigingsmilk, minstens tweemaal per dag. ; Bevochtig met een olievrije lotion die bevat SPF 15. ; Gebruik vloeipapier om overtollig oliën absorberen. U kunt ook gebruiken, terwijl u make-up op. ; Als je moet een zeep gebruiken om uw gezicht wassen, zwavel te gebruiken zeep. ; Vermijd eten teveel olieachtige voedingsmiddelen. ; Een dieet rijk aan eiwitten, overvloed van groene bladgroenten en vers fruit. ; Weten hoe verzorging van uw huid en welke producten zal niet alleen voordelig gebruik voor nu, maar ook in de lange termijn nemen. Gebruik zo weinig foundation voor de vette huid mogelijk is, zal het langer duren en zal niet kijken zware alsof het aangekoekt op. Alleen u kunt beslissen welke is de beste make-up voor vette huid en implementeren in uw dagelijkse routine.

No comments:

Post a Comment